2015-07-17 ساعت 17:48
(2015-07-17 ساعت 13:35)yalda91 نوشته:(2015-07-17 ساعت 01:32)Molan13 نوشته: سلام، وقت بخیردوست عزیز شما کی دقیقا می خواید بیاید .من مجتمعی می شناسم که خودم هم چند ماه اونجا بودم برای چند نفر هم جور کردیم بیشتر مکزیکی هستن که برای امنیت خیلی خوب هستن .زمان اومدنتونو بهم بگید ازشون سوال کنم جای خوب و تمیزی هست و قیمتاش مناسبه توی منطقه خوبی از دالاس هم هست .اگه بتونید زود اجاره کنید پول الکی به هتل نمی دید.ب را ی بچه های دیگه هم کمتر از ۱ هفته جور کردیم.با توجه به شناختی که باهاشون دارم شاید بتونم صحبت کنم که آپارتمانی رو براتون رزو کنم که در بدو ورود برید ببنید اگه خودتون اومد قرار داد ببندید و زودی بگیرید .که نهایتا چند روز بیشتر هتل نباشید .موفق باشید
خیلی ممنون از دوستانی عزیزی (peymanmohajer، yalda91، rainyboy) که به سوالم جواب دادن. من متاسفانه فعلا نمی تونم پیغام خصوصی بدم و ازتون تشکر کنم. چیزی که من از جوابهاتون فهمیدم اینه که حداقل برای دو هفته سوئیت رزرو کنم و بهتره که خونه نزدیک دانشگاه بگیرم.
درسته دانشجوهای SMU پولدارن اما من پولدار نیستم و فاند گرفتم از دانشگاه (ماهی 1900 دلار). باید بتونم خونه ای اجاره کنم که اجارش بیشتر از 900 نباشه و مطمئنا نزدیک دانشکاه نمی تونه باشه. ایا جایی هست که هم فاصله معقول داشته باسه از دانشگاه هم محله ش بد نباشه و هم اجارش مناسب باشه؟ (هم خدارو میخوام هم خرمارو!).
موفق باشید
سلام
خیلی تشکر میکنم از لطفتون. ما 12 اگوست میاییم. اگر باعث زحمت نشه براتون ممنون میشم.