موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای مهاجرت از طریق eb3 اقدام کردیم ولی نمیدونم بین ایالتهای کارولینای شمالی جنوبی و تگزاس و فیلادلفیا کدوم بهتره
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 12:05)زورو نوشته: برای مهاجرت از طریق eb3 اقدام کردیم ولی نمیدونم بین ایالتهای کارولینای شمالی جنوبی و تگزاس و فیلادلفیا کدوم بهتره
دوست عزیز سوال شما بسیار بسیار کلی بوده و مطمئنن این خود شمایید که با توجه به معیارهای زندگیتان از نظر وضعیت اب و هوایی تحصیلی اقتصادی و اسایشی باید تصمیم بگیرید
پیشنهاد بنده اینه که با صبر و حوصله تاپیکهای مربوط به ایالتهای مورد نظرتون رو مطالعه بفرمایید و اطلاعات مفید رو جمع اوری و تصمیم نهایی رو بگیرید.
در مورد ریز جزییات میتونید از دوستان ساکن اون محل راهنمایی لازم رو دریافت کنید.
موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-17 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-17 ساعت 17:20 توسط زورو.)
مهاجرت با eb3حقوقش سالی 16000دلاره چقدر پول باید ببریم تا یک سال دوام بیاریم از نظر اب و هوا کدام ایالتش بهتره ایا تگزاس امنه
لطفا ایرانیان مقیم این ایالتها رو معرفی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب.
من و همسرم برای آمدن به دالاس اقدام کردیم. اما متاسفانه همسرم ۲ ماه پیش به علت تصادف فوت شدند...
من به ناچار بایستی این سفر را به تنهایی به دالاس بیام.
هفته آینده به دالاس پرواز دارم ، اما اصلا نمیدونم به محض ورود کجا بایستی بیام ، و برای اجاره و اسکان باید چگوته عمل کنم.
لطفاً اولین فرصت ممکن من را راهنمایی بفرمایید، یا کسی را معرفی کنید که از ایشان بپرسم.
منتظر پیام شما هستم.
Mahdisheykhzarin@gamil.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر بسیار...
متاسفانه من تازه با این سایت آشنا شدم و در حالی که تا پرواز کمبود وقت هست، اما در مورد پاسخ به پیامهای خصوصی و ارتباط موثر، آی من که جدید هم هست، محدود است، و من فقط میتونم پیام عمومی بزارم. اما پیام خصوصی شما دوستان رو دریافت میکنم...
از اونجایی که به تایپ کردن پینگلیش آدت دارم ، و اینجا بایستی فارسی بنویسم... سعی میکنم کوتاه و خلاصه تایپ کنم...
ویزای من توریستی هست،و اگر به لحاط روحی ، توان ماندن و ادامه داشتم... قصد دارم برای همیشه بمانم...
از آنجایی که تنها چند روز به تاریخ پرواز من باقی مانده... میخواستم تمنا کنم اگر میصر هست، با وایبر و اینگونه برنامه ها یا موبایل فون ، بتونم از راهنمایی شفاهی شما استفاده کنم.
در مورد هزینه ها ، میزان مبلغی که بایستی همراهم باشه ، وسایل مورد نیاز ... و سوالهای اینچنینی که یادداشت کردم ، نیاز هست که با شما دوستان مشورت کنم...
بفرمایید که من از چه طریق میتونم از شما نکات را بپرسم؟
خداوند دلتون رو پر از امید فرماید...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 15:01)mahdisheykh نوشته: با سلام و تشکر بسیار...
متاسفانه من تازه با این سایت آشنا شدم و در حالی که تا پرواز کمبود وقت هست، اما
دیگه چه راهنمایی دوست من ؟ شما که کار خودت رو کردی مگه میشه با ویزا توریستی همیشه موند ؟! یعنی شما ماشین نمیخوای توی این دالاس ؟ گواهینامه نمیخوای ؟ کار نمیخوای ؟ بانک کار نداری ؟ اگه راه اینارو پیدا کردی بقیه اش که عددی نیست دیگه . به هر حال موفق باشی انشالا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی لطفا اگر کسی درباره دو شهر هیستون و دالاس در ایالت تگزاس اطلاعاتی داره و یا اینکه میتونه این دو شهرو در هر زمینه ای مقایسه بکنه ممنون میشم که راهنمایی بکنه . با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 08:02)maxsupermax نوشته: (2015-08-21 ساعت 03:58)soheilbadami نوشته: (2015-08-20 ساعت 15:01)mahdisheykh نوشته: با سلام و تشکر بسیار...
متاسفانه من تازه با این سایت آشنا شدم و در حالی که تا پرواز کمبود وقت هست، اما
دیگه چه راهنمایی دوست من ؟ شما که کار خودت رو کردی مگه میشه با ویزا توریستی همیشه موند ؟! یعنی شما ماشین نمیخوای توی این دالاس ؟ گواهینامه نمیخوای ؟ کار نمیخوای ؟ بانک کار نداری ؟ اگه راه اینارو پیدا کردی بقیه اش که عددی نیست دیگه . به هر حال موفق باشی انشالا.
سلام
متاسفم که بگم مسیر اشتباهی رو در پیش گرفتید. ولی اگر اصرار بر اومدن دارید و حالا شاید دری هم به تخته خورد و خواستید بمونید و به عبارتی دیگر در آمریکا غیر مجار و سیاه زندگی کنید همانطور که سهیل خان فرمودند. برای تک تک اموراتتون باید پول نقد داشته باشید که سر و کارتون به ادارات و موسسات و ارگانها و بانکها نیفته . بر فرض محال هم تازه هم اگر بتونید از همه اینها قصر در برید و به پلیس بر نخورید و اینها بهیج عنوان اجازه کار نخواهید داشت و هر چه می آورید سوخت می شود.
هدف گذاری تون بسیار سطحی است... ببخشید رک می گم ولی توریستی اومدن و این کار عقلانی نیست.
ااین جمله تون " من به ناچار بایستی این سفر را به تنهایی به دالاس بیام." من رو نگران می کنه
ولی اگر صرفا" خواستید توریستی حال و هوا عوض کنید برای شش ماه از جیب خوردن و بزن و بگیرش با کیفیت بسیار مطلوب تا 20 هزار تا کفایت می کنه ولی برای غیر توریستی و سکونت غیر مجاز ... الله اعلم.
ائ ببخشید اینروی سکه رو ندیده بودم
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام خدمت دوستان.
من بدنبال اجاره یک آپارتمان با همخانه یا اجاره یک اتاق ،در دالاس هستم.
اگر جایی برای اجاره و یا همخانه ای مد نظر دارید، لطفاً معرفی بفرمایید.