موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ديشب داشتم برنامه اي رو مي ديدم كه داشت از دالاس صحبت مي كرد، بنظر جاي سر سبز و قشنگي ميومد، كلا حدث مي زدم جاي قشنگي باشه اما فكر نمي كردم به اين سر سبزي باشه اخه ناخوداگاه اسمه تگزاس كه مياد ادم ياده كاكتوس و بيابون ميوفته، واقعا اون منطقه دالاس و پلانو سرسبزه؟ سرسبزيش رو مي شه با جايي در ايران مقايسه كرد؟ مثلا كجا در ايران به اون سر سبزي هست؟
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
2010-12-28 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-28 ساعت 09:30 توسط mahdis.)
(2010-12-28 ساعت 09:04)tonio_m2000 نوشته: ديشب داشتم برنامه اي رو مي ديدم كه داشت از دالاس صحبت مي كرد، بنظر جاي سر سبز و قشنگي ميومد، كلا حدث مي زدم جاي قشنگي باشه اما فكر نمي كردم به اين سر سبزي باشه اخه ناخوداگاه اسمه تگزاس كه مياد ادم ياده كاكتوس و بيابون ميوفته، واقعا اون منطقه دالاس و پلانو سرسبزه؟ سرسبزيش رو مي شه با جايي در ايران مقايسه كرد؟ مثلا كجا در ايران به اون سر سبزي هست؟
سلام به همه دوستان
بله دوست عزیز سر سبزه حتی نزدیک دالاس جایی هست که من هر وقت میرم دقیقا یاد جنگل های شمال می افتم
خیلی سر سبز و زیباست بارها زده به سرم وسط خیابون بایستم و عکس بندازم مخصوصا الان که برگهای درختاش مخلوطی از رنگهای : سبز ، قرمز ، زرد هست خیلی خیلی اون منطقه رو زیبا کرده
به هر حال دوستان عکس های زیادی از دالاس گذاشتن میتونید مشاهده کنید
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-28 ساعت 09:04)tonio_m2000 نوشته: ديشب داشتم برنامه اي رو مي ديدم كه داشت از دالاس صحبت مي كرد، بنظر جاي سر سبز و قشنگي ميومد، كلا حدث مي زدم جاي قشنگي باشه اما فكر نمي كردم به اين سر سبزي باشه اخه ناخوداگاه اسمه تگزاس كه مياد ادم ياده كاكتوس و بيابون ميوفته، واقعا اون منطقه دالاس و پلانو سرسبزه؟ سرسبزيش رو مي شه با جايي در ايران مقايسه كرد؟ مثلا كجا در ايران به اون سر سبزي هست؟
دقیقا همه همین اشتباه رو میکنن ولی شمال و شرق تکزاس که دالاس جزئه اش
هست فرق داره. بعضی خیابونها وقتی میری فکر میکنی رامسر هستی !
اب و هوا مثل مازندران هست به نظر من . عیبی که داره خاکش هست که قلیایی هست. اگر خاک خوب بود شاید خیلی سر سبز تر میبود.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
از این همه راهنمایی خیلی ممنونم. با این همه مطالبی که بیان شد فکر می کنم دالاس شهر مناسبی برای شروع زندگی در امریکا برای من باشه. البته امیدوارم کار خوبی هم پیدا کنم. به پیدا کردن دوستان خوبی مثل شما افتخار می کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد طبيعت دالاس دوستان به خوبي توضيح دادن من فقط خواستم يه چيزي راجع به آب و هوا اضافه كنم. از نظر شباهت به ايران كه پرسيده بودين بايد بگم گرماي تابستون دالاس مثل بوشهره و سرماي زمستونش هم تقريبا تو مايه هاي تهرانه البته با كمي رطوبت و باد سرد. با اين وجود الزاما هر زمستان برف نميبارد. اصولا رطوبت دالاس از تهران بيشتر و از شمال خودمون كمتره. يه چيز ديگه هم كه در مورد هواي دالاس خيلي ميشنوين اينه كه بهار و پاييز خيلي خيلي كوتاهي داره و تقريبا ميشه گفت كه دالاس دو فصل مشخص تابستان و زمستان دارد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
من و همسرم پس از 3 ماه اقامت در دالاس و سفر به بوستون و پس از آن سفر به کالیفرنیا تصمیم گرفتیم که در کالیفرنیا، سن هوزه، زندگی کنیم.اینجا در مقایسه با ایالتهای دیگه گرونتره ولی امکانات و آب و هوای بهتری داره.حدود 10 ماه از سال هوای بهاری داره.مالیات اینجا به نسبت دالاس بالاتره.ولی مثل اینه که توی ایران بخوای تهران زندگی کنی یا شهرستان.به هر حال تهران گرونتره ولی مزایای خودش رو هم داره.احساس می کنم روحیات ما با اینجا سازگارتره.
به هر حال امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشیم.
برای دوستان دالاسی آرزوی موفقیت می کنم.
با تشکر
فرناز
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-03 ساعت 11:13)farnaz1668 نوشته: دوستان عزیز سلام
من و همسرم پس از 3 ماه اقامت در دالاس و سفر به بوستون و پس از آن سفر به کالیفرنیا تصمیم گرفتیم که در کالیفرنیا، سن هوزه، زندگی کنیم.اینجا در مقایسه با ایالتهای دیگه گرونتره ولی امکانات و آب و هوای بهتری داره.حدود 10 ماه از سال هوای بهاری داره.مالیات اینجا به نسبت دالاس بالاتره.ولی مثل اینه که توی ایران بخوای تهران زندگی کنی یا شهرستان.به هر حال تهران گرونتره ولی مزایای خودش رو هم داره.احساس می کنم روحیات ما با اینجا سازگارتره.
به هر حال امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشیم.
برای دوستان دالاسی آرزوی موفقیت می کنم.
با تشکر
فرناز
اگر دغدغه اشتغال و در امد رو نداشته باشین چرا که نه
انشالا هر جا هستید موفق باشید
در ضمن اگر نیویورک هم برید بعید نیس بمونید ! البته هوای خوب نداره
ولی باز مثل اینکه از تهران برید پاریس !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-29 ساعت 09:44)Mojhdeh نوشته: در مورد طبيعت دالاس دوستان به خوبي توضيح دادن من فقط خواستم يه چيزي راجع به آب و هوا اضافه كنم. از نظر شباهت به ايران كه پرسيده بودين بايد بگم گرماي تابستون دالاس مثل بوشهره و سرماي زمستونش هم تقريبا تو مايه هاي تهرانه البته با كمي رطوبت و باد سرد. با اين وجود الزاما هر زمستان برف نميبارد. اصولا رطوبت دالاس از تهران بيشتر و از شمال خودمون كمتره. يه چيز ديگه هم كه در مورد هواي دالاس خيلي ميشنوين اينه كه بهار و پاييز خيلي خيلي كوتاهي داره و تقريبا ميشه گفت كه دالاس دو فصل مشخص تابستان و زمستان دارد.
مطمئنی برای گرماش.بوشهر در تابستون تقربیا رطوبتش بین 70 تا 95 درصد و دماش ممکنه تا 50 درجه سلسیوس =120 درجه فارنهایت هم برسه ها.
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال