موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما چند روز پيش وارد دالاس شديم و اين چند مطلب رو براي شما عنوان مي كنم
١-در زمان ورود بايد آدرس پستي داشته باشيد و أماكن عمومي مثل هتل و متل و ... را به عنوان آدرس پستي قبول ندارند و مدارك به آنجا ارسال نميشه
٢- از دفاتر metroPCS خط تلفن رو ميتونيد بدون دردسر تهيه كنيد و ميتونيد فقط سيم كارت بخريد با بسته اينترنت و تماس نامحدود از ٤٠$ تا ٦٠$
٣- در بانك Wells Fargo ميتوانيد حساب بانكي باز كنيد كه به شما debit كارت داده ميشود كه ميتوان پرداختها را انجام بدهيد
٤-اونايي كه هنوز وقت داريد حتي يك ماه فقط زبان زبان زبااااااااااان انگليسي
Case No:2xxx @ DS-260 : 23 August @ Interview : 30 March @ Embassy : ABD @ Situation : AP @Update : 31 March , 2 April , 17 April , 24 July ,27 July @ clear : 27 July
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو دالاس کسی یا جایی برای اجاره کردن ماشین سراغ دارید؟ واقعا بدون ماشین خیلی سخته اینجا
کیس نامبر: 2015AS2XXX || سفارت: ابوظبی || ارسال فرم ها: 15 ژوئن || مصاحبه : دسامبر || ویزا : اپریل || تعداد اعضای کیس: دو نفر
سفرنامه ابوظبی
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 20:36)mojgan m نوشته: دوستان کجایید؟ ما کلی سوال داریم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان داریم. من هیچ فامیلی تو آمریکا ندارم. خوشحال میشم اگر بیشتر راهنمایی کنید
چه راهنمایی میخواین ؟ همه مطالب بارها گفته شده در این تاپیک ولی بازم اگر موضوع مشخصی هست بفرمایید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 07:03)peyman.rock نوشته: دوستان تو دالاس کسی یا جایی برای اجاره کردن ماشین سراغ دارید؟ واقعا بدون ماشین خیلی سخته اینجا
بعیده بدون گواهینامه و کردیت کارد یهتون بدن (اگه ندارید ؟) ولی بازم باید بپرسین. نزدیکترین شعبه های هرتز یا باجد یا انترپرایز رو سرچ کنین و حضوری یا تلفنی بپرسین. در سایت کرگزلیست هم سرچ کنین بعضیها ماشین اضافشون رو رنت میدن ولی دیپازیت زیادی میگیرن تقریبا هم قیمت ماشین
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی بندر corpus christi رو میشناسه ؟
لطفا اگر کسی میشناسه یکسری اطلاعات بده ممنون میشم
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 11:04)soheilbadami نوشته: (2015-09-30 ساعت 07:03)peyman.rock نوشته: دوستان تو دالاس کسی یا جایی برای اجاره کردن ماشین سراغ دارید؟ واقعا بدون ماشین خیلی سخته اینجا
بعیده بدون گواهینامه و کردیت کارد یهتون بدن (اگه ندارید ؟) ولی بازم باید بپرسین. نزدیکترین شعبه های هرتز یا باجد یا انترپرایز رو سرچ کنین و حضوری یا تلفنی بپرسین. در سایت کرگزلیست هم سرچ کنین بعضیها ماشین اضافشون رو رنت میدن ولی دیپازیت زیادی میگیرن تقریبا هم قیمت ماشین
درود بر دوستان عزیزم و با اجازه سال بالایی ها :
شما برای اجاره کردن ماشین دو تا مدرک لازم دارید :
1- گواهینامه ( تگزاس یا یک ایالت دیگه یا گواهینامه بین المللی ایران ( ترجمه نمیشه ))
2- کارت بانکی به نام خودتان ( کردیت یا دبیت فرقی نمی کنه ولی حتماً باید به اسم خودتان باشه )
اگر آیتم 2 را ندارید باید ماشین به اسم دوست یا فامیل اجاره کنید و شما راننده کمکی باشید .
جور دیگه نمیشه . در ضمن باید بیمه مسئولیت را هم تقبل کنید بعلاوه یه خرت و پرت های دیگه ...که هزینه را بالا می برد و چاره ای نیست .
در آمریکا بدون اتومبیل = آچمز
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-02 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-02 ساعت 16:00 توسط mojgan m.)
سلام دوستان ببخشید که دیر جواب دادم. من برای چند روزی باید هتل بگیرم. فعلا متل6 شعبه north west رو رزرو کردم. صفحات اولیه همین تاپیک دوستان گفتن متل 6 در منطقه پلانو بهتره. بعضی دیگه home stead studio suits و in town suits رو معرفی کردن. حالا من نمیدونم از نظر نزدیکی به اداره سوشال و ایستگاه اتوبوس و فروشگاه انتخابم درست بوده یا خیر. لطفا منو راهنمایی کنید و اینکه داخل سایت های این جاهایی که ذکر کردم هیچ کدوم safty box رو اشاره نکردن. باید درخواست استفاده از گاو صندوق بدم؟
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
همسر جان و من آماده ایم برای تو دیوار رفتن...قطعا سخته خیلی هم سخته ولی خوب بقیه هم از همینجا شروع کردن.ما هم نقطه را می ذاریم سر خط.امیدوارم بعدا نیام غر بزنم.
دوستان نیاز به رزرو هتل هست ?! یا اینکه من فقط آدرس را بردارم و با تاکسی بریم همونجا رزرو کنیم?!
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.