موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان MEMOLK جان
لطف می کنید بفرمایین در اطراف اون EXtand stay که شبی 100 دلاره چه بانکی برای حساب باز کردن راحت تره و امن تر ؟ لطفا نام بانک رو می فرمایین ؟با تشکر فراوان
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان دالاسی کسی می تونه یه آدرس تو آمریکا به من بده که گرین کارتمون بره اونجا.ما ژانویه میایم دالاس اگه کاری داشتین در خدمتم .
با تشکر
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دالاسی
1- درامد بر درآمد در تگزاس و اورگان چقدره؟ کسی اطلاعات داره؟
اخه دوستان که میگن اگه درامد 3000 به بالا در ماه داشته باشیم زندگی راحت تری خواهیم داشت. فکر می کنم روی تمام این مبلغ نباید حساب کرد و مقداری باید به عنوان مالیات از مبلغ درآمد کسر شود. درسته؟ اگه درسته چقدر باید مالیات بدهیم و سوال آخر اینه مالیات باید ماهیانه پرداخت بشه یا سالیانه؟
دوستان اگه از مالیات تگزاس و اورگان بتونن جوابمو بدن ممنون میشم.
2- توی این فرصتی که توی ایران دارم تا مهاجرت به آمریکا آیا می تونم توی ایران برم یه حرفه ای یاد بگیرم ؟ چون شغل من تو ایران اداریه و می دونم که اونجا به دردم نمی خوره البته در سالهای اول. من علاقه زیادی به نجاری و نقاشی ساختمان دارم ایا خوبه که تو ایران دوره اینها را بگذرونم و همچنین تو یه کارگاه کار کنم و تجربه کسب کنم که بعد اومدم اونجا بتونم کار پیدا کنم؟ به نظر شما درامد این مشاغل تو آمریکا چقدره؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به نظر شما کسی که ایران ماهی 5 ملیون در آمد داره و خونه هم داره با 36 سال سن و IELTS 5.5 بیاد اونجا راضی میشه ؟ شما ایرانی رو میشناسید اونجا تو صنایع نفت (پالایشگاه) فعالیت کنه ؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 12:22)حمید855 نوشته: با سلام به نظر شما کسی که ایران ماهی ۵ ملیون در آمد داره و خونه هم داره با 36 سال سن و IELTS ۵.۵ بیاد اونجا راضی میشه ؟ شما ایرانی رو میشناسید اونجا تو صنایع نفت (پالایشگاه) فعالیت کنه ؟
سلام دوست عزیز.هر کسی نظر خودشو داره.به نظر من شما آگه این شرایط رو دارین زندگیت رو خراب نکن دوست عزیز و لذتشو ببر.آقا جون نکن,دوست عزیز نکن,برادرم نکن.والا زندگی تو ایران راحتتر هست.خواستی توریستی بیا بگرد بعدش برگرد سر زندگیت.
شرمنده من نظر خودم گفتم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن . واقعیتش من از زندگی تو ایران خسته شدم تفریحات اینجا (اگه اصلا بشه اسمش رو تفریح گذاشت) راضیم نمی کنه مسافرت خارج از کشور هم بدتر هواییم میکنه جوری که بیشتر دلم میخواد مهاجرت کنم فقط رفاه مادی راضیم نمیکنه (البته دوست هم ندارم که به فلاکت بیفتم!) دوست دارم تو محیط متمدن تر و مدرن تری زندگی کنم فقط پول که مهم نیست مهم اینه که آدم در کل احساس رضایت کنه هستند کسانی که تو دهات زندگی میکردن و کلی پول و ملک و املاک و رفاه داشتن ولی همه رو فروختن و رفتن امریکا و کانادا و اروپا و ... پس برای چی این کار رو کردن از 10 نفری که میشناسم به این کشور ها رفتن شاید 1 نفرشون پشیمون باشه .
مساله دیگه در مورد ایران اینه که آینده خوبی برای اون پیش بینی نمیکنم با یک شیب کندی همه چیز داره روز به روز بدتر میشه و آینده خوبی برای کشورم متصور نیستم کی میتونه تضمین بده ایران مثل سوریه و عراق و افغانستان نشه و همه چیز از هم نپاشه ؟ الان که وضعیت مواد غذایی از نظر تقلب اینقدر خراب شده که به خدا نمی دونیم چی بخوریم . اگه کسی بتونه بازم راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم . کسی هست که از اومدنش به دالاس پشیمون باشه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اقای حمید میشه بپرسم چرا دالاس رو انتخاب کردین؟
ما هم قصد مهاجرت داریم به تگزاس ولی مورد ما دلیلش کار همسرم هست که مربوط به نفت و گاز هست