موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ساکن پلینو یه دبیرستان خوب سراغ دارین لطفا به من معرفی کنید. .با تشکر
کیس نامبر:2016As 60## تعداد اعضا: 3نفر. سفارت : انکارا انتقال به ابوظبی. ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز و تشکر از اینکه تجربیات فوق العاده تون رو در اختیار ما میگذارید. من در لاتاری امسال پذیرفته شدم و قصد دارم اگر خدا و آفیسر هر دو بخوان به همراه همسرم بیام امریکا. قبل از اینکه اینجا بنویسم در مورد خیلی چیزها تحقیق کردم ولی هنوز یه سری سوال دارم که امیوارم اینجا به جواب برسم. در تحقیقاتی که انجام دادم بنظرم رسید که یکی از بهترین جاها برای شروع دالاس هست. اول بگم که بنده 31 سالم هست و فوق لیسانس نرم افزار از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات هستم, 5 سال سابقه برنامه نویسی و طراحی نرم افزارهای تحت وب دارم و نسبتا تو کارم واردم. همسرم هم لیسانس کامپیوتر داره ولی یکی دو سال بیشتر کار نکرده و اساسا کارش در زمینه تبلیغات بوده و نه کامپیوتر. خیلی شنیدم و خوندم که مدرک و تجربه کار در ایران بدرد اونجا نمیخوره و ازین حرفا ولی با این حال انتظار دارم که حداکثر بعداز یک تا یک سال و نیم در حوزه کاری خودم فعالیت کنم. ضمنا یکی از بستگان نزدیک من حدود 35 ساله که در میامی زندگی میکنه و من در فرم ds-260 آدرس اونرو دادم و قراره اول برم پیش اون(حداقل برای چند ماه تا راه و چاه بیاد دستم) ایشون هم گفته که هوای منو داره(امیدوارم!) حالا با توجه به این مسایل چندتا سوال داشتم:
1- با توجه به اینکه احتمالا در میامی یه ساپورتر خوب دارم و ایشون میتونه یه کار ساده (بخوانید کارگری) برای من درست کنه آیا بهتره در اسرع وقت بیام دالاس یا تا جایی که ممکنه میامی بمونم.
2- ازاونجایی که مساله امنیت(چه شغلی و چه اجتماعی) برام خیلی مهمه آیا موندن در میامی اصلا کار درستی هست؟(شنیدم از این نظر زیاد جای خوبی نیست نه کار زیاده نه امنیت خیلی خوبه)
3- اساسا چقدر میشه رو این قضیه حساب کرد که ظرف 1 سال آدم کاری رو که بلده گیر بیاره و انجام بده.
4- اگر قرار باشه کار ساده ای رو در دالاس پیدا کنم چقدر میتونم باهاش پول در بیارم و هزینه های ماهیانه برای دو نفر اونجا چقدر هست؟
5- اگر بخوام درس بخونم و کار کنم(البته قصد دارم MBA یا مجددا فوق کامپیوتر بگیرم) امکانش هست؟ یعنی با یه کار ساده میشه اونجا درس خوند و بدبختی نکشید؟(البته منظورم سختی نیست, میدونم سخته)
6- چقدر باید اول کار پول از ایران بیارم که برای شروع کافی باشه؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
شماره کیس: 2017AS48XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 may 4
تعداد افراد کیس: 2
کنسولگری: آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 may 21
کارنت شدن کیس: 2017 feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: 2017 March 28
تاریخ و محل مصاحبه: 2017 may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان ساکن دالاس ممکنه بفرمایید الان که ماه رمان هست در دالاس فاصله بین اذان صبح تا اذان مغرب چند ساعته ؟و در حال حاضر ماکزیمم دمای هوا چند درجه هست؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: