موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-31 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-31 ساعت 12:01 توسط R@#@.)
سلام دوستان.من در انتخاب ایالت و شهر و... یکم گیج شدم.اول قصد داشتم به خاطر کمتر بودن قیمت های اجاره و کلا ارزونی نسبی تگزاس به دالاس بیام ولی بعد از خوندن حدود نصف اول صفحات(تقریبا 120 صفحه اول) تاپیک یک جورایی نا امید شدم.من در این تاپیک به این موارد در رابطه با دالاس برخوردم و در واقع یه جمع بندی هست از چیزی که من دستگیرم شده.
مزایا:
ارزونی نسبی
معایب:
هوای بسیار گرم و شرجی در تابستون و هوای سرد در زمستان و بهار و پاییز کوتاه
شهر دل مرده ای هست و زیاد جذاب نیست و کلا نایت لایف نداره
مردم مذهبی داره
و لهجه ی عجیب تگزاسی ها (خب طبیعتا ما سعی میکنیم وقتی میریم امریکا از افراد زبان انگلیسی یاد بگیریم و در ارتباط با اونا باشیم تا لهجه و انگلیسیمون بهتر بشه حالا اگر لهجه ی خراب ایرانی با تگزاسی قاطی بشه چی؟)که ممکنه در چند ماه اول مشکلات زیادی ایجاد کنه.
خلوتی شهر و بی استفاده بودن پیاده رو و همچنین دوچرخه (البته نمیدونم این توی بقیه شهر ها هم هست یا نه؟)
دوستان غیر از ارزونی نسبت به کالیفورنیا این شهر چیز دیگه ای داره که دل مارو خوش کنه؟من واقعا خورده تو ذوقم و البته اینکه تحقیقات من فقط محدود به دالاس میشه چون من میخواستم بیام به دالاس و راجع به هیچ جای دیگه اطلاعات ندارم شاید تمام جاها همینطور باشه و من دارم زیادی ذره بین میزارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اوایل اکتبر میام دالاس میخواستم بدونم واسه هفته اول جایی رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم نزدیک به حمل و نقل عمومی. متشکر
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجرسرايي يه سوْال داشتم ازتون در مورد اجاره آپارتمان در ايالت تگزاس بايد حتما اين كأم داشته باشيم يا نه همين طور در مورد رنت كردن ماشين براي ما تازه وارد ها كه كار نداريم چطور ميتونيم خونه اجاره كنيم ممنون ميشم كسي جواب بده
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام افرادی که اوایل اکتبر میان دالاس و نیاز به همخونه دارند پیام خصوصی بدند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید خدمت ادمینهای عزیز و ممبرهای گرامی.
دوستانی که ساکن دالاس هستن میشه بگید اجاره خونه با لوازم منزل در یک محله نسبتا خوب ماهیانه چقدره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دالاسی وضعیت کار چطوره الان توی دالاس؟ هم کارهای تخصصی در زمینه برق و کامپیوتر و هم کارهای عادی
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یه توضیح اپدیت شده در مورد دالاس بدین ممنون میشم
وضعیت مسکن و کار چطوره؟
رشته فنی و کارگری و کامپیوتر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم از دوستان نطرشون رو در خصوص خرید ماشین مدل بالا ولی سلويج بپرسم و تو دالاس کسی رو می شناسید که تو کار ماشین سلويج باشه و منصف هم باشه ?
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته آینده میام دالاس چند تا سوال پرسیدم ولی خب ظاهرا همه گرفتار هستن امیدوارم که بتونم کارهای اولیه رو راحت انجام بدم