موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که بچه دار هستند : من در پست های قبلی خواندم که از پایان 4 سالگی بچه ها به مهد یا مدارس دولتی می تونند وارد شود و ظاهرا 2 سال قبل از شروع مدرسه باید به قول خودمان پیش دبستانی بروند . سوالم اینه آیا این دوسال اجباری است و اگر بچه ای از 5 سالگی به آنجا وارد شود یک سال عقب می ماند یا نه از هر سنی که برود از همانجا با بچه درس را شروع می کنند . ممنون
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من برای فوق لیسانس از دانشگاه UTA( Uni of Texas-Arlington) در رشته مهندسی عمران پذیرش گرفتم . قبلا با یکی از دوستان آرلینگتونی مشورت کردم. از دوستان کسی هستش که اطلاعاتی درباره این دانشگاه داشته باشه ؟
1-رتبه علمی و اعتبار دانشگاه در رشته های فنی؟
2-بزرگی وامکانات دانشگاه ؟
3-بر آورد هزینه های یک زندگی دانشجویی ؟(شهریه دانشگاه +هزینه زندگی در آرلینگتون)
... و هر چیز دیگه ای که بتونه در انتخابم بهم کمک کنه
با تشکر از همه دوستان
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم و دخترم الان 2 روز هست که به دالاس آمدیم. چیزی که ما در این دو روز متوجه شدیم این هست که اولا بدون ماشین و تلفن همراه تقریبا زندگی نمی شه کرد یا میشه گفت زندگی خیلی مشکل هست حتی ما برای گرفتن تاکسی باید تماس بگیریم تا تاکسی بیاد و کمتر می تونید در اینجا تاکسی ببینید. البته شاید به محل زندگیمون مربوط باشه چون ما در مرکز شهر نیستیم. در خیابان هم برای سوال کردن مشکل داریم چون تقریبا آدم پیاده پیدا نمیشه ولی اگر بتونی کسی را برای سوال کردن پیدا کنی متوجه میشوی که مردمان مهربان و خوبی هستند البته ما بیشتر اینجا یا سیاه پوست دیدیم یا هندی یا مکزیکی و کمتر آمریکایی دیدیم.
دوم اینکه هزینه هایی که من دیدم گوشت و تلویزیون و لباس بچه نسبتا از ایران ارزانتر هست ولی بقیه چیزها از ایران گرانتر هستند مخصوصا کرایه تاکسی که خیلی گرانتر از ایران هست.
و سوم اینکه زندگی در اینجا خیلی با ایران متفاوت هست و در ابتدای کار سخت هست.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
success عزیزم مبارک باشه! بالاخره پا بر سرزمین موعود گذاشتی! امیدوارم به زودی جای پایت سفت بشه و زندگی عادی رو در دالاس شروع کنی.
یادش به خیر آذر ماه پارسال در آزمایشگاه زیر مطب دکتر اونگان با هم آشنا شدیم!
موفق باشی!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-15 ساعت 17:13)frozen mind نوشته: success عزیزم مبارک باشه! بالاخره پا بر سرزمین موعود گذاشتی! امیدوارم به زودی جای پایت سفت بشه و زندگی عادی رو در دالاس شروع کنی.
یادش به خیر آذر ماه پارسال در آزمایشگاه زیر مطب دکتر اونگان با هم آشنا شدیم!
موفق باشی!
frozen mind عزیز سلام به شما و خانواده محترمتان
ممنون از دعای شما ، من هم امیدوارم که کارهای شما هم هر چه زودتر روبراه بشه . البته در مورد سرزمین موعود که فرمودید شک دارم . در این دو روزه خیلی از چیزهایی که در مورد آمریکا فکر می کردم تغییر کرده .
به امید دیدار مجدد.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-15 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-15 ساعت 19:51 توسط fidell.)
(2011-05-15 ساعت 16:24)success نوشته: سلام
من و همسرم و دخترم الان 2 روز هست که به دالاس آمدیم. چیزی که ما در این دو روز متوجه شدیم این هست که اولا بدون ماشین و تلفن همراه تقریبا زندگی نمی شه کرد یا میشه گفت زندگی خیلی مشکل هست حتی ما برای گرفتن تاکسی باید تماس بگیریم تا تاکسی بیاد و کمتر می تونید در اینجا تاکسی ببینید. البته شاید به محل زندگیمون مربوط باشه چون ما در مرکز شهر نیستیم. در خیابان هم برای سوال کردن مشکل داریم چون تقریبا آدم پیاده پیدا نمیشه ولی اگر بتونی کسی را برای سوال کردن پیدا کنی متوجه میشوی که مردمان مهربان و خوبی هستند البته ما بیشتر اینجا یا سیاه پوست دیدیم یا هندی یا مکزیکی و کمتر آمریکایی دیدیم.
دوم اینکه هزینه هایی که من دیدم گوشت و تلویزیون و لباس بچه نسبتا از ایران ارزانتر هست ولی بقیه چیزها از ایران گرانتر هستند مخصوصا کرایه تاکسی که خیلی گرانتر از ایران هست.
با سلام به شما دوست عزیز
من هم 5 روزه دالاس هستم خوشحال میشم باها تون بیشتر آشنا بشم اگه دوست داشتید پیام خصوصی بذارید
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-15 ساعت 16:24)success نوشته: سلام
success عزیز رسیدن به خیر
امیدوارم مسائل به خوبی پیش رود . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال