موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
ببخشید به متن بالا اضافه میکنم که بسیاری از شرکتهای کرایه اتوموبیل ممکنه بدون گواهینامه رسمی به شما ماشین کرایه ندن و نکته دیگه اینکه اگر کسی براتون کردیت میذاره که ماشین رو بگیرید باید با اسم گواهینامه مچ باشه. اخیرا بعلت بعضی سو استفاده ها قوانین rent a car کمی سخت شده. البته اینجا هر خدماتی از شرکت به شرکت فرق داره و باید حتما سوال کنید. این اطلاعات مربوط به شرکت هرتز هست که من مدتی پیش برای یکی از اشناهام ازش سوال کردم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دالاسی های عزیز و تبریک به مناسبت بازگشت خودم به این تاپیک
میخواستم بدونم میشه اسم چندتا از محله هایی که برای زندگی یه زوج جوان تازه وارد از وطن که از نظر امنیت خوب باشه و وجود هم زبان ، قیمت مناسب اجاره و دسترسی خوب به شهر داره رو نام ببرید.
چون میخوام توی سایت از قیمت و شرایط خونه های اون محله ها سرچ کنم
بازم ممنون
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-05 ساعت 20:26)vahidvm60 نوشته: با سلام خدمت دالاسی های عزیز و تبریک به مناسبت بازگشت خودم به این تاپیک
میخواستم بدونم میشه اسم چندتا از محله هایی که برای زندگی یه زوج جوان تازه وارد از وطن که از نظر امنیت خوب باشه و وجود هم زبان ، قیمت مناسب اجاره و دسترسی خوب به شهر داره رو نام ببرید.
بازم ممنون
سلام به دوستان
پلینو ، ادیسون ، فرانکفورت ، مانتفورت ، پرستون ، پارک ، پارکر
اینا تقریبا از محله های خوبه
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2011-07-09 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-09 ساعت 10:36 توسط soheilbadami.)
(2011-07-05 ساعت 20:26)vahidvm60 نوشته: با سلام خدمت دالاسی های عزیز و تبریک به مناسبت بازگشت خودم به این تاپیک
بازم ممنون
ضمن تشکر از مطالب خوبی که دوستان در این تاپیک برای مسکن قرار دادن من هم با اجازه یک شما کلی خدمتت عرض میکنم هر چند تکراری شاید باشه. اگر میخواید از طریق اینترنت سرچ کنید قدم اول این هست که با نقشه و موقعیت شهر اشنا بشین. با این ترتیب پیشنهادم اینه که نقشه دی اف دابلیو رو بیارید. این چهار خیابان(و یا اتوبان) رو روش ببینید :
از جنوب خیابانی با نام Belt Line Rd
از شرق state highway 75
از شمال Eldorado Pkw
از غرب State highway 35
این 4 امتداد 1 ذوزنقه رو تشکیل میدن که سطح داخل اون به عنوان مناطق متوسط و خوب و حتی خیلی خوب این کلانشهر شناخته میشن.
صد البته که هر منطقه ای ولو خوب ممکن هست جای خوب متوسط و حتی بد داشته باشه که بدون دیدن از نزدیک امکان ارزیابی اونها وجود نداره .
این مناطق محله نیستن بلکه شهرهایی هستن متصل به هم با وسعت بسیار و تراکم کم. مثالی از این دست در ایران نیست (یا من ندیدم). شما میتونین اسم شهر ها رو روی نقشه ببینین و همینطور خیابانها و اتوبانها دریاچه های مصنوعی بسیار بزرگ و ...
هر چه که به مرکز این ذوزنقه نزدیک میشید (بزرگراه شمال جنوبی معروف به toll way) معمولا قیمتها افزایش دارند.
در ضمن خطوط اتوبوس و دارت هم روی نقشه هست که میتونید برای انتخاب محدوده سرچ اون رو هم در نظر بگیرید. از لحاظ دسترسی به مراکز خرید معمولا مشکلی نیست چون به وفور همه جا وجود دارن و در فواصل بعدی عینا تکرار میشن.
امیدوارم این مقدار جزئی کمکی کرده باشه برای یافتن محدوده. ولی بازم میگم که پیدا کردن محل نهایی مقدار زیادی زمان و صبر میخواد و حتما حضور در محل.
در پناه خدا
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، چندین روزِ که دارم دنبال یک هتل میگردم که نزدیکِ دانشگاهم باشه و قیمتش هم مناسب باشه. متاسفانه هنوز هیچی پیدا نکردم. فاصلهها خیلی دوره و یا قیمتها خیلی گرون، میشه لطفا اگر هتل یا هستلی که خوب باشه نزدیکِ این آدرس میدونید به من معرفی کنید. البته من زیاد وقت ندارم و فردا عازم هستم. خیلی ممنون میشم راهنمأیی کنید! این آدرسِ محل دانشگاه من:
6001 Forest Park Rd.
Dallas, TX 75390
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-12 ساعت 21:46)maxsupermax نوشته: سلام دوستان
قاعدتا" آدرسی که در بدو ورود بعنوان آدرس ثابت باید در فرودگاه ارائه بدیم مبنای ارسال گرین کارت و ssn خواهد بود .چنانچه ما در مدت زمان ابتدایی حضور در دالاس در هتل 6 باشیم می شه برای ssn حداقل از آدرس موقت استفاده کرد یا نه شدنی نیست .
جواب این سوال برام خیلی اهمیت داره.
نه نمیشه
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-12 ساعت 14:22)Sahar-Germany نوشته: سلام دوستان، چندین روزِ که دارم دنبال یک هتل میگردم که نزدیکِ دانشگاهم باشه و قیمتش هم مناسب باشه. متاسفانه هنوز هیچی پیدا نکردم. فاصلهها خیلی دوره و یا قیمتها خیلی گرون، میشه لطفا اگر هتل یا هستلی که خوب باشه نزدیکِ این آدرس میدونید به من معرفی کنید. البته من زیاد وقت ندارم و فردا عازم هستم. خیلی ممنون میشم راهنمأیی کنید! این آدرسِ محل دانشگاه من:
6001 Forest Park Rd.
Dallas, TX 75390
پیشاپیش خوش امدید
اما همونطور که در جولای بلیط ارزان پیدا نمیشه هتل هم به همین منوال هست ولی پیشنهادم اینست که فاکتور ارزانی رو در بدو ورود و تا زمان اشنایی نسبی کمتر بحساب بیارید و سعی کنید جای نزدیک و راحت و با امنیت خوب پیدا کنین. هم در مورد هتل هم سایر موارد. چون ممکن است از 1 طرف برای سرویسی قیمت کمتر بدید ولی در طرف دیگه مجبور شید هزینه هایی رو برای جبرانش بدید.
به هر حال ما که در حدود 1 سال اینجا بودن هیچ ارزون بی علتی به تورمان نخورد !
موفق باشید
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
2011-07-17 ساعت 18:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-17 ساعت 18:46 توسط mahdis.)
(2011-07-17 ساعت 08:12)Sahar-Germany نوشته: سلام دوستان، من هم اومدم دالاس، شهر شما! اول از همه باید از مهدیس جان و همسرشون آقا مصطفی تشکر کنم که بسیار انسانهای والایی هستند، واقعاً اینجور انسانها کم پیدا میشند. من که خیلی بهشون زحمت دادم. چه انسانهای شریف و مهربونی هستند، این چند روز واقعاً بهشون زحمت دادم. خواهر و برداری رو در حقِ من تمام کردند.
اما در موردِ دالاس، من هنوز انگار در جت لک هستم، و زمان لازم دارم واسه تمرکز کامل. ولی به هر حال تا اینجا رو براتون بگم. من از اروپاِ آروم و بی دردسر اومدم به یک شهری مثل دالاس، و به خاطره محل کارم که جای بسیار بدی واقع شده هنوز نتونستم جا پیدا کنم. نگاهِ اولِ من از دالاس، گر چه چیزِ زیاد هنوز ازش ندیدم: یک شهر بزرگ، با اتوبانهایِ زیاد. همه سوار ماشین هستند مخصوصا از اون ماشین بزرگا که ما تو ایران بهشون میگیم وانت دو کابینته!
تو شهر گرمه و خشک، یه کمی مثل تهران ولی هواش تمیز تره، من که دود ندیدم تا حالا، شاید جایِ دودیش نرفتم هنوز ولی تا الان هوا تمیز بوده، ولی گرم تا نسبتی داغ. خیلی خنده داره تو محل کارم مجبورم ژاکت بپوشم چون به شدت سرده. تو همه جاهای سر بسته اینجوریه. خلاصه اگه میاین دالاس، و میرید مثلا خرید، درسته بیرون داغه ولی حتما برای داخل فروشگاه ژاکت همراه داشته باشید
دومین چیز جالب برای من اروپا نشین مصرف ظروف و وسایل پلاستیکیه. که خیلی مثل اینکه اینجا مرسومه، تو اروپا مثلا کیسه پلاستیکی و اینجور چیزا کمتر مصرف میشه و معمولا باز یافت میشه ولی اینجا مثل ووفور نعمت پلاستیک مصرف میکنند، باز یافت میشه یا نه رو هنوز نمیدونم.
چیز جالبه دیگه واسه من تازه وارد، پرسِ غذا و میزانِ نوشابه بود که در مقایسه با اروپا همه بزرگ تر هستند، مثلا من یک ساندویچ سفارش دادم، دیدم یارو یه بشقاب بزرگ با یک ساندویچِ غول پیکر به همراه سیب زمینی و سالاد آورد. که واسه من خیلی زیاد بود. خلاصه به نظر من بریز و بپاش اینا خیلی بیشتر از اروپا هست. همه چی اینجا بزرگ تر از نرماله.
بعضی چیزا هم خیلی ارزون تر از اروپا بود مثلِ لپ تاپ. قهوه و مواد غذایی هم به نظرم خیلی ارزون تر از اروپا اومده. البته هنوز وقت لازم دارم، تا همه چی رو چک کنم. حتما باز براتون از تجربیاتِ خودم در این شهر مینویسم.
برام دعا کنید زود تر آپارتمان پیدا کنم و ثابت بشم.
راستی یه چیز جالب، ارسال من شمارهش ۷۲۱ هست، اتاقی هم که توش هستم الان شمارش ۷۲۱ِ شاید عدد شانس من باشه این. نمیدونم.
سلام به همه دوستان
خواهش میکنم سحر جان ولی متاسفانه هنوز که نتونستیم کاری کنیم برای آپارتمان و ...
به هر حال امیدوارم که هر چه زودتر به نتیجه برسی و از این نگرانی در بیای و همونطور که خودت میگی 721 عدد شانست باشه ( انشالله )
هر جا هستید موفق باشی
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
2011-07-22 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-22 ساعت 10:00 توسط seravin.)
سحر جان سلام
مرسی عزیزم خواهش
سحر من فکر میکنم شاید تو اولین نفری باشی که اینقد اذیت شدی و همانطوری که خودت گفتی به خاطر محل کارت هست با این مبلغی که تو الان رنت کردی توی مرکز و دالاس و یا پلینو تو میتونستی بهترین جا رو داشته باشی ولی فعلا شرایط اینطوریه امیدوارم کمی بعد که بگذره برات خیلی بهتر بشه و به هدفی که داری برسی
تا حالا که نتونستم زیاد کمکت کنم ولی اگه بازم کاری از دستم بر اومد حتما برات انجام میدم
هر جا هستی موفق باشی