موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-15 ساعت 20:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-15 ساعت 20:21 توسط aadine.)
(2012-11-15 ساعت 15:35)mrr777 نوشته: دوستان عزیز دالاسی سلام.
من تصمیم دارم در صورت موفقیت در امر خطیر گرفتن ویزا بیام تگزاس، ولی بین دالاس و هیوستن مرددم.
به نظر شما کدوم بهتره؟
خوب بیاین تو تاپیک هوستون هم بپرسین ببینین جواب بچه های اون جا چیه
من یک سال و نیم دالاس-پلینو- بودم و شش ماهه که اومدم هوستون. هواشون خیلی فرقی نداره این جا گاهی کمی شرجیه که اصلن با شرجی شمال یا جنوب ایران قابل قیاس نیست و آزار دهنده هم نبوده برای من و شبیه هوای تهرانه بدون آلودگی. تو گرما یکی دو درجه گرم تر می شه و تو سرما معمولا به سرمای تهران نمی رسه ولی به هر حال فصل و روزای خیلی سرد و حتی گاهی برف هم داره. فاکتورهای مهم تر از هوا وجود داره مثل آمار جرم که تو هیوستون بیشتره چون شهر بزرگتر و پرجمعییت تریه( اونم فکر نمی کنم به پای آمار جرم های اعلام نشده جایی که ما ازش اومدیم برسه) . اوضاع کار مخصوصن تو حوزه های نفت و طراحی و گاهی مهندسی از دالاس بهتره. فرهنگ مردم بستگی به این داره که تو کدوم منطقه و محله ساکن بشید (هر دو شهر) و تفاوت اساسی نمی بینید. برای ادامه ی تحصیل هم هر دو دانشگاه های خوب دارن.
فضای ایرانی ها مخصوصن مهاجر سرایی هاش هر دو طرف خیلی خوبه و تنها نمی مونید.
good luck
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-15 ساعت 20:07)aadine نوشته: (2012-11-15 ساعت 15:35)mrr777 نوشته: دوستان عزیز دالاسی سلام.
من تصمیم دارم در صورت موفقیت در امر خطیر گرفتن ویزا بیام تگزاس، ولی بین دالاس و هیوستن مرددم.
به نظر شما کدوم بهتره؟
خوب بیاین تو تاپیک هوستون هم بپرسین ببینین جواب بچه های اون جا چیه
من یک سال و نیم دالاس-پلینو- بودم و شش ماهه که اومدم هوستون. هواشون خیلی فرقی نداره این جا گاهی کمی شرجیه که اصلن با شرجی شمال یا جنوب ایران قابل قیاس نیست و آزار دهنده هم نبوده برای من و شبیه هوای تهرانه بدون آلودگی. تو گرما یکی دو درجه گرم تر می شه و تو سرما معمولا به سرمای تهران نمی رسه ولی به هر حال فصل و روزای خیلی سرد و حتی گاهی برف هم داره. فاکتورهای مهم تر از هوا وجود داره مثل آمار جرم که تو هیوستون بیشتره چون شهر بزرگتر و پرجمعییت تریه( اونم فکر نمی کنم به پای آمار جرم های اعلام نشده جایی که ما ازش اومدیم برسه) . اوضاع کار مخصوصن تو حوزه های نفت و طراحی و گاهی مهندسی از دالاس بهتره. فرهنگ مردم بستگی به این داره که تو کدوم منطقه و محله ساکن بشید (هر دو شهر) و تفاوت اساسی نمی بینید. برای ادامه ی تحصیل هم هر دو دانشگاه های خوب دارن.
فضای ایرانی ها مخصوصن مهاجر سرایی هاش هر دو طرف خیلی خوبه و تنها نمی مونید.
good luck
آدینه جون به سلامتی رفتی هیوستون ، دوستان پلینو همه در حال پخش شدن هستن ، اینجا که سعادت دیدار 2-3 بار نصیبمون شد ایشالله اومدم هیوستون میام سراغت راستی کنسرت کامران هومنه حتما بروووووووووووو خیلی خوب بود پارسال ما رفتیم
به هر حال امیدوارم هر جا هستی موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-16 ساعت 03:29)mahdis نوشته: آدینه جون به سلامتی رفتی هیوستون ، دوستان پلینو همه در حال پخش شدن هستن ، اینجا که سعادت دیدار 2-3 بار نصیبمون شد ایشالله اومدم هیوستون میام سراغت راستی کنسرت کامران هومنه حتما بروووووووووووو خیلی خوب بود پارسال ما رفتیم
به هر حال امیدوارم هر جا هستی موفق باشید
ممنونم مهدیس جان. خوش حال می شم این جا در خدمتتون باشم. کنسرت هم قرار بود برم اما برنامه ام تغییر کرد.
شما هم موفق باشید و برقرار
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائی
ما الان یک ماهی است تو نیوجرسی اومدیم .
رشته تحصیلی من مهندسی صنایع است و تقریبا بعد از بررسی 1 ماهه کاملا متوجه شدم سمت نیوجرسی و نیویورک کار پیدا نمی کنم.
دوستانی که سمت هیوستن و دالاس هستند می دانند بازار کار مهندسی صنایع اون طرفا چطور است ؟
من شنیدم هیوستن بیشتر نفتی است . پس این کارخانه های آمریکا بیشتر کدام سمت هستند ؟ .
با تشکر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
boshraگرامی اولا باز تشکر بابت راهنمایی های شما .میخواستم راجع به کار درزمینه مغازه داری مثل موادخوراکی اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
کسی میدونه در زمینه ی (computer network (Cisco-Microsoft-Linux کار تو دالاس چطوریه؟
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-01 ساعت 04:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-01 ساعت 05:01 توسط exxxius.)
درود دوستان
حقیقت ماجرا اینه که من و همسرم حدوداً 2 ساله که در ترکیه زندگی میکنیم و سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتیم. اگر سکوریتی کلرنسمون به موقع بیاد تا چند ماه دیگه میاییم امریکا البته نه از طریق لاتاری... خیلی راجع به شهرهای بزرگ امریکا تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که دالاس مخصوصاً برای شروع انتخاب مناسبیه. این شد که قصد داریم برای زندگی به دالاس بیاییم ولی نیاز به یک اسپانسر اخلاقی داریم. البته احتمالاً میدونید که اسپانسر بیشتر جنبه تشریفاتی داره و از لحاظ مادی و مالی مسئولیتی به عهده اش نیست.
از دوستان کسی میتونه در این زمینه به ما کمک کنه؟ خیلی خوشحال میشیم. لطفاً برام پیام خصوصی بفرستید.
بینهایت ممنونم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
سمت پلینو یا نزدیک اون کسی همخونه نمیخواد، راهنماییای، پیشنهادی اگر دوستان داشته باشند ممنون میشم
مرسی
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ماه May (دقیقا یک ماه) عازم مسافرت هستم. اگه کسی از دوستان طالب استفاده از آپارتمان من برای مدت یک ماه هست، به طور خصوصی پیغام بده. آپارتمان من در شمال دالاس و بسیار نزدیک به محدوده شهری Plano هست. 460 فوت مربع مساحتش هست و یک اتاق خواب و یک هال داره. اجاره یک ماهش هم 450 دلار بعلاوه هرینه آب و برق و اینترنت (حدود 100 دلار).
دقت کنید که فقط برای ماه May (یک ماه) خانه در اختیار شماست و بعد از آن خودم از سفر بر خواهم گشت.