موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واي واي واي واي واي واي يا به قول اباداني ها ويويويويويويويويويوي.اخه اين اشغال ها چيه نه حيفه اشغال.اين.... چيه كه اين چيني ها ميخورن.بابا برين كلم بخورين كاهوبخورين .شيما خانوم حق داره كه گياه خوار شده از بس از اين صحنه ها ديده.من نميتونم ببينم.من نميتونم
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
چيني ها هر جنبنده و هر جانداري را مي خورند. (البته گمان كنم به جز انسان) دليلش هم جمعيت زياد آنجاست و از زور گرسنگي عادت به اين چيزها كرده اند و الان هم كه وضعيت اشان بد نيست چون مزه اينها را در زمان گرسنگي چشيده اند و عادت كرده اند و يا حتي خوششان آمده هنوز هم اين عادات غذايي را ادامه مي دهند.
براي من كه تصور ماكاروني كرم يا كباب هزارپا غير ممكنه حتي زير شكنجه هم نمي خورم.
حالا اون كرمهاي پفكي تپل مپل رو اگر شكنجه بشم شايد بخورم. لارو مورچه هم تحمل پذيره، گوشت مار كه دوست دارم. ستاره دريايي هم كه با كمال ميل مي خورم. رتيل رو هم دوست دارم امتحان كنم ولي باقيش ديگه نه همين الان داره حالم بد مي شه.
بذار يه نگاه ديگه بيندازم!!!
كنسرو قورباغه و ملخ رو هم اگر شيما خانم اجازه بدند امتحانش بد نيست.
واي واي من اگه برم چين اون شيشه ها كه نمي دونم چيه كه توش عقرب و مار و اين چيزا انداختند كه اول از همه يكي امتحان مي كنم. گمان كنم خيلي خوشمزه باشه يه ته استكانش.
نه نه من و خوردن قورباغه نه من تكذيب مي كنم چون تصورش هم برام سخته آخه من بچگي هام به جاي اسباب بازي گاهي با قورباغه ها بازي مي كردم.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من عاشق غذاهای چینی ام ...البته نه از اونهائی که محمد عکسشون و گذاشته
از اینها:
http://home-and-garden.webshots.com/albu...1135IWQRLB
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-02 ساعت 22:14)laili نوشته: من عاشق غذاهای چینی ام ...البته نه از اونهائی که محمد عکسشون و گذاشته
از اینها:
من یک بار در داون تان لوس آنجلس، سوشی و یک غذای دیگه چینی خوردم ، که بیمزه و بیرنگ بود. خلاصه خوشم نیومد. اگر شما غذای خاصی را امتحان کردی و بنظرتون خوشمزه بوده، بنویسید تا ما هم امتحان کنیم.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-03 ساعت 00:08)nicole.gemini نوشته: (2010-03-02 ساعت 22:14)laili نوشته: من عاشق غذاهای چینی ام ...البته نه از اونهائی که محمد عکسشون و گذاشته
از اینها:
من یک بار در داون تان لوس آنجلس، سوشی و یک غذای دیگه چینی خوردم ، که بیمزه و بیرنگ بود. خلاصه خوشم نیومد. اگر شما غذای خاصی را امتحان کردی و بنظرتون خوشمزه بوده، بنویسید تا ما هم امتحان کنیم.
منم باهاتون در مورد سوشی هم عقیده ام.کلا سوشی بیشتر جزو غذاهای ژاپنی به حساب میاد تا چینی.در مجموع کل اسپرینگ رول های چینی و انواع میگو پفکی به سبک چینی و هر بیف و سبزیجات یا مرغ و سبزیجاتشون خوشمزه است.البته بهتره با برنج یا نودل بخورید.
من اسم غذای خاصی رو یادم نیست بیشتر از روی شکلشون سفارش میدم
به رستورانهای زنجیره ای پاندا اکسپرس سر بزنید هم قیمتهاش به نسبت رستورانهای چینی بهتره هم غذاهاشون خوشمزه و سالمه.
کلا ذائقه ی آمریکائی غذاهای چرب و دوست داره که در این میون غذاهای چینی به خاطر کم بودن روغن و سبزیجات زیاد و در صورتی که از آرد ذرت زیادی که در پخت اون استفاده میشه فاکتور بگیریم تقریبا غذای سالمیه.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد غذاهای عجیب و غریب بالا من کنسرو سوسک، ملخ سوخاری، کرم ابریشم سرخ شده و کباب مار را تست کردم ( به غیر از انواع حیوانات مختلف دریایی و غیر دریایی) در حال حاضر دو تا غذا را اگر در جای درست و حسابی ببینم میخورم: ران قورباغه، حلزون
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اقا ما که ناز می کردیم مامان ابگوشت درست نکن دوست ندارم ،صد دفعه گفتم کله پاچه را جلو من نخورید امدیم این لنگه دنیا دم گاو ،میگو که پوستش کنده نشده و خرچنگ و صدف می خواریم
اخ چقدر دلم برا هایدا و پت و مت تنگ شده
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
همانطور که دوستان گفتن، این عکس ها اگر هم واقعی باشه لزوما مربوط چین نیست خیلی از کشور های جنوب شرق آسیا غذاهای عجیب قریب از نظر ما میخورند. غذاهای چینی اتفاقا خیلی هم خوشمزه هست...البته اونایی که خودشون میخورن خیلی بد بو و بد مزست ولی اگر رستوران خوب برید غذاهای خوش طعمی هم دارن.
من اولین باری که سوشی خوردم نتونستم قورتش بدم و تا چند ساعت حالم بد بود ولی یک با ر تو یه رستوران خوب امتحان کردم و دیگه مشتری شدم. اینم لینک اون رستوران هست اگر مسیرتون به هیوستون افتاد به امتحانش می ارزد. به نظر من بهترین سوشی ها را دارد.
http://www.redfishhouston.com/
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------