موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
سلام مردکس جان و ممنون از اینکه این تاپیک را ایجاد کردی.
کسانی که مهاجرت می کنند در ماههای اول با دلهره و اضطراب همش دنبال کار پیدا کردن و انجام امور روزمره هستند. شوک فرهنگی, شوک زبانی, شوک کاری, شوک دوری از خانواده و دوستان, بلاتکلیفی و همه اینها دست به دست هم می دهند که در مجموع آنها حال و روز خوبی نداشته باشند. مثل این می ماند که شما یک مریض رو به مرگ را عمل جراحی کنید. با اینکه این کار در مجموع به بهبودی او می انجامد ولی چند ماه طول می کشد که او درد عمل جراحی را فراموش کند و زخمهایش التیام یابد.
دوستانی که مثل من پول کمتری هم با خودشان از ایران آورده اند دلهره و اضطرابشان هم بیشتر است و نگران این هستند که کار پیدا نکنند و مجبور بشوند به ایران برگردند. دوستانی که پول بیشتری دارند هم مشکلاتی دارند ولی دلهره آنها به مراتب کمتر است و فرصت بیشتری برای کار پیدا کردن دارند.
اگر من در چند ماه اول ورودم به امریکا وارد مهاجرسرا می شدم حداقل 60 امتیاز منفی می گرفتم چون فقط بار منفی از خودم در می دادم و می گفتم که آهای مردم نیایید به امریکا که بدبخت می شوید. خوب الآن بعد از سه سال و نیم بودن در امریکا و داشتن کار و خانه و تفریح خوب, یک گوشه لم می دهم و با خیال راحت می گویم که امریکا بهشت است.
بهرحال من از کاربر Monica و شوهرش خبر دارم و حالشان خیلی خوب است. ولی تهیه و فرستادن رزومه برای پیدا کردن کار فرصتی برای او نمی گذارد که به مهاجرسرا سر بزند. امیدوارم که همه این کاربرها بعد از اینکه یک مقداری خیالشان راحت شد و از دلهره در آمدند و کار پیدا کردند دوباره به مهاجرسرا برگردند و فعال شوند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با اینکه پیدا نشدن کار و ته کشیدن پس انداز من رو تحت فشار زیادی گذاشته ولی سعی می کنم چند وقت یکبار سری به مهاجرسرا بزنم چون خودم رو خیلی به اون مدیون می دونم. با اینحال خیلی دوست دارم از بعضی بچه هایی که بعد از ورود به امریکا دیگه خبری ازشون نشد اطلاعی بگیرم و ببینیم حالشون چطوره.
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2010-03-18 ساعت 13:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-18 ساعت 14:04 توسط rasarasa.)
صدرا سپهر در ساعت 11:17 روز 15 مارچ (3روز قبل)در تاپیک "چهارشنبه سوری سه روز زودتر برگزار شد" رویت شد وتاکنون خبری از او در دسترس نیست. هر چند که او در پنلش خاطرنشان کرده که به دلیل گرفتاری شدید غایبست، ولی این دلیل موجهی نیست که دنبال او نگردیم و او را جزو مفقودین به حساب نیاوریم. به گزارش شهود حتی امکان می رود که وی در جریان خانه تکانی ربوده شده باشد ،مفقود الاثر شده باشد یا حتی جانباز، کشته یا زخمی شده باشد.در هر صورت رسم دوستی ایجاب می کند که برای شادی روح این عضو همیشه فعال و مثبت 1 دقیقه سکوت کنید و هیچی در مهاجرسرا ننویسید .من پیشنهاد می کنم که به جای نامش که در زیر ارسالها جای خالیش به طرز ملموسی حس می شود،شاخه گلی بگذاریم .
این هم شعری از من:
صدرا صدرا کجایی!صدرا صدرا کجایی!
چرا دیر به دیر میایی؟ نکنه می خوای نیایی؟
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
اینم یه شعر از من در نبود صدرا
صدرای من کجائی صدرا چه بی وفائی
در آخر چند دعا میکنم که خواهشن هر جا هستید با صدای بلند آمین بگید.
پروردگارا گم شدگان سایت مارا هر چه سریعتر در سایت ظاهر بفرما.
پروردگارا مهاجرین گرفتار مارا که در بلاد کفر فرصت سر خواراندن ندارند را فرصت سر خواراندن و سر زدن به مهاجر سرا را عنایت بفرما.
خانه دوست کجاست...
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوست نداشتم این خبر بد رو به دوستان بدم ولی متاسفانه صدرا در جریان چهارشنبه سوری توسط م.ا*مورین بازداشت و دست کم تا آخر تعطیلات یعنی 15 پیداش نخواهد شد . در طی تماس تلفنی که با خانواده اش داشتم خیلی ناراحت بودند . میگفتند صدرا چون سابقه بازدا.شت قبلی هم داشته ممکنه حالا حالا ها ولش نکنند . و اینکه صدرا الان داره توی او.ی-ن آب خنک میخوره . گرچه من احتمال میدهم زیر شک.ن-جه جان به جان آفرین تسلیم کند همه دوستان برای آزادی صدرا دعا کنید . من فکر میکنن صدرا دیگه برنگرده .و اینکه همه این چیزایی که گفتم تخیلات خودم هست و جنبه تبلیغات دارد و ینده هیچ خبری از صدرا ندارم فقط خواستم شما رو کمی به وجد بیاورم امیدوارم به زودی صدرا برگردد .
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
من در اینجا اعلام می کنم به خاطر گرفتاری ای که دچارش شده بودم یک هفته و اندی نتونستم نت بیام و به کوری چشم نوید سلامتیم رو همینجا اعلام می کنم.
ممنونم از لطف همگی دوستان