2010-03-11 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-12 ساعت 03:56 توسط Persischer.)
سارا خانم قاطعیت شما رو تحسین میکنم.
فکر کردم بهتره که از روی نقشه (پیوست شده) توضیح بدم.
همه اطلاعات من مربوط به پارساله، در مورد امسال شاید بشه از kodoom.com چک کرد. ولی بعیده که نسبت به پارسال تغییری اعمال بشه. >>> مگر اینکه ۱۳ بدر بجای شنبه روز یکشنبه برگزار بشه که کنسرت گزاران توفیق خدمت فرهنگی بیشتری نصیبشون بشه و نغمات داوودی رو بزنن تنگ فرهنگ اصیل چو ایران مباشد و... لا اله الللللا ... آقا به داد نون لواش برسید که داره به نام ارمنیا ثبت میشه.
انتخاب دیگه محل Bهستش، مجانیه، نزدیکش پارکینگ، میز و نیمکت، محل بازی کودکان، دستشویی، باربکیو ... داره
بعدی پارک ژاپنی www.thejapanesegarden.com که میدونم ورودی ۳ دلاری داره. ولی ساعت و روز کاریشونو باید تلفنی چک کرد. آخه هم ژاپنیا هم آمریکاییا نسبت به ما تنبل ترن و کمتر کار میکنن.
The Japanese Garden
Lake Balboa
6100 Woodley Ave
Van Nuys, CA 91406
(818) 756-8166
پی نوشت: الان دیدم مراسم ۱۳ بدر رو یکشنبه برگزار میشه: http://events.kodoom.com/53555925/Bedar-...e-Van-Nuys
فکر کردم بهتره که از روی نقشه (پیوست شده) توضیح بدم.
همه اطلاعات من مربوط به پارساله، در مورد امسال شاید بشه از kodoom.com چک کرد. ولی بعیده که نسبت به پارسال تغییری اعمال بشه. >>> مگر اینکه ۱۳ بدر بجای شنبه روز یکشنبه برگزار بشه که کنسرت گزاران توفیق خدمت فرهنگی بیشتری نصیبشون بشه و نغمات داوودی رو بزنن تنگ فرهنگ اصیل چو ایران مباشد و... لا اله الللللا ... آقا به داد نون لواش برسید که داره به نام ارمنیا ثبت میشه.
انتخاب دیگه محل Bهستش، مجانیه، نزدیکش پارکینگ، میز و نیمکت، محل بازی کودکان، دستشویی، باربکیو ... داره
بعدی پارک ژاپنی www.thejapanesegarden.com که میدونم ورودی ۳ دلاری داره. ولی ساعت و روز کاریشونو باید تلفنی چک کرد. آخه هم ژاپنیا هم آمریکاییا نسبت به ما تنبل ترن و کمتر کار میکنن.
The Japanese Garden
Lake Balboa
6100 Woodley Ave
Van Nuys, CA 91406
(818) 756-8166
پی نوشت: الان دیدم مراسم ۱۳ بدر رو یکشنبه برگزار میشه: http://events.kodoom.com/53555925/Bedar-...e-Van-Nuys
(2010-03-11 ساعت 04:07)rasarasa نوشته: من هی صبر کردم ببینم کسی اضافه می شود یا نه! ولی مثل اینکه همین تعدادیم.
من از یکی از دوستان دالاسی خواهش می کنم مسئولیت تنظیم زمان ومکان را بر عهده بگیرد چون من چیزی از دالاس نمی دانم.
دوستان کالیفرنیایی به علت زیاد بودن ولی آبادیها و طبق پیشنهاد دوستان ،زمان ومکان پیشنهادی من: بلبوآ پارک ، 3 اپریل که می شود سیزده به در ، ساعت 11 صبح.
چند نکته:
1- اگر مطمئنید که در روز مذکور پول ورودی می گیرند لطفا بگویید که زمان و مکان را عوض کنیم ،چون شاید خیلیها دوست نداشته باشند چنین پولی پرداخت کنند.
2-لطفا فقط کسانیکه واقعا قصد آمدن دارند ،نظر بدهند.
3-اگر در روز مذکور نمی توانید بیایید بگویید، تا با نظر جمعی زمان ومکان را تغییر دهیم.
4-خواهش می کنم نظرتان را بگویید،تا بتوانیم زودتر برنامه ریزی کنیم.
(در ضمن اگر دوستانی مثل آرش واقعا تصمیم به آمدن از شهر دیگری را دارند، من فکر می کنم ولی آبادیها مهمان نواز هستند، پس می توانید به منزل یکی از ماها بیایید،من شخصا اعلام آمادگی می کنم)
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما