موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد سوالات دوست عزیز R.F
خواهش میکنم خیلی خوشحال میشم اگر بتونم کمکی کنم.
در مورد سطح کار گرافیستهای اینجا من مطمئن هستم که گرافیستهای ما خیلی هم با استعداد هستند ولی منظور من سبک کار بود که خیلی خیلی متفاوت است و دانسته های من در ایران مفید بود ولی خیلی به درد کار اینجا نخورد البته هر کسی یک نظری داره و دلیل نداره حرف من حتما درست باشه در مورد من اینطور بود .کلا برداشت من از کار اینجا این بود که ایده حرف اول را میزنه و همینطور تکنیکهای جدید اجرا و نرم افزارهای جدید.
در مورد فوق لیسانس در پست قبلی اشاراتی کردم ولی اگر تصمیم جدی دارید فقط و فقط زبان بخونید اولین شرط ورود به دانشگاههای اینجا نمره تافل خوب است و بعد نمونه کارهای عالی و ترجمه مدرک و ریز نمرات.
اگر زبان ندونیدبا مدرک دکترا هم اینجا نمیتونید کاری کنید.اینجا مثل ایران کنکور نداره و به راحتی با یک مدرک معتبر از ایران و تافل میتونید اینجا فوق لیسانس بخونید.و برای پیدا کردن کار خوب مرتبط با رشته تحصیلی هم معمولا باید اینجا با دانشگاه برید حتی اگر شده با یک دوره یکساله تکنیکال کالج.
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
punny جان من هنوز منتظر چند نمونه کار هستم. لطف میکنید اگه باز هم به ما کمک کنید.
با سپاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-27 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-27 ساعت 17:51 توسط b!ta.)
سلام
ببخشید من نمی دونم اجازه دارم اینجا این موضوع را مطرح کنم یا نه.
می خواستم از مدیران گرامی خواهش کنم در صورت امکان برای رشته ی نقاشی هم یک تاپیک ایجاد کنند,که بتونیم در مورد دانشگاه هایی که این رشته را ارایه می دهند,یا به طور کلی درباره ی وضعیت این شاخه از هنر در امریکا, از دوستانی که آشنایی دارند اطلاعات کسب کنیم.
سپاس
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
من مدت زیادی به دلایلی فرصت نداشتم اینجا سر بزنم
الان اینجا هستم و خوشحال میشم بتونم کمک کنم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
چه ها سلام
من برنده2013 هستم کارو تدوین برنامه های مستند هست و 10 سال سابقه کار دارم
از طرفی هم کاملا به تلویزیون و کارهای اون حتی راه اندازی یک شبکه تلویزیونی رو می دونم چون 10 سال خدمات این کار رو دادم
ایا برای من کاری هست تو امریکا میتونم موفق بشمم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
punny جان سلام
یک سوال داشتم و اونم در مورد اینه که آیا بازار خطاطی ایرانی و کارهای گرافیکی تلفیقی از این دست که جدیداً تو اروپا خیلی طرفدار پیدا کرده ؛ اونجا هم مشتری داره یا نه ؟ و اینکه سایتهایی برای همکاری و یا تایید و امتیاز دهی به کارهای گرافیکی خودم سراغ داری یا نه؟ (ترجیحاً میخوام از مراکز آکادمیک باشه چون سایتهای عمومی همیشه بخاطر جو ساکن و همچنین تفاوت و ناشناخته بودن طرحها موجبات تحسین دیگران رو بهمراه داره ولی در عمل بحث فرق میکنه ) کلاً اگر سایت مفیدی در این زمینه میشناسی ممنون که برامون قرار بدی...
کار من طراحی گرافیکی تابلو و کارت ویزیت و پوستر و تراکت و انیمیشن تابلو دیجیتال ، سایتهای استاتیک و خطاطی کلاً تو مای های سالاد شیرازی " هر چی پول توش داشته باشه " هستش... ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی تو ایران لیسانس گرافیک داشته باشه و دو سال سابقه کار و به طور کلی به نسبت گرافیک ایران کارش متوسط رو به بالا باشه و به اکثر نرم افزارها هم وارد باشه کامل
آیا امکان کار براش هست همون اول یا اینکه الزاما باید اونجا بره فوق بگیره و بعد وارد بازار کار بشه؟
و به صورت کلی متوسط حقوق یک طراح تازه وارد ماهیانه چه قدر است؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من گرافیست نیستم اما فوتوشاپیست هستم به قول دوستمون . اگه بخوام بیام آمریکا و اجرا کار بشم اول کار تا وقتی ادامه تحصیل بدم و جا بیفتم ، آیا برام شغل هست.ایلستراتور هم یه مقدار بلدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 10:37 توسط maryam..)
دوستان عزیز سلام من مدرکم کاردانی گرافیک از دانشگاه علمی کاربردیه یعنی اونجا ارزشی نداره و نمیتونم ادامه بدم؟
کارهای دستیم خیلی خوبه تو زمینه هایی که شما گفتید مثل مجسمه سازی و نقاشی و حجم و ...خیلی تو این زمینه ها کار کردم که به قول دوستان تو ایران اهمیتی نداره . الانم دارم کلاسای زیادی در زمینه نرم افزارهای گرافیکی مختلف میرم . اگه میشه منم راهنمایی کنید . ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه تصویرگر کتاب کودک چطور میتونه به آمریکا بیاد برای زندگی و کار?
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من هسمرم گرافیک دیزاینر است و نزدیک 18 سال سابقه کار دارد (پیرمرد شده !)
نرم افزاری اگر نگاه کنیم تا اونجا که من می دونم
Photoshop , illustrator , in-design, corel , power point, flash, free hand .... اینها چیزهایی هستند که دیدم باهاش کار می کنه
بعد از طراحی , چاپ و نظارت چاپ برعهده خودش است
عکاسی صنعتی هم کار می کند
با شرکت های کره ای , آلمانی , ایتالیایی , اماراتی , هندی , روسی و اخیرا" چینی همکاری داشته ....
و در ایران برای خودش کار می کند. رشته اش کامپیوتر بوده - برنامه نویسی ... اما زمانه همه چیز را برایش تغییر داد.
امیدوارم بتوانیم پس از ورود و دیدن دوره ای چیزی ... کاری را در زمان 6 تا 8 ماه پیدا کنیم.
اگر نظر خاصی دارید ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخواستم بدونم کار مربوط به نرم افزار ادوبی فلش هم در زمینه گرافیگ و انیمیشن وهم در زمینه اکشن اسکریپت توی آمریکا چطور هست ؟
همینطور در مورد نرم افزار تریدی مکس و مبحث موشن گرافیک ؟
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من هنری نیستم اما حداقل چیزی که دیدم...کلا گرافیک وانمیشن و هنر و سینما.... تو لس آنجلس این همه کانال ایرانیها هستند و تند تند نیرو میگیرن و.... البته.... حقوق دوزاری ... به دوستم برای فول تایم همه روزه از ساعت 8صبح -تا 5 فقط هزار تا خواستن بدن که نرفت