کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
[سلام آقا امير

ممنون از راهنماييتون
ما 20 خرداد داريم مياييم هيوستن تقريبا بنا به دلايلي كه شما گفتيد.ممنون ميشم تجربيات تلختون رو به ما هم بگيد.
ارادتمند
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir78 ، shkhmo ، mhb161
(2012-05-01 ساعت 11:22)Amir78 نوشته:  سلام بر تمامی دوستان عزیز
من چند تا نکته را یاد اوری کنم به عنوان شخصی که یک ساله در هیوستن زندگی میکنم
من هم همانند شما از طریق لاتاری پارسال به امریکا امدم
و اولشم قصد داشتم به کالیفرنیا برم
حتی تا 2 هفته بعد از اومدنمم داشتم میرفتم ولی خدا خواست و عقل من سر جاش امد و من نرفتم به کالیفرنیا و همین جا موندم
من بعد از چند ماه زندگی در دبی با بلیطی یک طرفه با مبلغ حدود 2300 دلار با امارات یک ضرب به هیوستن امدم
چرا انقدر گران : چون من امروز برا اولین پرواز بلیط گرفتم از دبی و خیلی گران شد
حالا چند نکته :
دوستان شهر هایی که ما ها در ایران در ان هستیم نسبتا شهر های بزرگ و تمیز و ابادی هست
اما هیوستن :
شهری بسیار بزرگ می باشد
که در نگاه اول بسیار شهری ساده و قدیمی به نظر میرسد
اما باید توجه داشت که این شهر شاید بی الایش باشد و قدیمی
اما درست ترین انتخاب برای ورود هست
دومین دانتون زیبا امریکا را دارد
در حال حاظر بهترین اقتصاد در میان شهرهای امریکا مربوط به هیوستن هستش
در حال حاظر هیوستن یکی از معدود شهر هایی هستش که میشه در ان به دنبال کار گشت
و امید داشت شغل معمول یا خوبی دست پا کردد
چرا که نسبت به جایی همچون لس انجلس قابل قیاص نیست
شهری هست که اجاره خانه در ان نسبت به لس انجلس نصف هستش(( یکی ار نکات مهم زندگی در امریکا اجار خانه ))
شهری هست زیباییش و تفریحاتش در برابر شهری همانند لس انجلس نصف هستش
چرا که هیوستن فقط سر سبز وگرنه زیبایی خاصی برای افرادی که تازه وارد ان میشوند ندارد
اما
بعر از مدتی متوجه می شوید که زیبایی هاش و تفریحات هم داره اما بیشترین زیباییش اینه که توش میوان دنبال کار گشت
چیزی که در لس انجلس و امثال ان به ندرت هم یافت نمی شود
شهری هست نفتی و بزرگترین بندر جهان را در خودش دارد از نظر نفتی
و برای همین یکی از بهترین اقتصاد های امریکا را دارد
تا خلیج مکزیک 1 ساعت با ماشین هستش
دارای بزرگترین مرکز سرطان شناسی دنیا هستش
پایگاه فضایی ناسا در ان مستقر می باشد
و تمامی اینها یعنی رسیدگی به شهر و بالا بودن اقتصادش
تکس 7% و به عبارتی 0:
نسبت به لس انجلس با تکسی به عبارت 8:30% وبه عبارتی 10 %
اکثریت ادم ها هیسپانیک (از کشورهای امریکای جنوبی و مکزیک)
چرا که چسبیده به مرز کزیک
زبان دوم اسپانیایی
و اینکه
برای اومدنتون
گواهی ناماتونا بنا بر تجربه بین اللمل کنید
من خودم کردم و 7 ماه رانندگی کردم اینجا باهاش
با همان گواهی نامه ماشین خریدم و بیمه کردم
را که بدونه ماشین اینجا النن دیوانه میشوید
و اصلا امکان پذیر نیست زندگی بدون ماشین در هیوستن
شهر بسیاااااااااااااااااااار بزرگ
و مقیاس 10 برابر شهر های ایران
جزو چند شهر اول از نظر بزرگی در دنیاست
پس گواهی ناماتونا بین الملل کنید
من با همان گواهی نامه اینجا جریمه هم شدم برا سرغت بالا و پلیس منا گرفت و ان گواهی نامه را قبول هم کرد پس میدانم مورد تایید
و اینکه هزینه تاکسی در کل امریکا سر سام اور . اتوبوس هم برا روز های اول هستش فقط چون همه روز ادم طلف میشود
و مترو و این چیزا هم که ندارد
و تا گرین کارت و سوشیال هم بیاید 1ماهی معططل هستید
پس
ببخشید من همه خوبو بد ها را قاطی کردم امیانه گفتم
نتیجه
اینکه
بدانید کجا می ایید با تحقیق بیایید (( میدانم همه تحقیق میکنید اما به واقعیت هم درکش کنی ))
برنامه ریزی کنید از نوع دقیق
هدفتون از هیوستن کار باشه و تحصیل چرا که بهترین دانشگاه ها را در خود دارد
هدفتون زندگی مفرح از نظر سرگرمی و تفریح و اینا اگر هست اینجا واقعا چیزه خاصی ندارد و اصلا جای خوبی برا این کار نیست
برای کسانی که هدفشون کار و درس خوندن به اندازه کافی تفریح و سرگرمیدارد
اینجا همزندگی خوب در هیوستن میشود داشت
همه جا امریکا تلاش کردن میخواهد
دوستان گلم سختی دارد اما بعد از گذران سختی هاش و تحمل روز ها و ماه های اول بهتر جا می یوفتید و راه می یوفتید
اون موقع به روز ها ی لول ورودتون میخندید
به ایرانی هایی که بالای چند ساله امریکا هستند و یا هیوستن جون هر کسی میخواهید حتی فامیل اعتماد نکنید
دلیلشا پیام خصوصی بدید تا بهتون بگم
من خودم مالی و روحی ضررشا خیلی دادم نمیخواهم دوستان جدید که می یاند و به طرز برخورد این ها اشناییت ندارند این ضرر ها را تکرار نند
از دوستانی که چند ماهه اومدند و یا 1 یا 2 سال از انها کمک بخواهید
راهنمایی بگیرید
اینها تازه این راه رارفتند
من خودم هر کمکی از دستم بر بیاد برای دوستانی که تازه وارد میشوند در حد توانم دریغ نمیکنم
کمکی خواستید راهنمایی در حد تجربه در خدمتم
مراقب خودتون باشید
و بهترین سفر زندگیتونا برا تک تکتون ارزو میکنم
ارادتمند همه
امیر

دوست عزیز اینو از کجا تحقیق کردین که دانتانش تو آمریکا رتبه دومو داره؟شاید من نمیدونم.یا شاید جاهای دیگه آمریکا رو ندیدید،از راهنمییها ممنون،ولی‌ منم به عنوانه اینکه چند سالی‌ هست که تو هیوستون هستم و جاهای دیگه امریکارو دیدم،و در دانتان هیوستون کار می‌کنم،حداقل اینو میدونم که تا هوا تاریک می‌شه جرات نمیکنم تو خیابون منتظر اتوبوس بشم(البته تو دانتان). اینم یادآور شم که تکس تو هیوستون ۸.۲۵% نه ۷%.
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، ali.narooei ، leilit ، armanbala ، shkhmo ، آزی ، msi ، bakhshandehgy ، sce ، arman_m ، mhb161 ، mehdi2014
دوست عزیز اول نوشته هام گفتم اینها برداشت و تجربه شخصی هست در صورت که شما تجربه ای دارید شما نیز به اشتراک بگذارید
من یک سال اینجا هستم
و شما چند سال
مسلما خیلی بهتر از من می دانید
و بنده هم بیش از 15 ایالت امریکارا رفته ام و بنا بر دیده ها و شنیده ها دانتون هیوستن را در رده 2 تا 3 دانتون های امریکا دانستم
از توجه شما نیز سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، leilit ، MPU ، armanbala ، Spiritual ، adambarfi ، smith ، shkhmo ، mojtaba_k ، bakhshandehgy ، سمانه777 ، sce ، s.s.h ، arman_m ، Niushagh ، mhb161 ، mehdi2014 ، مرآت74
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور از فرودگاه میشه رفت هتل.(چون تو تاکسی 5-6 چمدان جا نمیشه)
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، smith ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mhb161
(2012-05-04 ساعت 19:56)adambarfi نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید چطور از فرودگاه میشه رفت هتل.(چون تو تاکسی 5-6 چمدان جا نمیشه)
دوست عزيزم
تا آنجايي كه بنده اطلاع دارم شركتي بنام سوپر شاتل هست كه در فرودگاههاي آمريكا با ون كار ميكنن
طي بررسي هايي كه من كردم دربستي ٧٥ دلار ميگيرن ولي نفري هم ميتونين كه ٢٦ دلار هست سايتشو برين همه چي هست
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، hoda2012 ، golesang ، Amir78 ، leilit ، ali.narooei ، smith ، shkhmo ، مانترا ، sce ، mhb161 ، y.n ، mehdi2014
سلام به همه دوستان
من کارشناس برق قدرت هستم و۱۱ سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار پی ال سی سیمنس دو سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار دی سی اس هانیول دارم همچنین تجربه مونتاژ راهاندازی پی ال سی وهمچنین طراحی و راه اندازی شبکه های پی ال سی و نرم افزارهای در رابطه کارم مسلط هستم وهمچنین نرم افزارهای اتوکد والکد .تقریبا ۶ ماه امدم امریکا داخل فلوریداو اشتباه بزرگی کردم چون اینجا هیچ کاری برای من نیست و واقعا گیج شدم حالا میخواستم از دوستانی که داخل ایالت هوستون تگزاس هستند راهنمای بگیرم برای پیدا کردن کار و اصلا بدونم شرایط کاری انجا چطوری هست.خیلی ممنون میشم که کمکم کنید
h.tajsaeed@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، shkhmo ، arman_m ، mhb161
دوستان هيوستوني
دو تا سوال داشتم
اول اينكه با توجه به اينكه آنتن دهي شركتهاي مخابراتي در مناطق مختلف آمريكا شدت و ضعف دارد لطفا بفرماييد بهترين آنتن دهي موبايل براي هيوستون كدام شركت هست؟
دوم در مورد پلن هست كه آيا سينگل پلن خوبه يا فاميلي پلن؟
مرسي
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، smith ، kopol ، shkhmo ، bakhshandehgy ، mhb161
(2012-04-09 ساعت 05:02)iust_software نوشته:  از دوستان عزیز مقیم هیستون یکی از دوستان ما دنبال کسی میگرده که نیاز به همخونه داشته باشه. عزیزانی که همخونه نیازمندن دستا بالا
پسر خوب و ساکتیه ما خودمون ظرفیتمون تکمیله برای همین گفتیم ببینیم دوستان کسی سراغ داره یا خیر

من با هم خونه هندی ام نزدیک استادیوم رلیانت زندگی می کنم۰ ممکنه از آگوست بخوایم ۳ نفری زندگی کنیم۰ به هر حال درتماس باشیم ضرری نداره۰
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، shkhmo ، mhb161
سلام دوستان و ممنون بابت این همه اطلاع مفید
راستش من تقریبا همه پاسخ های ارسال شده رو مطالعه کردم و بسیار مفید بودند ، ولی چند تا سوال برام پیش آمده که میخواستم مطرح کنم تا اگر از دوستان کسی میتونه در این موارد هم اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بده .

راستش من ...............دو ماه است که آمدم . قبل از ورود متاسفانه یا خوشبخانه ، شهر را خودشان اوس آنجلس انتخاب کرده بودند و من مستقیم وارد این شهر شدم . ولی راستش بعد از دو ماه زندگی و هزینه های بالای این شهر و پیدا نکردن کار ، تصمیم گرفتم با توجه به تعاریفی که از این شهر میشه و شرایط مطلوبش برای تازه وارد ها ،به هوستون نقل مکان کنم . (‌هر چند از هوای گرم بشدت بیزار هستم ، ولی خوب چاره ای نیست )

راستش من میخواستم در مورد نظافت این شهر سوال کنم و ساختمان های مسکونی ، قطعا به خاطر هوای گرمش موجودات و خزندگان موزی ( Big Grin ) فراروان خواهد بود ، ولی ایا دوستانی که در این شهر زندگی میکنند ، در منازلشون هم با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند ؟ بخصوص سوسک و یا موارد مشابه ؟

در مورد امنیت من نتونستم در میان پاسخ ها به نظر قطعی برسم ، میشه کسی بگه کدام محله های این شهر از امنیت بالا برخورداند و تر و تمیز تر ؟

پیشاپیش ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: teoden ، shkhmo ، sce ، mhb161
(2012-05-25 ساعت 08:07)amore نوشته:  سلام ۰ به نظر من گرمای هوستون از یخبندون شمال بهتره۰ وانگهی کولر ۲۴ ساعته تو خونه و ماشین روشنه و از گرما چیزی نمی فهمی۰ من که جونور خزنده ندیدم۰ اگه حشرات موذی زیاد بشند میریم لیزینگ شکایت می کنیم اونها هم یکی رو می فرستند سم پاشی کنه۰ فکر کنم بهتره تمرکزمون روی کار کاسبی باشه تا بتونیم رفاه بیشتری داشته باشیم و گرنه همه جا خوب و بد هست۰ رایس ویلج هوستون برای زندگی عالیه ولی خیلی گرونه۰ اکثرا یهودیهای ثروتمند اونجا زندگی می کند۰

سلام دوستان و ممنون بابت این همه اطلاع مفید
راستش من تقریبا همه پاسخ های ارسال شده رو مطالعه کردم و بسیار مفید بودند ، ولی چند تا سوال برام پیش آمده که میخواستم مطرح کنم تا اگر از دوستان کسی میتونه در این موارد هم اطلاعاتی رو در اختیار من قرار بده .

راستش من بصورت پناهندگی وارد آمریکا شدم و دو ماه است که آمدم . قبل از ورود متاسفانه یا خوشبخانه ، شهر را خودشان اوس آنجلس انتخاب کرده بودند و من مستقیم وارد این شهر شدم . ولی راستش بعد از دو ماه زندگی و هزینه های بالای این شهر و پیدا نکردن کار ، تصمیم گرفتم با توجه به تعاریفی که از این شهر میشه و شرایط مطلوبش برای تازه وارد ها ،به هوستون نقل مکان کنم . (‌هر چند از هوای گرم بشدت بیزار هستم ، ولی خوب چاره ای نیست )

راستش من میخواستم در مورد نظافت این شهر سوال کنم و ساختمان های مسکونی ، قطعا به خاطر هوای گرمش موجودات و خزندگان موزی ( Big Grin ) فراروان خواهد بود ، ولی ایا دوستانی که در این شهر زندگی میکنند ، در منازلشون هم با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند ؟ بخصوص سوسک و یا موارد مشابه ؟

در مورد امنیت من نتونستم در میان پاسخ ها به نظر قطعی برسم ، میشه کسی بگه کدام محله های این شهر از امنیت بالا برخورداند و تر و تمیز تر ؟

پیشاپیش ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، سمانه777 ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
درود بر دوست عزیز ارتین
ارتین جان این تاپیک تنها به شهر هیوستن طعلق دارد و زندگی در آن گه در ایالت تگزاس واقع شده است
شهر بوستن سمت دیگری از امریکا می باشد
پس میتوانید سوال خود را در قسمت سوالات مطرح شده بپرسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161
سلام
خسته نباشید
برای افتتاح حساب بانکی (کردیت کارت و مستر کارت) در هوستون کدوم بانک بهتره ؟
با تشکر از راهنمایی دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، shkhmo ، mhb161
(2012-05-29 ساعت 16:55)n.torabi65 نوشته:  سلام
خسته نباشید
برای افتتاح حساب بانکی (کردیت کارت و مستر کارت) در هوستون کدوم بانک بهتره ؟
با تشکر از راهنمایی دوستان

اول ورود که هنوز کار ندارید بهتون کردیت کارد نمیدن. شما فقط میرید تو یک بانک مثل chase یا bank of america یک حساب باز می کنید و پولهاتون رو توش میذارید. بهتون دبیت کارد میدن که مثل کارت های ایران هستش. bank of america یک کردیت کاردهایی داره به اسم secure credit card . یک مقدار دیپازیت مثلا $500 ازتون میگیره و بهتون یک کردیت کارد میده. البته هم لاینش پایینه و هم واقعا کردیت کارد نیست. ولی برای سال اول خوبه. با این کار امتیاز کردیتتون میره بالا و بعد آفرهای بهتری بهتون میدن. کلا برای کردیت کارد زیاد عجله نکنید. یک چند ماهی که بگذره هر روز براتون آفرهای جدید میاد که البته نباید همش رو بگیرید. یکی دو تا کردیت کارد که گرفتید دیگه نگیرید چون زیادش هم امتیازتون رو پایین میاره.
موفق باشید
2010AS3xxx
پاسخ
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که همگی سلامت باشید.
به امید خدا من تا 3 ماه آینده به هوستون میام و آشنایی با دوستان عزیزی چون شما باعث افتخار بنده است.
در طول یک سال ونیمی که در ترکیه هستم خیلی از مطالب شما دوستان بهره بردم و اطلاعات شما بود که مرا برای امدن به هوستون ترغیب کرد.
برای همه چیز از شما ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: armanbala ، golesang ، shkhmo ، sce ، mhb161
سلام به دوستان گرامی٬ اگر یک آقا یا خانم تحصیلکرده، صرفه جو و مجرد دنبال خونه مشترک نزدیک مدیکال سنتر می گرده٬ یک پیغامی برای من بگذاره لطفا۰
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان