موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-03 ساعت 05:22)اليزا نوشته: [quote='adambarfi' pid='154924' dateline='1330679217']
ممنونم الیزا جان
بسرتون در 4 سالگی رفت مدرسه یه مهد کودک.؟منم می خوام بزارم مهدکودک دولتی میشه بیشتر راهنماییم کنی؟راستش ما هیچکس نزدیکی تو آمریکا نداریم تا زمانی که کار بیدا کنم دخترم رو نیمه وقت میزارم مهد تا با محیط و زبان آسنا بشه بعدش هم باید تمام وقت بزارم.الان منتظر کلیر هستیم ولی نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم .همش میگم کاش دو ماه اول ورودمون زود بگذره دخترم مهد رو قبول کنه خونه اجاره کنیم و سوشیال کارت و گرین کارت و بگیریم.
راستش وقتی ما اومدیم دور و بر خونمون رو یه سرچ کردیم و دیدیم که چند تا مدرسه ابتدایی هست . ما هم رفتیم و آمارشون را گرفتیم . آدرس خونه را پرسیدن و گفتن که فلان مدرسه به منطقه شما میخوره برید اونجا . وقتی رفتیم گفتن که اینجا از pre-kindergarten و kindergarten رو میشه تو مدرسه دولتی اسم نوشت . بچه من هم 21 سپتامبر بدنیا اومده اما اینجا نیمه دومی محسوب میشه پس وارد pre -kindergarten میشد که البته من خوشحالتر شدم که بیشتر وقت داره با محیط آشنا بشه و زبان یاد بگیره ولی اینجا چون به امور وارد نبودیم روزی که گفتن بیایی د برای اسم نویسی از ساعت 8 تا11، ما ساعت 10/5 رفتیم وقتی رسیدیم گفتن که جا نداریم و پر شده. خلاصه هر چی چک و چونه زدینم گفتن که pre -kindergarten آپشنال هست و اجباری نیست به خاطر همین تعداد محدود میگیریم و همه از ساعت 7 اومدن و اسم نوشتن. گفتیم ما درآمد نداریم و تازه اومدیم و بچه زبان بلد نیست. نشد که نشد گفتن اسمتون رو تو لیست انتظار مینویسیم و اگه جا خالی شد زنگ میزنیم ولی در عین حال میتونید برید مدرسه های دیگه اگه جا داشتن اسمتون رو مینویسن. یا ببریدش خصوصی. خصوصی دو جا رفتیم یکی 800 دلار در ماه یکی 1000 که بیخیال شدیم. خلاصه هر چی مدرسه که دور و برمون بود رفتیم . یکیشون گفت بیاریدش. ولی اول باید کارت واکسنش رو کامل کنید. هر چی گفتیم که کامله . نرس مدرسه نگاه کرد و 5 تا واکسن رو علامت زد که باید بزنه . باید تا فردا مدارک را میبردیم که به خاطر واکسن که بگرد یه جایی رو ارزون هم باشه پیدا کنیم شد پس فرداش . وقتی رفتیم گفت جا پر شده خلاصه هر چی گفتیم ، گفت دیر اومدین. اسمشو گذاشتن تو لیست انتظار. یه ماه به شروع مدرسه ها بهمون زنگ زدن گفتن بیایید اسمشو بنویسیم . خدا رو شکر اسمش رو نوشتن. دو ماه هم که از سال تحصیلی گذشته بود اون مدرسه اولیه که خیلی بهمون نزدیک بود زنگ زد اما چون بچه به محیط عادت کرده بود تغییرش ندادیم.حالا هم از 7:35 صبح میره تا 2:45 عصر. البته اینجا هر منطقه آموزشی واسه خودش قوانین خاصی داره. مثلا منطقه کیتی pre -kindergarten از 8 تا 11:30 هست. بنابراین اگه بچه باید وارد پری کیندرگارتن بشه باید زمانی که ثبت نامشون هست اینجا باشید. حدود جون و جولای. البته واسه کیندرگارتن ثبت نام اجباری هست و حتما ثبت نام میکنن. نمی تونن بگن جا نداریم. اصلا نگران بچه نباشید . بچه ها زود راه می افتن این ما هستیم که راه نمی افتیم. در ضمن میتونید رو کمک ما حساب کن
الیزه جان می شه لطفا لیست واکسنها رو بگی که اگه امکانش بود ما توی ایران اونها رو بزنیم پسر من 3 سالشه که تا اومدنی بشیم میشه 4 سال
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-13 ساعت 17:10)saint نوشته: سلام دوستان
منم انشالله ویزام دم بکشه دارم میام همونورا
اما یه دوستی دارم که اون هم 2 ماه اونجاست از گرمای هوا شکایت داره و همینطور کار و حمل ونقل که به نظر بدون داشتن ماشین شخصی حمل ونقل سخت میشه و این از مشکلات هیوستون هست
می خواستم ببینم واقعا همینجوره که میگن
اولین دغدغه من پیدا کردن کار هست در صورتی که ظرف چند ماه کار پیدا نکنم مجبورم برگردم
البته اینجا دارم ارشد کامپیوتر می خونم ولی تازه اول راه و 3 ترمش مونده هنوز
چندین بار به این فکر کردم که اینجا رو بیخیال شم و به قولی
ما ازمودهایم در این شهر بخت خویش بشم
از طرفی هم برای پیدا کردن کار کمی اظطراب دارم
دوستان گل اگر نظر یا پیشنهادی دارن ما رو بی نصیب نزارن
دوست عزيزم
ايشالله كه هر چه زودتر ويزا دم بكشه بياي اينجا
صحبتهاي اون دوستمون در مورد هواي گرم و حمل ونقل كاملا درسته
اگر بياييد يا بايد ماشين بخريد يا رنت كنيد چون به دو علت هواي گرم و مسافتهاي زياد و البته نبود تاكسي و اتوبوس درست و حسابي اينجا معطل ميمونيد
در مورد كار هم فقط اپلاي آنلاين بايد كنيد حالا كه فعلا كتري رو گازه و آب جوش نيومده بجنبيد اپلاي آنلاين و رزومه و اينا رو رديف كنيد چون تا سرتونو بچرخونيد چايي دوم هم وقتش رسيده !!
ولي دوستانه يه چيزي بگم اينكه فكر رفت و آمدو بزاريد كنار تصميم بگيريد كه بياييد اينجا بياييد هتل و پول رنت ماشين و رستوران و رفت و آمد با هواپيما سرمايه اوليتونو از بين ميبره
در ثاني اينجا ميخواي عطسه كني ميگن كرديت سرفه كني ميگن كرديت و اون هم زماني هست كه پولتون تو بانك باشه و سيوينگ نشون بدي يا اينكه كار داشته باشي
اينجا بدون كرديت هزينه ها بسيار زياده چون همشون ديپازيت ميخوان
در ضمن از اون كتري و قوري هاي ست و خوشگل هم حتما با خودتون بيارين اينجا از اونا نيست و درست و حسابيش خيلي گرونه
اميدوارم اين صحبتها مفيد بوده باشند
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
ما هم 2 ماهی میشه تو هیوستون مستقر شدیم تقریبا یه چیزهایی دستمون اومده اینجا که اومئیم یکی از بچه های خوب مهاجرسرا و همسرشون خیلی کمکون کردند جا داره اینجا از فیروزه خانوم و همسرشون تشکر کنیم که الان جزو بهترین دوستای ما هستند امیدوارم یک روز بتونیم محبتهاشون رو جبران کنیم.
هر کسی از بچه های جدید کمکی خواست ما در حد توان در خدمتیم لطفا بهم پیغام خصوصی بده هر کاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم.به امید موفقیت همه دوستان در شروع یه زندگی جدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
ما هم اوایل ابان میایم هوستون
ولی خیلی نگرانم
نمیدونم انتخاب خوبیه واسه زندگی
از بچه هایی که رفتن خواهش دارم راهنمایی کنن
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-08 ساعت 20:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-08 ساعت 20:38 توسط adambarfi.)
دوست عزیزم ما بتا به دلایلی مجبور شدیم 1.5 ماه تو استدیو 6 بمونیم راستش خوب و تمیزه و راحت مخصوصا اگه بچه نداشته باشید چون بچه جایی برای بدو بدو نداره هم خودش کلافه میشه هم شما رو کلافه میکنه.
راستش ما همون هفته اول ماشین خریدیم و نمیدونم چطور میشه اجاره کرد ولی دیدیم بچه های دیگه نوشتند با پاسپورت و گواهینامه بین المللی گرفتند.
به سلامتی انشاالله بیایید هر کمکی خواستید در خدمتیم.اگه میایید بمونید دایم یه سری چیزها هست که به نظرم اگه بیارید خوبه بهم بگید بهتون بگم
fm عزیز لطفا بگید چی می خوایید بدونبد در حد توان جواب میدم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-08 ساعت 20:36)adambarfi نوشته: دوست عزیزم ما بتا به دلایلی مجبور شدیم 1.5 ماه تو استدیو 6 بمونیم راستش خوب و تمیزه و راحت مخصوصا اگه بچه نداشته باشید چون بچه جایی برای بدو بدو نداره هم خودش کلافه میشه هم شما رو کلافه میکنه.
راستش ما همون هفته اول ماشین خریدیم و نمیدونم چطور میشه اجاره کرد ولی دیدیم بچه های دیگه نوشتند با پاسپورت و گواهینامه بین المللی گرفتند.
به سلامتی انشاالله بیایید هر کمکی خواستید در خدمتیم.اگه میایید بمونید دایم یه سری چیزها هست که به نظرم اگه بیارید خوبه بهم بگید بهتون بگم
fm عزیز لطفا بگید چی می خوایید بدونبد در حد توان جواب میدم
سلام ما تا یک ماه دیگه میاییم هوستون و دائم میمونیم میشه لطف کنید بگید چه چیزهایی بیاریم خوبه ؟ اگه نکته ای ، موارد خاصی که به درد ما بخوره را هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشیم
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من الان حدود یک هفته است که اومدم به هیوستون. هوا فوق العاده گرمه. وقتی میری بیرون تمام لباست از شدت گرما و رطوبت به تنت میچسبه وقتی هم که میری داخل فروشگاه ها ازشدت سرماوتغییر دما میلرزی. اینجا ظاهرا سیاهپوست هاش از سفیداش بیشترن در نتیجه خیلی تند صحبت میکنن و اگه زبانتون خوب نباشه یه جورایی نمیفهمین. برای پیداکردن کار هم باید ماشین بخری تابتونین توشهر بگردین. بدون ماشین مثل من خونه نشین میشین. شاید من دارم اشتباه میکنم اما خرید ماشین بدون کار اشتباهه درحالی که اینجا کسانی که 1سال زودتراز من اومدن حتی اگه توحسابسون پول نباشه ماشینو میخرن و معتقدن این یه جور سرمایس.خلاصه من که اینجا یک کم ترسیده شدم. چون پولی که من آوردم نهایت تا 6 ماه جواب میده . از اون روزی میترسم که پول تموم بشه و من همچنان بیکار باشم.در مجموع قبل از اومدن حساب و کتاباتونو بکنین.
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-10 ساعت 11:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-10 ساعت 11:15 توسط mrr777.)
دوستان سلام.
من تصمیمم برای اومدن به هیوستن نهایی شد و راهنمایی های شما عزیزان هم بی تاثیر نبود.
می خواستم بدونم برای یک خانواده ۴ نفره (با بچه های بالای ۱۲ سال) آپارتمان خوب در محل مناسب چه قیمتی پیدا می شه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 01:17)nazanin_nik نوشته: سلام بچه ها
من الان حدود یک هفته است که اومدم به هیوستون. هوا فوق العاده گرمه. وقتی میری بیرون تمام لباست از شدت گرما و رطوبت به تنت میچسبه وقتی هم که میری داخل فروشگاه ها ازشدت سرماوتغییر دما میلرزی. اینجا ظاهرا سیاهپوست هاش از سفیداش بیشترن در نتیجه خیلی تند صحبت میکنن و اگه زبانتون خوب نباشه یه جورایی نمیفهمین. برای پیداکردن کار هم باید ماشین بخری تابتونین توشهر بگردین. بدون ماشین مثل من خونه نشین میشین. شاید من دارم اشتباه میکنم اما خرید ماشین بدون کار اشتباهه درحالی که اینجا کسانی که 1سال زودتراز من اومدن حتی اگه توحسابسون پول نباشه ماشینو میخرن و معتقدن این یه جور سرمایس.خلاصه من که اینجا یک کم ترسیده شدم. چون پولی که من آوردم نهایت تا 6 ماه جواب میده . از اون روزی میترسم که پول تموم بشه و من همچنان بیکار باشم.در مجموع قبل از اومدن حساب و کتاباتونو بکنین.
تازه یک هفته است که اومدین پس اول از همه ترس رو بذارین کنار
یه مدت که بگذره به هوا عادت می کنید. این جا هواش تفاوت اساسی با تهران نداره من هنوز بعد از دو سال وقتی فاصله ی بین ماشین تا مقصدی که بقول شما از سرما می لرزی رو راه میرم یادم میاد که تو گرمای تیر و مرداد تهران باید چند لایه لباس اضافه شامل مانتو و مقنعه و جوراب هم تحمل می کردم.
در مورد ماشین هم چون از ضرورت های زندگی این جاست بهتره فعلن در حدی که کارتون راه بیفته و البته چیزی نباشه که خودش بلای جونتون بشه هزینه کنید قبل از این که پولتون تموم شده باشه
برای کار هم اگر منع قانونی ندارید هر چه زودتر شروع کنید به اپلای کردن آنلاین و حضوری پیگیری کردن حتما نتیجه می گیرید.
البته اینا رو بر اساس تجربه و دیده های خودم می گم و ممکنه برای دیگران طور دیگه ای باشه ولی منم با پول زیاد نیومدم و تو دو ماه اول ماشین خریدم و بیش از 1000 دلار ماهانه هزینه ی اجاره و هزینه ی ثابت داشتم، از ماه سوم شروع به کار کردم و کم کم به مشکلات غلبه کردم.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-15 ساعت 17:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-15 ساعت 17:35 توسط adambarfi.)
دوستان چیزهایی که به نظر من اگه بیاریید خوبه را می نویسم ولی بازم میگم همه اینها وجود داره ولی قیمت بالاتر من فقط نظر خودم رو میگم
کتری و قوری
قاشق و چنگال کفکیر ملاقه کارد میوه خوری وسایلی مثل در باز کن
ملافه و رو بالشی اگه جا داشتید رو تختی
انواع ادویه جات
گردو کشمش بادام و....
کشک و زرشک
سینی چایی
ما تو شعبه sam houston studio6 مونده بودیم .خونه دو خوابه جاهای خوب ار 1200$ تا 1500$ میشه مورد مناسبی پیدا کرد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و خانمم الان حدود 4 ماه هست که اومدیم هیوستون و من بعد از 3 ماه و 3 روز تو یه شرکت کار پیدا کردم کاملا مرتبط با سابقه کارم و کار کاملا مهندسی.
اگر از دوستان کسی مشورتی راجب به پیدا کردن کار نیاز داره ، من با کمال میل در خدمتم . فقط این رو بگم که زبانتون باید عالی باشه چون باید بتونین مصاحبه های 1 تا 3 ساعته رو کنترل کنین ( البته راجب به رشته های مهندسی) .
نکته دیگه هم اینکه من روزی حدودا 7-8 ساعت پای لپ تابم و اینترنت بودم و تو سایتهای کاریابی سرک میکشیدم ....
خلاصه من در خدمت دوستان هستم و از هیچ کمکی دریغ نمیکنم
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......