کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2016-06-04 ساعت 22:41)Memolk نوشته:  
(2016-05-31 ساعت 16:22)simsim2016 نوشته:  سلام به همه
دوستان من ی ماه دیگه دارم میام هیوستون ...

شما باید سوالتون را توی فروم هیوستون مطرح کنید

خب مگه اینجا فروم هیوستون نیست ؟
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من انشالله تا یک ماه دیگه بهمراه خانواده به مقصد هیوستون عازمم، ما سه نفریم، لطفا اگه کسی خونه مبله برا یک ماه اجاره سراغ داشت اطلاع بده تا تو این یک ماه دنبال کارهای اولیه باشیم.
ممنون از توجهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi
دوستان عزیز
آیا کسی میدونه اگر گواهینامه ایالت دیگری را داشته باشید و بخواین برای تگزاس را بگیرید باید دوباره امتحان داد یا خیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Photo 
(2016-05-26 ساعت 00:27)Rahro نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 20:12)IMMI نوشته:  /quote]

نزدیک یک سال پیش بود که مطلبی زدم درباره وضعیت نفتی. گفتم نفت از 48 دلار میره پایین و قیمت 35 دلار و پایین تر رو می بینه. خب این اتفاق افتاد و وقتی نفت شد 26 دلار پیش بینی من تاچ 20 دلار و بعد شکست روند نزولی و صعود به قیمت های بالای 50 دلار برای 2016 بود. اما به جای کاهش تا 20 دلار، روند نزولیش رو با اکستند شدن نمودارها کامل کرد و موج 5 نزولی تکمیل شد. قبلا هم گفتم با افت قیمت نفت و مشکلاتی که عربستان پیدا خواهد کرد چاره ای جز کاهش تولید نداره که این چنین هم شد و به قول اون دوستمون این فانتزی نفتی عربستان! اتفاق افتاد و نه تنها کاهش تولید داشت، بلکه مصرانه دنبال فریز تولید هستن. ایران هم همانطور که گفتم تن نخواهد داد به این کاهش مگر بعد از افزایش منطقی تولید خودش به سطح قبلی. عربستان به قدری تو مخمصه افتاده که ناچار به فروش بخشی از ارزشمند ترین دارایی خودش، شرکت آرامکو کرده. حتی تهدید به فروش برخی از دارایی های خودش تو آمریکا کرده. نفت هم هرچی به پایان 2016 نزدیک میشیم اوضاعش بهتر میشه و ثبات شرکت های بهتر میشه.  خب فکر می کنم اکثر این موارد که بحث شد اتفاق افتاده.
اما حالا به بعد چی میشه؟
به نظرم نفت الان رو جای مهمی قرار داره. 46-48 دلار همون نقطه حمایتی ای بود که سال گذشته گفتم میشکنه و نزول میکنه. الان داره با این سطح که الان سطح مقاومتی روند صعودی خودش هست مبارزه می کنه. اگه بتونه با قدرت این مقاومت رو بشکونه به سمت بالا (که به نظرم نیازمند یک خبر یا اتفاق خوب و قوی هست) اوضاع خوبی خواهیم داشت. اگه این اتفاق بیوفته، قیمت نفت برای مدتی بین بازه 48-53 دلار نوسان میکنه و کمی که انرژی گرفت و عرضه و تقاضا پایدار شد، میره به سمت 58-60 دلار. خیلی خوشبین نیستم 2016 بالای 60 دلار پایدار بشه. اما 2017 فکر میکنم بتونه. این تحلیل با توجه به شرایط حال هست. اگه اتفاق غیرمنتظره و خاصی نیوفته، به نظرم احتمال وقوعش هست.

دوست گرامی‌،

امیدوارم ناراحت نشید چون خودتون دعوت به بحث کردین من نظر میدم، این نقد تحلیل شماست نه شما!

بهتره برای تحلیلمون از مرجع استفاده کنیم که بقیه بتونن دنبال کنن. تحلیل شما بیشتر مانند تحلیل افرادی هست که از تلویزیون ج ا اخبار رو دنبال می‌کنن، با توجه به اینکه چند سالی‌ هست غرب زندگی‌ می‌کنید یکم عجیبه!

این دو تا لینک برای بررسی تحلیل شما لازمه:

شما تو آگوست ۲۰۱۵ به این باور بودین که تولید نفت آمریکا زیاد می‌شه و تولید نفت عربستان کم، نمودارها کاملا برعکس اینو نشون میده، تولید آمریکا ۶۰۰۰۰۰(۹.۳ به ۸.۷) بشکه تا امروز کم شده و تولید عربستان تقریبا ثابت بوده!

شما همینطور به این باور هستید که عربستان کاهش قیمت نفت رو شروع کرد، این کاملا غلط هست، این افزایش تولید شیل آمریکا بود که کاهش قیمت نفت رو شروع کرد هزینه پیشرفت صنعت شیل رو هم خانواده‌های ما با سیاست هسته‌‌ای احمقانه ج ا دادن که بهای نفت رو زیادی برای یه بازه بالا نگاه داشت و این پروژه‌ها اقتصادی شد! . عربستان منطقی‌‌ترین تصمیم رو برای اقتصاد خودش و اقتصاد ایران در بلند مدت گرفت. اگر اپک تولید نفت رو کم میکرد شیل باز هم پیشرفت میکرد، البته این سیاست فقط روند رو کند میکنه و شیل باز هم پیشرفت میکنه.

اعضای اپک اگر دست از سیاست‌های احمقانه منطقه ای‌ شون بردارن می‌تونن کنترل بازار رو در دست بگیرن، اون هم با کنترل پروژه‌های آبهای عمیق و نه با شیل، چون پروژه‌های آبهای عمیق تا ۱۰ سال طول میکشه!

در پایان با اینکه اوضاع سال دیگه بهتر میشه موافقم.

شاد باشی‌
پی‌ نوشت:   این تحلیل منطقی‌ رو خانم روستایی  ۳ سال پیش،  و پیش از اینکه  هیچکدوم از این مسائل پیش بیاد نوشتن، و من هم با یکی‌ دو جمله از خودم تو صفحه خودم گذشتم.

مقاله:http://www.roozonline.com/persian/opinion/opinion-article/archive/2013/october/22/article/-0a5765d997.html

حرف من: جریان خودکفا شدن غرب از نفت خاور میانه بزودی کامل میشه، این مقاله انرژی‌های جایگزین پذیر جدید رو در نظر نمی‌گیره. پیشرفت در زمینه‌های مختلف انرژی به لطف بهای نفت بالای صد دلار تو دهه گذشته، که سیاست داخلی‌ وخارجی ما نقش مهمی‌ در آن داشته. به باور من اگر مردم خاور میانه زود به‌خود نیایند، تا یکی‌ دو دهه دیگه منطقهٔ ما شبیه جنوب صحرای آفریقا میشه. صنعتی کردن کشور منطقی‌‌ترین راه حل به نظر می‌رسه.

سلام. من امروز این پاسخ شما رو دیدم.
این تحلیلی که من گذاشتم تحلیل تکنیکالی با نیم نگاهی بنیادی بود. تحلیل تکنیکال مرجعش نمودارهای تکنیکالی هست و تحلیل بنیادی وضعیت بنیادی شرکت یا صنعت هست. من با توجه به اطلاعاتی که از منابع داخلی و دوستان شرکت نفتی و اخبار سایت oilpro داشتم بنیادی صنعت رو گفتم. اعتقاد دارم که بچه های شرکت نفت (تیم جناب زنگنه) اطلاعات خوبی از وضعیت نفت دارند و اطلاعاتی که دارن به روز و قابل استفاده هست. در پاسخ به شما چند نکته میگم:
1- من هیچ کجا حرفی از افزایش تولید نفت آمریکا نزدم. شاید سوء برداشت شما بوده. من گفتم تولید شیل اویل افزایش پیدا کرده و عربستان به قصد توقف تولید شیل اویل وارد عمل شده و موفق هم بوده. این کجاش معنای افزایش تولید داره؟ به روشنی گفتم که تولید شیل افزایش پیدا کرده و با کاهش قیمتی تولید شیل کاهش داشته!!!  ضمن اینکه بعدش هم گفتم تو سال 2017 اوضاع سروسامان میگیره. اما بازم حرفی از افزایش تولید آمریکا نزدم. مطلبی که زدم رو عینا کپی کردم.

<< اون طرف شرکت های آمریکایی چند سالی میشه که تولید نفت شیل رو شروع و تسریع کردن. این خودش تو سطح عرضه تاثیر بسزایی داشته و آمریکا رو از یک مصرف کننده به صادر کننده تبدیل کرده. پس تقاضا کمتر از قبل شده. ضمن اینکه با بحران چین، تقاضای نفت اون طرف هم پایین اومده. پس خیلی طبیعی هست این ریزش قیمت نفت. عربستان هم زودتر دست به کار شده بود و با پایین آوردن قیمت نفت قصد داشت که تولید شیل اویل رو متوقف کنه که تا حدی هم موفق بوده. >>

اینکه من گفتم با افزایش قیمت نفت به بالای 45 دلار تولید نفت شیل به صرفه میشه و اینا دوباره شروع به تولید تو برخی چاه ها میکنن، به معنای افزایش تولید آمریکا نبوده چون قیمت نفت زیر 45 بوده تو این یک سال.

2- گفتین با مرجع ارایه بدم. شما گفتین نفت عربستان ثابت بوده. اگه به نمودار زیر نگاه کنین میبینین که از آگست سال پیش که من اون مطلب رو زدم، تولید نفت عربستان کاهش پیدا کرده. اگه کمی سرچ کنین راحت به نمودارها دست پیدا می کنین. از 10.3 رسیده به 9.9.

[عکس: 2016_06_13_08_21_46_Saudi_Arabia_Crude_Oil_Produ.jpg]

3- گفتین من گفتم که عربستان کاهش قیمت نفت رو شروع کرده و معتقد بودم شیل اویل تو این کاهش جایی نداشته! ارجاع میدم به مطلبی که بالا کپی کردم. به روشنی گفتم که یکی از دلایل کاهش قیمت نفت، تولید نفت آمریکا در آن مقطع زمانی هست. اصل ابتدایی اقتصاد عرضه و تقاضا هست که گفتم تو بحث قیمت تو اون شرایط اقتصادی دنیا تاثیر خودش رو گذاشته. ضمن اینکه گفتم عربستان کاهش قیمت نفت رو استارت زد. دوست عزیز، اون زمان که نفت بالای 90 دلار بود، خبرهای زیادی از دوستان وزارت نفتی میشنیدم که عربستان نفت رو با تخفیف 87 و 85 دلار داره عرضه می کنه. این استارت کاهش نفت توسط عربستان بود. وقتی قیمت افت پیدا میکرد و قیمت جهانی با قیمت عرضه عربستان تطبیق پیدا میکرد، دوباره تخفیف پشت تخفیف. این تخفیف ها با باقی مواردی که گفته شد باعث کاهش قیمت شد. همین الان وقتی قیمت 48 دلار رو شکست و نزدیک به 52-53 دلار شد، عربستان دوباره تخفیف نفتیش رو شروع کرد و نفت رو تا 1 دلار زیر قیمت جهانی به مشتریانش عرضه کرد و این دوباره باعث کاهش قیمت به 48 دلار شده. چون ایران هم فرمول قیمت نفت خودش رو براساس قیمت نفت عربستان تنظیم کرده و با کاهش قیمت نفت عرضه شده عربستان قیمت ایران هم کاهش پیدا میکنه. (برای مراجع هم به آمار و اطلاعات و اخبار وزارت نفت ایران مراجعه کنین).

4- باز هم به روشنی گفتم که صنعت شیل اویل مدام در حال بازسازی و پیشرفت هست و دنبال پیشرفت تکنولوژی و کاهش قیمت تمام شده هستند.

بازم تاکید می کنم که این تحلیلی که من زدم تکنیکالی بود و این مطلبی که شما از خانم روستایی زدین بنیادی هست. من هدفم تشخیص روند قیمتی نفت هست در بازه کوتاه و میان مدت. حالا اگه به نظر شما این، تحلیل تلویزیون ج ا هست که باعث مسرت من هست که تو تلویزیون ج ا! این دست تحلیل ها انجام بشه. شما که تلویزیون ج ا! رو دنبال می کنین لطفا نام برنامه یا برنامه هایی که اینجور تحلیل ها یا گفتگوهایی دارن رو معرفی کنین تا منم ببینم و بتونم قضاوت کنم.
در هر صورت ممنون از پاسختون

در پایان یک نکته ای هم بگم، در حال حاضر یکسری خبرهایی درباره اقدامات چین در بازار مواد اولیه و خام شنیدم که به نظرم اصلا خوشایند نیست. اگه ادامه دار باشه چندان برای اقتصاد جهانی خوب نیست. امیدوارم وضعیت بهبود پیدا کنه و از این چیزی که هست بدتر نشه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، pishtaz611
اين تاپيك چقدر سوت و كوره ...

.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-18 ساعت 06:34)sce نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 01:31)رضا66 نوشته:  سلام دوستان امیدوارم همیشه خوب باشید. من تازه وارد هیوستون شدم دنبال خانه یا هم خانه هستم پیام بذاریت.دوستان با سابقه اگر راهنمای کنند ممنون میشم که کدام zip cod بهتر هستن.ممنون
زیپ کد 77077 جای خوبیه. من خودم نزدیک به دو سال و نیمه تو همین منطقه حدفاصل برایر فارست و الدریج هستم و فوق العاده راضی.
موفق باشین.

sce عزیز میشه چند تا آپارتمان (community) خوب هم تو این زیپ کد 77077 اگر می شناسید معرفی کنید که fully gated هم باشه

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چقدر اینجا سوت و کور شده......تو سال های 2012 - 2014 این تاپیک خیلی فعال بوده ...حیف!! فکر کنم بچه های قدیمی خیلی این روزا سرشون شلوغه که دیگه اینجا سر نمیزنند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2016-06-20 ساعت 11:05)ahkh2020 نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 06:34)sce نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 01:31)رضا66 نوشته:  سلام دوستان امیدوارم همیشه خوب باشید. من تازه وارد هیوستون شدم دنبال خانه یا هم خانه هستم پیام بذاریت.دوستان با سابقه اگر راهنمای کنند ممنون میشم که کدام zip cod بهتر هستن.ممنون
زیپ کد 77077 جای خوبیه. من خودم نزدیک به دو سال و نیمه تو همین منطقه حدفاصل برایر فارست و الدریج هستم و فوق العاده راضی.
موفق باشین.

sce عزیز میشه چند تا آپارتمان (community) خوب هم تو این زیپ کد 77077 اگر می شناسید معرفی کنید که fully gated هم باشه

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز
همه اپارتمانهای اینجا گیت دارند ، لازمه اضافه کنم که اکثر آپارتمانهای این زیپ کد بدلیل نزدیکی به انرژی کوریدور کمی گرون هستند . البته با دوستمون موافقم این منطقه اکثر جاهاش خوب هست
از لینک زیر میتونی همه آپارتمانهای این زیپ کد را پیدا کنی با رنج قیمت که البته بعد از انتخاب آپارتمان توی رنج قیمتی که دنبالش هستی باید ریویو های اونم پیدا کنی و با دقت بخونی بعد تصمیم بگیری

http://m.apartmentguide.com/zip/77077-Ap...-For-Rent/
موفق باشی
پاسخ
برای دوست عزیزی که دنبال آپارتمان خوب می گشتن.
Hydpark at Unclave
جای آروم و خوبیه. فکر کنم یه خوابه رو این روزا بتونین با هشتصد پیدا کنین.
ساکنین اون اکثرا از هندی هایی هستن که تو همون شرکت های اطراف کار می کنن. بی آزار و ساکت.
از اکثریت به شدت مشکل دار هیسپانیک هم اصلا اینجا خبری نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2016-06-29 ساعت 11:32)ahkh2020 نوشته:  چقدر اینجا سوت و کور شده......تو سال های 2012 - 2014 این تاپیک خیلی فعال بوده ...حیف!! فکر کنم بچه های قدیمی خیلی این روزا سرشون شلوغه که دیگه اینجا سر نمیزنند

زیاد هم سوت و کور نیست. اگر سوالی باشه در خدمتیم.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: lighthouse
(2016-06-20 ساعت 10:15)KIMIA2005 نوشته:  اين تاپيك چقدر سوت و كوره ...

علی آقا حاجی حاجی مکه. دیگه سراغی از ما نمیگری ؟ شما هم احتمالا مثل خیلی دیگه از دوستان دیگه....
بگذریم. برای همینه که دیگه قدیمیا سراغی از این تاپیک و تاپیک های دیگه نمی گیرن.
هر جا هستی خوش باشی داداش.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
مخلص اقا شاپور هم هستيم داداش مي دوني كه اينجا چقدر درگير كار و زندگي ميشي كه ديگه فرصت واسه هيچ كاري نداري به هر صورت ما در خدمت هستيم شاپور جان

.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
سلام دوستان من به تازگی تصمیم گرفتم از ایالت دیگه به تگزاس بیام ولی اطلاعات کافی در مورد زندگی و کار ندارم اگه امکانش هست کمی توضیح بدین کدام ایالت از لحاظ کاری (رشته تخصصی من برق هست و تو زمینه صوتی ) و کلا زندگی از نظر آب و هوا و هزینه بهتر است ( از نظر شما) و اگه میشه حدود کرایه آپارتمان را و. اینکه محله های امن کدام مناطق هستن
پیشلپیش ممنون از راهنماییتون
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
پاسخ
سلام دوستان من یه سوال دارم هوستون بزرک تر هست یا دالاس از لحاظ امکانات و کار و جمعیت ایرانی؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستان که مقیم هیوستون هست به مدت دوسال ماموریت کاری توسط شرکتش به خارج از آمریکا فرستاده میشه.
ماشینهاشو داره میفروشه گفتم به دوستان خبر بدم اگر کسی علاقه مند باشه.
هوندا آکورد مدل 2007 نقره ای با 117k کارکرد بدون تصادف fully loaded
صندلی چرم و سانروف و ..
قیمت 6500$
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان