کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-07-23 ساعت 18:33)far62 نوشته:  سلام دوستان مهاجر اگر کسی دنبال خونه برای اجاره با قیمت ارزون و مکان مناسب من می تونم کمک کنم برام پیغام خصوصی بزارید .
سلام
من براتون پیغام گذاشتم ولی جوابی نگرفتمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، shiraz mamali
(2013-07-23 ساعت 18:33)far62 نوشته:  سلام دوستان مهاجر اگر کسی دنبال خونه برای اجاره با قیمت ارزون و مکان مناسب من می تونم کمک کنم برام پیغام خصوصی بزارید .

ما اگه بتونیم بیایم تا ژانویه باید از ایران خارج بشیم یه خونه تو یه محله تمیز و ارزون تقریبا چقدر میشه؟
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ojee
از دوستان کسی‌ هست که تو ماه اکتبر بخواد خونشو یک ماه اجاره بده یا خانمی هست که دنبال یه همخونه خانوم واسه یک ماه بگرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ojee
یک تجربه: اگه یهو دیدین یه دوستی بعد از مدتها یهو یادتون افتاد و پیشنهاد داد که برین توی مجتمع اونها زندگی کنین، بدونین که اون مجتمع سیصد دلار تخفیف میده بهشون. و اونها به جز اون سیصد دلار به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنن. فقط میخوان شما رو بکشونن اونجا.
به این میگن نهایت نامردی.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
سلام دوستان .

یکی از دوستان بنده هستند (آقا) که دنبال یک همخانه میگردند. محل اقامت ایشون هم در غرب هیوستون هست در خیابان برایر فارست . خانه دسترسی به اکثر فروشگاه ها هم داره.
لطفا اگه کسی مایل بود پیام خصوصی بدن که شماره ایشون را بدم و با هم صحبت کنند.

با تشکر
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
سلام من دختری 27 ساله هستم بنظرشما کجا برای من خوب اما امنیت شهرش خیلی برام مهمتره میخوام هم کار کنم وهم ادامه تحصیل بدم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، saeed_gh ، shiraz mamali ، m.taj ، ojee
(2013-07-23 ساعت 18:47)narciss2013 نوشته:  
سلام
من براتون پیغام گذاشتم ولی جوابی نگرفتمSad

سلام من متاسفانه من پیامی از شما دریافت نکردم برام پیغام خصوصی دوباره بذارید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، shiraz mamali
دوستانی که آپارتمان کرایه کردن لطفا از وضعیت تهویه مطبوع یه توضیحی بدن.
اونجا هم مثل همین جا کولر متداوله یا ایرکاندیشن یا چیز دیگه ؟قیمت برق چجوریه ؟منظور ماهیانست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، mhb161
(2013-07-27 ساعت 16:37)sce نوشته:  دوستانی که آپارتمان کرایه کردن لطفا از وضعیت تهویه مطبوع یه توضیحی بدن.
اونجا هم مثل همین جا کولر متداوله یا ایرکاندیشن یا چیز دیگه ؟قیمت برق چجوریه ؟منظور ماهیانست.
موفق باشین.

من هنوز آپارتمان نگرفتم ولی خوب اطلاعات زیادی بدست آوردم، خونه ها ایر کاندیشن دارن و چیزی مثل کولر آبی که ما در ایران داریم در کار نیست، قیمت برق ماهیانست بسته به فصل متفاوته، در اوج تابستون و اوج زمستون بیشتر میشه بخاطر ایر کاندیشن، آشپزی هم تاثیر داره چون اجاق اینجا برقیه، حد اقل رو ماهیانه 70 تا حساب کنید
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، sce ، mhb161
کسی هست در مورد ماشین خریدن منو کمک کنه، روند خریدش از دیلر یا از شخص چه فرقی داره؟ هزینه های جانبیش چیه؟ بعد اینکه میشه ماشینو برد پیش مکانیک اگه آره هزینشو کی باید بده؟
یه چیز اینجا دیدم که هر ماشین داره به اسم carfax، اینو از صاحب قبلیه ماشین باید بگیرم یا تو اینترنت باید دنبالش گشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 21:59)behnam88 نوشته:  کسی هست در مورد ماشین خریدن منو کمک کنه، روند خریدش از دیلر یا از شخص چه فرقی داره؟ هزینه های جانبیش چیه؟ بعد اینکه میشه ماشینو برد پیش مکانیک اگه آره هزینشو کی باید بده؟
یه چیز اینجا دیدم که هر ماشین داره به اسم carfax، اینو از صاحب قبلیه ماشین باید بگیرم یا تو اینترنت باید دنبالش گشت؟

جواب سوالتو اینجا خواهی گرفت.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161
(2013-07-28 ساعت 00:35)sce نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 21:59)behnam88 نوشته:  کسی هست در مورد ماشین خریدن منو کمک کنه، روند خریدش از دیلر یا از شخص چه فرقی داره؟ هزینه های جانبیش چیه؟ بعد اینکه میشه ماشینو برد پیش مکانیک اگه آره هزینشو کی باید بده؟

جواب سوالتو اینجا خواهی گرفت.

فکر کنم لینک رو اشتباه دادید خبری نبود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یک سری اطلاعات می خواستم راجع به کارهای نفتی در هیوستون
رشته من زمین شناسی نفته و یکی دو سال هم سابقه کار دارم.
توی سایت های Indeed, Cl, Rigzone, Oilcareer و سایت های دیگه یه سرچی کردم و اینجور که معلومه کار زیاده
1- اما سوال من اینه که آیا شرکتهای نفتی مدارک تحصیلی ایران رو قبول دارن یا نه؟
2- برای کارهای اقماری ( سر دکل) دوره ها چند هفته ای هست؟
3- آیا کسی از دوستان هست که تو موقعیت شغلی من در تگزاس زندگی کنه؟
ممنون از راهنماییتون

2014AS00004000
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 16:37)sce نوشته:  دوستانی که آپارتمان کرایه کردن لطفا از وضعیت تهویه مطبوع یه توضیحی بدن.
موفق باشین.

دوست عزیز اینجا اپارتمانها ایر کاندیشن دارند که هم گرمایشی و هم سرمایشی است . و هر اتاقی معمولا پنکه سقفی داره. این مسئله رو در گرفتن خونه لحاظ کنید که هر اتاق پنکه سقفی داشته باشه. چون در مواقع که خیلی هوا گرم نیست میشه با خاموش کردن ایر کاندیشن و فقط پنکه از هزینه برق کم کرد.
هزینه برق در ماههای پر مصرفی مثل حالا 100- 120$ و در ماه های کم هزینه 50 - 60$ این در حالتی هست که اپارتمان یک خوابه برای دو نفر و پخت و پز هر روزه در خانه است.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، behnam88 ، Man ، parsush ، sce ، مانترا ، hgbeigi ، mhb161
--------------------------------------------------------
تا جایی که من متوجه شدم وقتی از دیلر بخری مدارک را به شما نمیده که خودتون برید سند بزنید و خودش اینکار را خواهد کردو ضمنا یه پلاک موقت کاغذی هم به ماشین میزنه و میتونید رانندگی کنید.
اینجا اکثرا اجازه تست درایو را میدن و حتی خیلیها اجازه میدن که پیش مکانیک هم ببری اگه خریدار جدی باشی. هزینه چک کردن مکانیک با خود شماست . فکر کنم زیر 20 دلار نباشه.
Carfax ماشین را خودتون باید بگیرید . اگه از شخصی میخرید که خودتون باید بگیرید . بعضی از دیلر ها میگن ما داریم مال ماشین های خودمون را و ارائه میدیم . ولی در مجموع چیزی نیست که حتما باید بدن به شما . اگه هم میدن جهت جلب اطمینان بیشتر و جذب مستری هست . ولی تو اینترنت کارفکس را بخوایی بگیرید گرونه . یک بارش هست 35 دلار و برای 1 ماه فکر کنم باشه 50 دلار اگه اشتباه نکنم . معمولا خود دیلر ها یه سایت مشابه دارن که مجانی هست برا اونها و از طریق اون سایت بهتون اطلاعات هیستوری ماشین را میدن . این نرم افزار هم عموما رو موبایل هاشون نصبه.
هزینه های تکس و تایتل ماشین هم بسته به قیمتی که ماشین را میخرید داره. تکس ماشین در هیوستون 6.25 % هست . یه سری هم هزینه های خود پلاک و اینسپکشن (اگه نیاز داشته باشه - 35 دلار) هست.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، behnam88 ، Man ، sce ، امير جو ، مانترا ، mirman ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان