موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
یه سئوال دارم از دوستان عزیز،
امضایی که ما پای مدارک تو فرودگاه زدیم خیلی معمولی بود و اون خورده زیر گرین کارتمون.
حالا می خوام بدونم که می شه اقدام کرد که امضا رو تغییر داد که متعاقباً درخواست بدیم گرین کارت هم عوض بشه.
باز هم میگم که امضای ما خیلی معمولیه.
پیشاپیش مرسی از کمک دوستان.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز, شما هر زمانی که بخواهید می توانید امضای خودتان را تغییر دهید و هیچ نیازی هم نیست که در جایی ثبت شود. من هم امضای گرین کارتم با امضای گواهینامه و امضای بانک و امضایی که الآن دارم خیلی فرق دارد. یعنی یک سیر تکاملی را مثل نظریه داروین طی کرده است تا به امضای فعلی برسد. ظاهرا آن چیزی که برای آنها مهم است ارتعاشات دست و یا یک چیزهایی در این مایه ها است که از روی آن می توانند صاحب امضا را شناسایی کنند و شکل و شمایل آن چندان برایشان اهمیتی ندارد. بهترین و ساده ترین حالت این است که اسم و فامیل خودتان را به انگلیسی بنویسید و خلاص.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
این هم امضا درست می کنه
در واقع اسمتون رو با فونتهای مختلف می نویسه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
یه بنده خدایی رو یه چک میلیاردی رو امضا کرده بود، اگه میدیدین فکر میکردین چک رو خط زده که باطل بشه!!!!
دوست من رفته بود چک رو تحویل گرفته بود ببره بانک، وسط راه فکر کرده بود چک خط خطی شده!!! برگشته بود سال کرده بود،بهش گفتن: این امضاس!!!
صد رحمت به هندونه و خربزه و سیم ظرفشویی!!!