موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای مسیر نیویورک آلیتالیا رو میخوام انتخاب کنم البته قیمتش خیلی مناسبه خوشحال میشم نظرات و تجربیات دوستان رو بدونم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2018-04-17 ساعت 10:48)ali3875 نوشته: دوستان برای مسیر نیویورک آلیتالیا رو میخوام انتخاب کنم البته قیمتش خیلی مناسبه خوشحال میشم نظرات و تجربیات دوستان رو بدونم
خط هوایی جالبی نیست از نظر کیفیت ولی از بعذ مسافت به ایرلاینهای عربی ارجحیت داره
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما برای اولین بار خودمون ميخايم از سایت قطر ایرویز بلیط رو بگیریم، دوستانی که قبلا از این سایت خودشون بلیط خریدن به مشکلی بر نخوردن؟ مقصد ما لس آنجلس هست.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم از ترکیش به مقصد شیکاگو برای آخر MAY بلیط بگیریم . آیا محدودیت بهداشتی مرتبط به کرونا برای ورود ایرانیان در حال حاضر وجود دارد؟
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
سلام. من یه سوال داشتم:
من هفته ی پیش (در ماه می) برای سپتامبر به مقصد ایران بلیط گرفتم. کانفرمیشن ایمیل اومد واسم. ولی هنوز E-ticket نبومده واسم. بهشون زنگ زدم و موضوع رو گفتم. گفتن: ممکنه صدور بلیط تا 1 یا حتی 2 ماه طول بکشه. چون من برای 3-4 ماه آینده بوک کردم!
خواستم بپرسم کسی تجربه ی مشابهی داشته؟ آیا این روند طبیعی ه؟
البته من مستقیما از پورت خود ایرلاین نخریدم. از یه وبسایت خریدم. (یونایتد-آسترین)
ممنون از شما.