موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
با گرین کارت به هیچ عنوان وارد ایرلند نشین . چون احتمال دیپورت کردنتون هست چون عضو شینگن نیست
موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
با سلام و تشکر از لطف شما پرواز از ترمینالdدوحه بعد از ترمینال A هیوستن G bush زمان سه ساعت و بیست وهفت دقیقه با آمریکن ایرلاینزlos Angeles Intel ترمینال ۴ نمیدونم فرودگاه Lax لس آنجلس است یانه بارهارو باید تو هیوستون بگیریم تحویل آمریکن ایرلاینز بدیم یا خودش مستقیم میره لس آنجلس باز هم ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-28 ساعت 23:28)behjat نوشته: با سلام و تشکر از لطف شما پرواز از ترمینالdدوحه بعد از ترمینال A هیوستن G bush زمان سه ساعت و بیست وهفت دقیقه با آمریکن ایرلاینزlos Angeles Intel ترمینال ۴ نمیدونم فرودگاه Lax لس آنجلس است یانه بارهارو باید تو هیوستون بگیریم تحویل آمریکن ایرلاینز بدیم یا خودش مستقیم میره لس آنجلس باز هم ممنونم
درود بر شما
بارهاتونرا در هیستون تحویل می گیرید و پس از اتمام کارهای مهاجرتی و عبور از گمرک بین المللی به کانتر آمریکن مراجعه و بارهاتون را تحویل می دهید و خودتون تشریف می برید ترمینال بعدی برای پرواز به LAX .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-30 ساعت 20:39)Sam2014 نوشته: (2015-04-28 ساعت 23:28)behjat نوشته: با سلام و تشکر از لطف شما پرواز از ترمینالdدوحه بعد از ترمینال A هیوستن G bush زمان سه ساعت و بیست وهفت دقیقه با آمریکن ایرلاینزlos Angeles Intel ترمینال ۴ نمیدونم فرودگاه Lax لس آنجلس است یانه بارهارو باید تو هیوستون بگیریم تحویل آمریکن ایرلاینز بدیم یا خودش مستقیم میره لس آنجلس باز هم ممنونم
درود بر شما
بارهاتونرا در هیستون تحویل می گیرید و پس از اتمام کارهای مهاجرتی و عبور از گمرک بین المللی به کانتر آمریکن مراجعه و بارهاتون را تحویل می دهید و خودتون تشریف می برید ترمینال بعدی برای پرواز به LAX .
موفق باشید
سلام ممنونم از راهنماییتون موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پرواز دلتا ":
از رم به آتلانتا ، عالی بود، واقعا عالی بود،
هیچ کم کسری نداشت،
خدمه بینظیر
پرواز به موقع
سندلیها و فاصلشون راحت و مناسب
همسفرها تقریبا ۹۰%
آمریکایی یا اروپایی بودن
پذیرائی با کیفیت بالا و به دفعات زیاد
خلاصه هیچ عیبی در این پرواز نبود.
پرواز از طهران به رم با الیتالیا بود که اون هم خوب بود اما اصلا قابل مقایسه با دلتا نبود.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 19:12 توسط Sam2014.)
(2015-05-06 ساعت 15:57)negar6043 نوشته: دوستان من قصد دارم با پرواز تركيش به استانبول و از اونجا به لوس انجلس برم، به دليل اينكه مبدا سفر اصفهان هست و تركيش از اونجا هم به استانبول با قيمت خوب پرواز داره انتخابش كردم ، فقط دوست دارم توصيه هاى شما دوستان هم بشنوم و اينكه امور ادارى كه توى فرودگاه انجام ميشه چى هست و در مورد سفر من كجا انجام ميشه؟ و سوال ديگه در مورد تگ خوردن بار هست كه از كجا بفهمم تا مقصد تگ ميخوره يا بايد بار رو در استانبول تحويل يگيرم؟ و آيا راهى هست كه بليط رو از خود تركيش بخرم و از ايران پرداخت كنم يا نه؟ چقدر سوال كردم
درود بر شما
در مورد پرواز ترکیش حکایت هایی هست که بعضاً بارها گم شده و هیچکس هم پاسخگو نبوده متاسفانه . بنابراین اگر در پرواز به LA با ترکیش مصمم هستید وسایل با ارزش و مدارکتون را همراه خودتون حمل کنید و داخل چمدان به بار نسپارید . این پست ها را بخوانید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A8...#pid598927
همچنین بعضاً در فرودگاه استانبول و بین دو پرواز مسافران ایرانی به مقصد آمریکا را اذیت کرده اند ( مرض دارند )
امور اداری شما در فرودگاه لس آنجلس انجام خواهد شد . این امور مربوط به انگشت نگاری و عکس برداری ، دریافت و بررسی مدارک و ویزای شما ، کنترل مقدار پول همراهتون که در فرم داخل پرواز اعلام کردید و تشریفات گمرکی ...
شما در موقع تحویل بارهاتون در فرودگاه مبدا ( اصفهان ) تگ چمدان تون دو تا کد داره : IST برای استانبول و LAX برای لس آنجلس . در این صورت شما بارهاتون را در مقصد نهایی یعنی لس آنجلس تحویل خواهید گرفت . اما در صورتی که اصفهان به استانبول SAW<< IFN باشه و استانبول به لس آنجلس LAX <<IST باشه اونوقت کار سخت میشه و شما در استانبول از فرودگاه سابیها باید بارهاتون را تحویل بگیرید و با خودتون ( با تاکسی ) ببرید به آتاتورک و دوباره تحویل بدهید . پس موقع تهیه بلیط این موارد را دقیقاً بپرسید و جویا شوید و توجه کنید فرودگاه کانکشن در استانبول یکی باشه . ( یا IST یا SAW )
از تهران دفتر ترکیش می توانید بلیط بخرید با ریال ولی اصفهان را باید بپرسید . دفتر ترکیش درتهران بالای میدان ونک - برج نگار - طبقه دوم
بعضی از دوستان اینترنتی رزرو کردند و بعد با مراجعه به دفتر ترکیش پرداخت کرده اند .بنده به شخصه ترکیش آخرین انتخابم هست .
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 12:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 12:33 توسط mtvhddvd.)
عذر خواهی میکنم دوستان میشه بگید شماها از چه راهی ویزای امریکا گرفتید و ایا ویزای توریستی هست یا چیزه دیگه؟؟
شرمنده چون کمی واسم مبهم بود سوال کردم ماکه لاتاری قبول نشدیم ممنون میشم یکی از دوستان توضیح بده
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-09 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-09 ساعت 12:56 توسط مير منصور.)
[
[/quote]
از تهران دفتر ترکیش می توانید بلیط بخرید با ریال ولی اصفهان را باید بپرسید . دفتر ترکیش درتهران بالای میدان ونک - برج نگار - طبقه دوم
بعضی از دوستان اینترنتی رزرو کردند و بعد با مراجعه به دفتر ترکیش پرداخت کرده اند .بنده به شخصه ترکیش آخرین انتخابم هست .
در خدمتیم
[/quote]
با سلام دوست عزيز sam 2014
با توجه به مطالعه و تحقيق تان اولين انتخاب ايرلاين به شيكاگو كدام ايرلاين باشد بهتر است ؟
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رفقا سلام من میخوام با فلای دبی برم دبی از اصفهان کسی از این ایرلاین اطلاعاتی داره؟؟