موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اشکان عزیز مرس از راهنمایی خوبت
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهمتاسفانه خورد
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
فرودگاه سنگاپور و امستردام واقعا عالین..کسی نحوه ارزشیابی رو میدونه؟بنظرم فرودگاه امستردام بهتر از مونیخه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان که بلیط گرفتم ایو خوندم ... خدا بهم رحم کنه که می خوام با امارات برم نیویورک!!! به خاطر اینکه از ترکیش راضی نبودم و لوفتانزا هم بابت این آیلند پروازاش کنسل می شد ... مجبور شدم که با امارات برم ... غذاهای هندی هم دوست ندارم ... خدا رحم کنه با 14 ساعت پرواز !!!
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 17:53)sita نوشته: من الان که بلیط گرفتم ایو خوندم ... خدا بهم رحم کنه که می خوام با امارات برم نیویورک!!! به خاطر اینکه از ترکیش راضی نبودم و لوفتانزا هم بابت این آیلند پروازاش کنسل می شد ... مجبور شدم که با امارات برم ... غذاهای هندی هم دوست ندارم ... خدا رحم کنه با 14 ساعت پرواز !!!
سعی کنین صندلی هاتون رو رزرو کنین که کنار راهرو قرار بگیرین تا بتونین وسط پرواز بلند بشید و کمی راه برید (مخصوصا از امارات به نیویورک رو!) چون اگر کسی بین شما و راهرو نشسته باشه و تمام مدت در حال خرو پف باشه شما نمی تونین این کار رو بکنین!
غذاهاشون ممکنه به خوبی غذاهای ایرانی نباشه، اما به نظر من قابل خوردنه! مخصوصا یه چیزی داشتن نمیدونم چی چی چیکن... که مزه بدی نداشت! در کل خیلی نگران نباشین، اون اواخر پرواز من یکی لحظه شماری می کردم یه چیزی بیارن بدن برای خوردن چون حسابی گرسنه ام بود!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
والا به این قرمزی نبود! اما اینم بدجوری چشمک میزنه ها! گشنه ام شد! (من نمی دونم چرا تازگیها انقدر شکمو شدم!!! کم مونده کی بورد رو هم گاز بزنم! تو رو خدا دیگه از این عکسها نذارینا! )
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
امارات سرویس غذائیش خیلی خوبه ...البته به شرط اینکه مزه ی غذاهای هندی رو مثل من دوست داشته باشید....
و اصلا هم خسیس بازی در نمیاره ...من که دیگه با مهماندارها دوست شده بودم و فکر میکردم آشپزخونه ی خونمونه تمام مدت تو همون قسمت مخصوص غذاها بودم و داشتم غذا میخوردم..........آخه کار دیگه ای نمیشه کرد ......17 ساعت بود...خوابم که نمیبرد باید یه کاری میکردم دیگه...چه کاری بهتر از خوردن
البته انتقامش رو ازم گرفت ........از 6 تا چمدون سه تا چمدون شکسته بهم تحویل دادن.............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا ما که از طریق تهران دبی لس آنجلس میخواهیم برویم. آیا چمدانهای ما در دبی که کانکشن هست به ما تحویل میشه یا اینکه خودشان آنها را به هواپیمای لس آنجلس انتقال میدهند. اصلاً ما در دبی با بارها کاری داریم یا نه؟
سپاس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
نه بارها خودشون ترانسفر میشن، به شما داده نمیشه... فقط موقع تحویل بار حتما بگین که می خواین بارها در لس آنجلس تحویل بشه...
.
.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
غذاهای گیاهی همه ایرلاین هائی که من باهاش سفر کردم افتضاح بوده اما بقیه غذاهاش هم انگار خیلی با ذائقه ما جور در نمیاد چون خونواده منم تو پروازها غذا نمی خورن.....ما کلا روز سفر روزه می گیریم LOL
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بلیطم و پس دادم ... آلیتالیا گرفتم ... بهتر از اماراته؟ ... اینقدر همه ار امارات بد گفتن ... بهتر شد ارزونتر هم در اومد .کسی می دونه که ویزای ترانزیت لازم دارم یا نه ؟ زنگ زدم آلیتالیا گفت نمی خواد ولی همسرم همش منو می ترسونه که شاید اشتباه بهم گفتن ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید بلیط آلیتالیا چی هست ؟از لندن ؟اگر کسی اطلاعات داره بنویسه .ممنونم