موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يه بچه هفت ماهه دارم و مقصدم لس آنجلس است! ميخواستم از دوستاني كه تجربه سفر با بچه زير يه سال دارن بپرسم كدوم اير لاين بهتره؟
واينكه ترانزيت شش ساعته داشته باشه بهتره يا ١٥ ساعت تو پرواز باشي؟
من خودم فكر ميكنم با لوفتانزا اين مسير بلند ميشكنه و طول هر پرواز كوتاهتر ميشه! ميشه دوستان از تجربياتتون برام بنويسين!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-13 ساعت 03:03)TajbakhshSalma نوشته: سلام دوستان
من يه بچه هفت ماهه دارم و مقصدم لس آنجلس است! ميخواستم از دوستاني كه تجربه سفر با بچه زير يه سال دارن بپرسم كدوم اير لاين بهتره؟
واينكه ترانزيت شش ساعته داشته باشه بهتره يا ١٥ ساعت تو پرواز باشي؟
من خودم فكر ميكنم با لوفتانزا اين مسير بلند ميشكنه و طول هر پرواز كوتاهتر ميشه! ميشه دوستان از تجربياتتون برام بنويسين!
به نظر من توقف در فرودگاه با وجود بچه قابل تحمل تر از پرواز است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
شما از سایت فارسی قطر خرید کردید؟؟؟همه چیز بدون مشکل بوده؟؟؟نظری ایده ای پندی اندرزی دارید به من بدید؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-13 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-13 ساعت 16:00 توسط Memolk.)
باید شماره ی پاسپورت را وارد کنیم؟؟؟؟ همون document numberمیشه؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا چرا هیچکی اینجا نیست جواب منو بده؟؟ بعد هم دوستانی که از طریق سایت قطر خرید آنلاین انجام دادین به شرکت زنگ زدید یا نه؟چون همه چیز توی خرید آنلاین هست جای صندلی و نوع غذا...بیاین بگید لطفا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-13 ساعت 19:14)Memolk نوشته: ای بابا چرا هیچکی اینجا نیست جواب منو بده؟؟ بعد هم دوستانی که از طریق سایت قطر خرید آنلاین انجام دادین به شرکت زنگ زدید یا نه؟چون همه چیز توی خرید آنلاین هست جای صندلی و نوع غذا...بیاین بگید لطفا
من و همسر پارسال با قطر اومدیم امریکا. به همون صورت که اشاره کردید، آنلاین خرید کردیم و صندلی و غذا رو هم آنلاین انتخاب کردیم. فقط من برای اینکه بلیط مهر شده بگیرم که برا دلار مسافرتی اقدام کنم به دفتر مراجعه کردم همین. آنلاین هیچ مشکلی نداشت.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...