موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-03 ساعت 05:49)Danoosh نوشته: (2016-03-03 ساعت 03:45)Dokhmali نوشته: سلام دوستان. من میخوام با هواپیمای قطری برم واشنگتن. بین دو تا پروازم هم کلا کمتر از 2 ساعت فاصله هست. شما میدونید هر دو تا کارت پرواز رو تو فرودگاه امام بهم میدن یا از دوهه به واشنگتن دوباره باید توی دوهه کارت پرواز بگیرم؟ دلم شور میزنه اگه از تهران تاخیر داشته باشه به پرواز بعدی نرسم!!
سلام
در فرودگاه امام خمینی, هر دو کارت پرواز رو دریافت میکنید.
موقع رد شدن از گیت در فرودگاه دوحه, کارت پرواز رو به معمور اون قسمت نشون بدید تا اجازه رد شدن سریعتر به شما رو بده.
اگر پرواز دوم رو از دست بدید, متعسفانه مسافرت طولانی تر شده و زمانتون تلف میشه.... البته هیچ نگرانی بابت هزینه وجود نداره.
در صورتی که پرواز دوم را از دست دادید, میتونید درخاست هتل بدید تا بصورت رایگان توسط قطر ایرویز برای شما تهیه بشه.
گرفتن هتل هم شرایطی داره (زمان تا پرواز بعدی حداقل 8 ساعت باشه و...) ... برای اطلاعات بیشتر هم به وبسایت قطر ارویز مراجعه کنید و یا بهشون ایمیل بزنید.
موفق باشید
**موقع رد شدن از گیت, در صورتی که زمان شما کم باشد (40 دقیقه یا کمتر) اجازه عبور داده میشود.
ببخشید دوست عزیز، شما خودتون یا کسی را میشناسید که در دوحه قطر ایرویز بهش هتل مجانی داده باشد. هتل کجا هست تو فرودگاه یا داخل شهر؟
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
این در صورتیه که تاخیر زیاد هواپیما باعث بشه هواپیمای دوم رو از دست بدید اگر داخل فرودگاه معطل بشید یا هر دلیلی غیر از این مسولیتی متوجه شرکت هواپیمایی نیست
Doctor of Audiology Student
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ایر فرانس خیلی خوبه که از چند وقت دیگه دوباره راه میفته. واحتمالش خیلی زیاده که مستقیم پرواز داشته باشه
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما اوایل جون با ویزای توریستی داریم میریم آ م ر ی ک ا
پرواز ما قطر ایر لاین است .قیمت بلیط رفت وبرگشت حدود 2میلیون ونیم (قیمت نسبت به ایرلاین های دیگه مناسب است)
چند پرسش
1-در سفر های قبل که با امارات بودحدود چند ساعت قبل از فرود در فرودگاه آ م ر ی ک ا فرم ها رو تو هواپیما پر میکردیم .آیا با این ایرلاین هم همینطور است؟
2-استاپ ما در دوحه به آ م ر ی ک ا حدود 2ساعت است .آیا در فرودگاه دوحه مشکلی به وجود میآورند چون درپست های قبلی از رفتار ماموران فرودگاه با ایرانی ها خیلی بد نوشته بودند
3-اکثر مسافران پرواز امارات هندی وپاکستانی بودند آیا با پرواز قطری هم همینطور است؟
ممنون میشوم دوستانی که دراین باره تجربیاتی دارند راهنمایی بفرمایند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
و ارزان ترین پروازها به آمریکا کدام پروازها هستند و جائی است که قیمتها را بروز بنویسه و آنلاین باشه ؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-30 ساعت 22:34)niceuser نوشته: سلام
و ارزان ترین پروازها به آمریکا کدام پروازها هستند و جائی است که قیمتها را بروز بنویسه و آنلاین باشه ؟
ممنون
پیشنهاد میکنم سایت های زیر را چک کنید:
flighthub.com
skyscanner.com
cheapoair.com
من معمولا از این سایت ها میگیرم بلیط هامو.
ولی اگر داخل ایرانید و نمی تونید آنلاین بخرین لا اقل قیمت ها دستتون میاد.
F2A
California Service Center
PD: Feb 9, 2016
NVC documents: Sep. 12, 2017
CC: Jan. 10, 2018
Visa Center: Montreal, Canada
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستان.
پدر و مادر من بليط دارن براي لس آنجلس.با ايرلان Emirates (امارات)
چون من هنوز ويزام نيمده.پدر و مادرم مجبور شدن تنها برن.اما براشون ويلچر گرفتم.ساعت ٦:٣٠ صبح ميرسن دبي.ساعت ٨:٥٥ پرواز ميكنن لس آنجلس.با هواپيماي A380
دوستان كسي ميدونه اين ايرلاين چطور نسبت به ايرلايناي ديگه.
و اينكه بايد كاراي ويزاشونو چون بار اولشون هست كه ميخوان وارد آمريكا شدن دبي انجام بدن يا همون لس آنجلس.
دوستاني كه تجربه ويلچر دارن آيا همه كاراشونو براشون انجام ميدن تو فرودگاه دبي؟
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد