ارسالها: 336
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Aug 2010
رتبه:
25
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
بیش از1 سال از این پست میگذره ! بحثهاش هم اون اوایل که هنوز نمی دونستم چقدر درآمد دارم و چقدر خرج خیلی کمکم کرذ. اما فکر می کنم از اون موقع خیلی چیزها عوض شده.من هنوزم به شدت محتاطانه و محافظه کارانه دارم پیش میرم .گرچه اکثر هزینه های ثابت دیگه دستم اومده, اما هنوزم راه نبفتادم. حقوقم هم که با کثریاتش منو شوکه کرد ! دارم با الونس های مالیات بازی می کنم بلکه چند قرون دلار بیشتر بگیرم.خلاصه اینکه بیاین اطلاعات امسال رو با هم شیر کنیم.
ارسالها: 230
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2011
رتبه:
23
تشکر: 0
6 تشکر در 0 ارسال
2011-09-10 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 20:47 توسط saied-k.)
سلام به همه !
با تشكر از همه دوستاني كه اين تاپيك رو اينقدر محكم ادامه دادند و مرجع خوبي رو براي بقيه به جا گذاشتند .
ولي خواهش مي كنم اگر امكان داره حالا كه اواسط سپتامبر 2011 هست ، در مورد تغييراتي كه در درامد و هزينه هايي كه قبلا اعلام كرديد صحبت كنيم .
آيا هزينه خانواده 2000 يا 3000 دلاري كه در اوايل تاپيك گفته شده امروز هم همان است ؟ ايا تغييرات فاحشي را در قيمت بنزين و خورد و خوراك و اجاره خونه و ... مشاهده كرده ايد ؟ در صورت مثبت بودن مقدارش را اعلام نماييد !
همچنين در درامد ثابت شما ( در صورتي كه همان شغل يك سال پيش را داريد ؟) تغييري حاصل شده است ؟ چقدر ؟
متشكر مي شوم اگر پاسخ دهيد !
يك نكته هم مي خواستم اضافه كنم تو هزينه ها و درامد ايران و امريكا بزرگ ترين تفاوتي كه مشاهده ميشه تفاوت فاحش در هزينه هاي تفريح و سرگرمي و كلا امكان داشتن تفريح و سرگرمي در ايران است. اينجا هم مردم به پارك و سينما و مسافرت و ... مي روند ولي با هزينه هاي محدود و به تعداد به مراتب كمتر از انچه يك انسان معمولي نياز دارد.
باز هم از دوستاني كه در تاپيك فيش حقوقي ارش عزيز مطلب نوشتند و به روشن شدن فكر دوستان داخل ايران كه قصد مهاجرت دارند كمك كردند تشكر مي كنم و خاطر نشان مي كنم مهمترين هدفي كه از ارائه اين اطلاعات داشتم هم به جهت ايجاد امكان مقايسه بود و هم در جهت كمك به دوستان مهاجرم تا با ياد آوردن اينكه در ايران چه زندگي غير ممكني را مديريت مي كردند ؛ با انگيزه بيشتر و مديريت مالي بيشتر در امريكا دچار بيماري واگير دار مصرف گرايي نشوند.
بنده بسيار كوچك تر و بي تجربه تر از آنم كه به كسي پند بدهم ولي چنانچه درآمدتان اندكي هم از مخارجتان بالاتر است ( حتي ماهي 200 دلار هم كه شده ) سعي كنيد : هزينه اضافي براي خود ايجاد نكنيد ؛ بلكه دارايي بخريد !! يعني با خريد سهام ، املاك و هر آنچه سرمايه گذاريهاي كوچك را براي شما ممكن مي سازد ، از بودن در سرزمين فرصت ها حد اكثر بهره راببريد .
من خودم در ايران همين خط مشي را دارم ولي متاسفانه به خاطر عدم توازن بين درامد و هزينه در اين زمينه بسيار كند حركت مي كنم و الان حدود يك سالي هم هست كه تقريبا متوقف شده ام .
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
2012-05-30 ساعت 03:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-30 ساعت 03:21 توسط rs232.)
راستش من قبلا در مورد اوضاع بد اقتصادی زیاد اظهار فضل کرده ام ولی باز هم برای خالی نبودن عریضه عرض می کنم که برای ما مهاجران اوضاع خوب و بد اقتصادی بیشتر به این بستگی دارد که کار داشته باشیم و یا کار نداشته باشیم. اگر اوضاع اقتصادی یخ در بهشت هم باشد وقتی یک نفر بیکار است خوب بیکار است و کاری هم نمی شود کرد و اگر بدترین اوضاع اقتصادی هم باشد تا زمانی که یک نفر کار دارد این اوضاع بد اقتصادی تاثیری در زندگی او نخواهد داشت مگر اینکه همواره دیگران را می بیند که کارشان را از دست می دهند و ممکن است حتی میزان تقاضا برای التماس دعا هم از جانب دیگران بیشتر شود. چند وقت پیش که برای امور سیتیزن شیپی به اداره مهاجرت رفته بودم یک مادر سالخورده ایرانی در آنجا بود که با پسرش آمده بود ( البته پسرش دو برابر سن من را داشت) و من چون دیدم که او تنها نشسته است و پسرش به دنبال کارهای او است با او وارد صحبت شدم تا حوصله اش سر نرود. از من پرسید تو مدرسه می روی؟ گفتم نه مادر جان من درسم تمام شده است و کار می کنم. بعد گفت نه پسرم کار کجا بود ننه مگر چی خواندی چیکار می کنی؟ گفتم کامپیوتر خوانده ام. گفت باشه ننه من دخترم هم کامپیوتر خوانده و الآن دو سال است که بیکار شده نه بابا کار کجا پیدا می شود. گفتم خوب بله حق با شما است بعد گفتم دختر شما به سلامتی شوهر کردند یا مجرد هستند؟ گفت خاک بر سر شوهرش کنند آدم نبود سه سال پیش با دو تا بچه دخترم را طلاق داد و الآن طفلکی بچه ام کلی مشکل دارد بنده خدا.خلاصه در تمام مدت او داشت از مشکلات و بدبختی های بچه هایش می گفت و من فقط سر تکان می دادم. مثلا دخترش فارق الحصیل دانشگاه برکلی بود ولی کارش را از دست داده بود و تا کنون بیکار بود و پسرانش نمی دانم چه و چه بودند و بیزینس خودشان را از دست داده بودند و چه و چه شده بودند. خلاصه تمام شجره نامه اجتماعی و اقتصادی همه خانواده اش را برای من در ده دقیقه تعریف کرد.
منظور این که تمام درک اوضاع اقتصادی سال های گذشته از جانب من فقط همین چیزهایی است که می شنوم و چون همه اموراتم سر جای خودش بوده است اصلا متوجه آن نشده ام در حالی که کسانی که کار نداشته اند توانسته اند آن را به خوبی درک کنند. ولی حالا فرض کنید که اوضاع اقتصادی هر چه که هست شکوفه بزند و بارور شود و بالا بپرد و از این چیزها ولی من به هر دلیلی بیکار شوم و کار هم پیدا نکنم. آن زمان اوضاع اقتصادی برای من وخیم می شود و دیگر برای من فرقی ندارد که اوضاع اقتصادی امریکا شکوفا است و یا پژمرده.
ولی در ایران اگر اوضاع اقتصادی بد می شد اگر من کار هم می کردم با پوست و استخوان متوجه آن می شدم چون مثلا پول شرکت ما که منبع پرداخت حقوق بود در پیچ گذر یک اداره به خاطر کمبود نقدینگی گیر می کرد و ما مجبور بودیم آن ماه را با سلام و صلوات سپری کنیم تا بلکه کارفرمای ما مطالباتش را وصول کند و بخشی از حقوق های معوقه را پرداخت نماید. یا اگر کار آزاد می کردم با وخیم شدن اوضاع اقتصادی چک ها برگشت می خورد و یا صاحبان چک تماس می گرفتند که ما دنبال پولمان هستیم تا بگیریم و پول تو را بدهیم و آن کسی هم که باید پول ما را بدهد به دنبال پولش است تا پول ما را بدهد و همین طور این زنجیره ادامه پیدا می کرد. اگر هم در ایران وضع اقتصادی خوب می شد و یک اداره پول گیرش می آمد زود می دویدیم و چهار تا ال سی باز می کردیم و دو تا دستگاه بنجل به چند برابر قیمت به آنها می تپاندیم تا برای مدتی هم امورات ما بارور شود و هم کارمندان آن اداره بتوانند بدهی های معوقه و شهریه دانشگاه آزاد فرزندانشان را بپردازند.
بنابراین ای کسانی که در ایران هستید و از وضع اقتصادی بد در امریکا می شنوید بدانید و اگر مقدور بود آگاه باشید که وضع اقتصادی بد از نوع امریکایی با وضع اقتصادی بد از نوع ایرانی بسیار متفاوت است و اگر شما کار داشته باشید هیچ تاثیری در زندگی شما ندارد. و البته وضع اقتصادی خوب در امریکا نیز با وضع اقتصادی خوب در ایران متفاوت است چون وضع اقتصادی خوب در امریکا نیز به این معنی نیست که بازار امریکا تکان بخورد و اصولا وضع اقتصادی از نوع امریکایی هیچ ربطی به بازار و از یک دست خریدن و به آن یکی دست فروختن ندارد.
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 142
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2015
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-21 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-21 ساعت 16:45 توسط behjan.)
باسلام خدمت دوستان من قبولی لاتاری 2016 و همچنان منتظر جواب APهستم خیلی از لطف همگی ممنونم چون باخواندن این تاپیک مفیدو بسیار مهم اطلاعات ارزشمندی راجعب مسائل مهاجرت و زندگی در غرب پیدا کردم (با اینکه تاریخ نگارش پستها مربوط به چند سال پیش هست)امیدوارم شما بزرگواران که وقت و تجربیات خودرا در اختیار دیگران می گذارید در تمامی مراحل زندگی وکار موفق وپیروز باشید با سپاس از لطف شما
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
ارسالها: 2,997
موضوعها: 167
تاریخ عضویت: Feb 2009
رتبه:
175
تشکر: 0
14 تشکر در 1 ارسال
سلام در تلاشم از طریق رایزنی با آرش عزیز دوباره به خونه خودش مهاجرسرا برگرده و اگر بپذیره خیلی برای همه خوب میشه
ارسالها: 56
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2015
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای اولین بار این تایپیک را می بینم.
چرا اینقدر زمان گذشته و کسی آپی نداشته؟
دوستان بیایند از حقوق های جدید 2015 و 2016 بگویند. درامدها و هزینه ها همه قدیمی است.
دوستان کمک کنند این بخش از فروم پا بگیرد.