موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه و سال خوبي براي همه دوستان آرزو ميكنم.
يه سوال برام پيش اومده. دليل مخالفت جمهوريخواها با اين طرح، به غير از ديدگاههاي حزبي چي بود؟ تا اونجا كه اخبار رو كم و بيش پيگيري ميكردم حتي خيلي از مردم هم با اين طرح مخالف بودن. دوستاني كه اطلاع دارن مي تونن بگن چرا؟
Impossible n'est pas français!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-27 ساعت 10:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-27 ساعت 10:42 توسط laili.)
(2010-03-27 ساعت 10:01)Jav3 نوشته: سلام به همه و سال خوبي براي همه دوستان آرزو ميكنم.
يه سوال برام پيش اومده. دليل مخالفت جمهوريخواها با اين طرح، به غير از ديدگاههاي حزبي چي بود؟ تا اونجا كه اخبار رو كم و بيش پيگيري ميكردم حتي خيلي از مردم هم با اين طرح مخالف بودن. دوستاني كه اطلاع دارن مي تونن بگن چرا؟
جمهوری خواهان و محافظه کاران آمریکا با این طرح مخالف بودند به دو دلیل
یکی این که دولت نباید در مسائل دخالت کند و دوم این که وظیفهی دولت نیست این خدمات را به تمام مردم آمریکا بدهد.
ظاهرا مخالفان این طرح دو دسته بودند یک دسته گروهی که با کل طرح و در هر زمانی مخالفاند و دستهی دوم گروهی که معتقد بودند الان زمان مناسبی برای این طرح نیست.
در حال حاضر مشکل خیلی مهمی در برابر آمریکا قرار گرفته و آن هم مسالهی بیکاری است و با وجود راه افتادن مجدد دستگاه اقتصادی، هنوز ۱۰درصد مردم بیکار هستند که برای آمریکا خیلی زیاده. برخلاف اروپا که وجود ۱۰درصد بیکاری براش عادیه ، برای آمریکا که معمولا با ۴ یا ۵درصد بیکاری زندگی میکرده، این میزان خیلی بالاست.
محافظهکاران و حزب جمهوریخواهان تونستند به دو شیوه از این مشکل امروز جامعهی آمریکا استفاده کنند; یکی این که تصمیمگیری روی طرح بیمهها را به مدت یک سال طول دادند و آن را به مرکز ثقل بحثهای س.یا..سی تبدیل کردند. خودشان این کار را کردند و در عین حال خود آنها هم گفتند که مسالهی بیکاری مهمتر از بیمه است.
این تبلیغات در افکار عمومی آمریکا، به خصوص بخشی که به بی طرف یا مستقل معروفاند و نقش تعیین کنندهای در انتخابات دارند و در اصل آنها هستند که تعیین میکنند کدام گروه به قدرت برسد، تاثیر خیلی زیادی گذاشت.
با توجه به این که کل این لایحه، بسیار پیچیده و طولانی بود، آنها گوشههایی از لایحه را بزرگ میکردند و با توجه به مشکل بیکاری، اعلام میکردند که دولت اوباما نه تنها به مسالهی بیکاری اهمیت نمیدهد، بلکه دارد هزینههای دولت را هم چندبرابر میکند.
یه سری هم بر این عقیده بودند که این کار برخلاف قانون اساسی آمریکاست چون در قانون اساسی گفته شده دولت نمیتونه کسی رو مجبور به انجام کاری کنه و چون این لایحه پوشش دادن بیمه را اجباری کرده است و میخواد که همه تحت پوشش بیمه باشند و اگر کارفرمایی کارگران و یا کارمنداناش را پوشش ندهد، باید جریمه شود.
اما این بحث هم جزو همان تبلیغات س..یا..سی بود. چون برخی از حقوقدانان بسیار برجستهی قانون اساسی آمریکا که دست بر قضا سابقهی محافظهکار بودن هم دارند، اعلام کردند که این ادعا پایهی حقوقی زیادی ندارد و دولت در خیلی از زمینهها اموری را اجباری کرده و از شهروندان یا مراکز مختلف اقتصادی و فرهنگی خواسته است کاری را انجام دهند .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
از توضيحات جامع و كامل و تحليل شما بسيار ممنونم
Impossible n'est pas français!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بيشترين صحبت مخالفان نسبت به نامشخص بودن جزييات اين برنامه و هزينه ميلياردي اونه. خيلي ها معتقدند كه آمريكا در حال حاضر قادر به سرانجام رسوندن اين برنامه نيست به لحاظ اقتصادي. از طرف ديگه مردم احتمال مي دن كه پوشش بيمه ايي كه دولت در نظر مي گيره يه پلان ضعيفيي ايه كه خيلي از جنبه هاي درماني رو پوشش نمي ده و شما براي تكميل اون دوباره بايد هزينه هاي هنگفت بكنيد. از اونجايي كه كارفرما ملزم به بيمه اجباري مي شه ممكنه كه طرح ريزش و اخراج كارمندان و كاركنان هم توسط همون كارفرماها اجرا بشه.
من هم فكر مي كنم كه هنوز نسبت به اين هزينه هنگفتي كه دولت براي اين كار در نظر گرفته ، جزييات كار مشخص نيست. و اميدوارم كه اين يك حركت پوپوليستي نباشه.
“Success comes in cans; failure in can'ts
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بهترین بیمه ای که در حال حاضر پیشنهاد می کنید چیه ؟ منظورم از بهترین بیمه با قیمت کم بیشترین پوشش ها رو داشته باشه .
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا آدم باید از راهنمایی بقیه استفاده کنه ، اینجا به بچه خیلی اهمیت میدن الان من و همسرم بیمه پزشکی کامل و همچنین دندان پزشکی کامل و رایگان فقط بخاطر داشتن بچه گرفتیم بدون اینکه ۱ $ هزینه کنیم تازه دکتر هم خودمون انتخاب کردیم بهمون لیست دادن هم آمریکایی هم ایرانی که ما دکتر ایرانی انتخاب کردیم تو یک کلینیک خیلی خوب تو منطقه wishire )los angeles)
کسانی که اینجا هستن میگن ما اگر میخاستم این بیمه که شما گرفتید رو داشته باشیم باید ماهی ۲۰۰۰ $ پول میدادیم پس اونایی که بچه دارن نگران نباشن
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
خب، اينم که خدارو شکر درست شد. راستش بچهها نميخواستم بگم، اما من قبل از اين که برم دارم همه چيز رو روبراه ميکنم، که وقتي رفتم خيلي سختي نکشم!!!
الانم زنگ زدم به حسين (اوباما) گفتم ديگه اين بحث بحران اقتصادي و کمبود شغل در امريکا رو جمعش کنه. ديگه مسخره بازي بسه.
تا من هستم، غصه هيچ چيزو نخورين. البته تشکر لازم نيس، چون واسه خودمم هست ديگه.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
و سلام ویژه خدمت الهام خانم و خوشحالی از حضور مجدد ایشان خواهشمنداست در خصوص بیمه مورد اشاره و شرایط آن مثل همیشه راهنمایی بفرمایند