موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
سلام فکر کنم منظور ایشون مالیاتهایی هست که موقع خروج به توریستها برمیگردانند (برخی مالیاتهای فروش روی فاکتورها ) و این مدل در اروپا وجود دارد و در ترکیه هم هست و معمولا باجه ای در فرودگاه قرار دارد که رسید خریدها را میگیرد و مالیات پرداختی گردشگر را پس میدهد. البته فقط شامل برخی اقلام از جمله لوازم برقی هست.
اطلاعی ندارم در امریکا چنین سیستمی باشد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
یه سری جاها هست که فرمهای مالیاتی رو به صورت مجانی برای شما پر می کنند که معمولا توی کتابخونه ها و یه سری کلیساها هست. فکر میکنم توی سایت آی آر اس بتونید پیدا کنید. من خودم توی کتابخونه پرکردم و یه مقدار کمی بهم برگردوندن. حتی شما میتونید فاکتور هزینه های پزشکی، دارو و هزینه های کالج و کتابهایی که خریدید رو به اونا نشون بدین و اونا اعمال میکنن و این هزینه ها بهتون بر میگرده
Impossible n'est pas français!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
این مطلب زیر نقل قول از
http://www.irs.gov/individuals/index.html
توضیح میده که چه اشخاصی نیاز دارند که برگه مالیاتی فایل کنن
لینک زیرش شما رو به صفحه ای میبره که از شما چند تا سوال میکنه در ادامه بعد از جواب به اونها به شما
خواهد گفت که نیاز دارید یا نه
موفق باشید
Every year millions of people file federal income tax returns even though they are not required to. Find out if your income is below the filing requirement
http://www.irs.gov/individuals/article/0...23,00.html
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-25 ساعت 03:53)payam_prz نوشته: جل الخالق!
مثل اینکه این آمریکاییهای عزیز مخشون اندازه لوبیا چشم بلبلی هم نیست.
ماجرا از این قراره که ما یک ماه قبل به اصرار دوستمون رفتیم پیش یک حسابدار و برای سه ماه سال 2009 که در آمریکا بودیم پرونده مالیاتی پر کردیم.
این آقای حسابدار از من در مورد درآمدهای اون سه ماه پرسیدند که بهشون گفتم حدود 2500 تا بیشتر نبوده و کپی چک را دارم. بعد پرسیدند در قمار پول گنده نصیبت نشده؟ گفتم به صورت رسمی خیر.
ایشان دو تا امضا از من و همسرم گرفتند و دویست دلار بی زبون هم دریافت کردند و گفتند خوش آمدید.
لازم به توضیح است که من کلا در دادن این جور پولهای بی زبون به عناوین مختلف خبره هستم و هر بار هم می دونم که دارم اشتباه میکنم. حالا این که خوبه. مثلا یکی زنگ میزنه میگه سلام علیک پول بده واسه بچه های سرطانی میگم چشم. یکی در خونه را میزنه میگه بیا پول بده و گرسنگان کالیفرنیا را آباد کن، میگم بفرمایید. نمی دونم چرا نمی تونم بگم نه. همسرم هم هر بار حرص میخوره و به بی دست و پایی من در نه نگفتن سلام و درود میفرسته.
حالا همه اینها را گفتم ولی امروز من این mailbox را که باز کردم دیدم کنار کوهی از تبلیغات، توش یک پاکت نامه از United States Treasury اومده. وقتی درشو باز کردم در کمال حیرت دیدم یک چک 2500 دلاری برام فرستادند بابت Tax Refund.!!!!!
خدا خیرشون بده، حالا میرم بیمه مدیکال را با عشق مفرط به اوباما میگیرم که ایشالا بشه نوش جونش و گوشت بشه بچسبه به....
دوست عزيز اين يعني چي؟ يعني چون درآمدت خيلي كم بوده اينو برات فرستادن؟
همسر: tata63
كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
موضوعها: 8
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
الآن صفحه اول همین تاپیک رو میخوندم دیدم آرش هم اسم این برنامه رو برده !! :دی آرش جان تسلیت میگم، زحمت آموزش میفته گردن خودت!! :دی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه هر 6 ماه ميرن برميگردن, براي فدرال تكس چيكار كرديد؟ آيا فرم اعلام تكس رو پركرديد يا نبايد پركنيم؟ مشكلي بعدا پيش نمياد؟؟
چون تو اين ماه بايد فرم Tax refund رو پركنيد كه اگه پرنكنيد تو روند دريافت سيتيزن شيپي مشكل پيش مياد.
از دوستاني كه اطلاع دارن و يا فرم رو پركردن ممنون ميشم به دوستان نحوه پركردنش رو اينجا اعلام كنن چون يكماهي بيشتر وقت نداره.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-18 ساعت 20:10)Rainy نوشته: دوستاني كه هر 6 ماه ميرن برميگردن, براي فدرال تكس چيكار كرديد؟ آيا فرم اعلام تكس رو پركرديد يا نبايد پركنيم؟ مشكلي بعدا پيش نمياد؟؟
چون تو اين ماه بايد فرم Tax refund رو پركنيد كه اگه پرنكنيد تو روند دريافت سيتيزن شيپي مشكل پيش مياد.
از دوستاني كه اطلاع دارن و يا فرم رو پركردن ممنون ميشم به دوستان نحوه پركردنش رو اينجا اعلام كنن چون يكماهي بيشتر وقت نداره.
کسی که هر 6 ماه سری میزنه و بر میگرده قاعدتا شغل و در امدی نداره که براش فایل پر کنه و مفاصا حساب بقول خودمون بگیره. اگر درست یادم بیاد شرط پر کردن فرم حضور حداقل 7 یا 8 ماه در داخل کشور هست. در سایت ای ار اس لینک چه کسانی باید تکس ریترن رو پر کنن وجود داره که راهنمایی کاملی کرده.
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2013-02-19 ساعت 07:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-19 ساعت 07:03 توسط frozen mind.)
ما در سال 2012 از بدو ورود به مدت 4 ماه و نیم در آمریکا اقامت داشتیم و یک ماه از اون مدت را هم در منزل برادرم بودیم.
برادرم می خواد من و خانواده مو در لیست مالیات خودش بیاره. آیا این کار برای سیتیزنی ما مشکلی ایجاد نمی کنه؟ کلا ایا برای سیتیزنی باید به طور مستقل مالیات داد یا نه؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]