موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-30 ساعت 08:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-30 ساعت 08:44 توسط laili.)
(2010-03-30 ساعت 02:14)h-v نوشته: سلام دوستان من حامد هستم و 30 سال دارم پدر من مدت 3 سال هست که گرین کارد گرفته و از همون اول هم برای من اقدام کرده ،یک سال پیش دست تو دست عشق چندین سالم دادم تا بقیه این راه رو با هم بریم و ازدواج کردم (بابا تحملم تموم شده بود نمیخوام بچم بهم بگه بابا بزرگ )
با اینکه میدونستم باعث میشه که موقعیت مهاجرت از طریق خانواده رو از دست بدم ولی تنها کاری که تونستم بکنم گرفتن شناسنامه المثنی برای خودم و همسرم بود و ازدواجمون رو توی شناسنامه های المثنی ثبت کردیم و حالا دو تا سوال برام پیش اومده که اگر دوستانی اطلاعاتی دارند لطفا دریغ نکنن :
1- آیا اداره مهاجرت آمریکا ممکن بفهمه که من ازدواج کردم ؟
2-چون واقعا نمیخوام دروغ بگم اگه الان بعد از یک سال تازه بگم ازدواج کردم چی میشه ؟
با تشکر
شما در هر صورت مجبورید ازدواجتون رو اطلاع بدید و هر چه زودتر این کار رو بکنید بهتره ..............مگر اینکه بخواهید در صورت درست شدن کارتون از بردن عشق چندین و چند ساله تون صرف نظر کنید
چون زمانی که کار شما درست بشه و بخواهید برای همسرتون اقدام کنید اون زمانه که تاریخ ازدواجتون معلوم میشه و اونوقت کاری نمیشه کرد...........
مگر اینکه با اعلام کردنتون کارتون خراب بشه که باز در این صورت هم وقتی کار شما درست بشه ولی نتونید همسرتون رو ببرید دیگه به چه درد میخوره؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از راهنماییتون ، ولی اگر الان خبر بدم که ازدواج کردم ممکن برای بعدا که میخوام از راههای دیگه اقدام کنم برام ضرر داشته باشه ؟ و مورد بعدی اینکه ما در حال حاضر از نظر اداره مهاجرت مجرد هستیم ،اگر در زمان ارایه مدارک شناسنامه های من و همسرم و ترجمشون هم این رو تصدیق کنه و بعد از طریق ویزای نامزدی برای همسرم اقدام کنم و تو آمریکا با هم ازدواج کنیم باز هم فکر میکنید اشکالی پیش میاد ؟ البته میدونم که همه چی به این آسونی هم نیست ولی باید سعی خودم رو بکنم در ضمن خودم اصلا از خلاف کردن و دروغ گفتن خوشم نمیاد،! اما شرایط طوری هست که باید برم ....
بازم متشکرم
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
حتما خبر بدید چون به دردسش نمی ارزه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 21:08 توسط Parisa-da.)
سلام دوستان عزيز
من تاريخ مصاحبه ام در ابوظبي مشخص مشخص شده ,من با شناسنامه المثني ازدواج كردم و اصل شناسنامه رو نگه داشتم ولي يه آدم بي وجدان ميخواد به سفارت اطلاع بده به نظر شما ميتونه پروندمو خراب كنه؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 15:04)Parisa-da نوشته: سلام دوستان عزيز
من تاريخ مصاحبه ام در ابوظبي مشخص مشخص شده ,من با شناسنامه المثني ازدواج كردم و اصل شناسنامه رو نگه داشتم ولي يه آدم بي وجدان ميخواد به سفارت اطلاع بده به نظر شما ميتونه پروندمو خراب كنه؟
برای ترجمه رسمی شناسنامه اصلی (بدون اسم همسر) که باید برای سفارت بفرستین و با خودتون ببرید مصاحبه مشکلی پیش نیومد؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 02:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 01:09 توسط amir2640.)
(2011-08-30 ساعت 03:24)SAEED 60 نوشته: (2010-03-30 ساعت 02:14)h-v نوشته: سلام دوستان من حامد هستم و 30 سال دارم پدر من مدت 3 سال هست که گرین کارد گرفته و از همون اول هم برای من اقدام کرده ،یک سال پیش دست تو دست عشق چندین سالم دادم تا بقیه این راه رو با هم بریم و ازدواج کردم (بابا تحملم تموم شده بود نمیخوام بچم بهم بگه بابا بزرگ )
با اینکه میدونستم باعث میشه که موقعیت مهاجرت از طریق خانواده رو از دست بدم ولی تنها کاری که تونستم بکنم گرفتن شناسنامه المثنی برای خودم و همسرم بود و ازدواجمون رو توی شناسنامه های المثنی ثبت کردیم و حالا دو تا سوال برام پیش اومده که اگر دوستانی اطلاعاتی دارند لطفا دریغ نکنن :
1- آیا اداره مهاجرت آمریکا ممکن بفهمه که من ازدواج کردم ؟
2-چون واقعا نمیخوام دروغ بگم اگه الان بعد از یک سال تازه بگم ازدواج کردم چی میشه ؟
با تشکر
با سلام به شما دوست عزیز
پیشنهادی که من به شما میدهم خلاف قانونِ آمریکا است و تصمیم با خود شماست که این کار رو انجام بدی یا نه .
اگر شما الان به ادارهٔ مهاجرت اعلام کنید که متاهل شدهاید طبقه قانون پروندهٔ شما کنسل و از جریان خارج خواهد شد و شما باید تا زمان سیتیزن شدن پدر و یا مادرتان صبر کنید تا بتوانید مجددا و این بار در گروه اف ۳ در نوبت قرار بگیرید که خوشبینانهترین زمان تا سر رسیده نوبت شما ۱۰ سال است ، پس شما و همسرتان حدود ۱۲ ساله دیگه ( اگر اتفاق خاصی نیفته و همه چی خوب پیش بره ) میتوانید مهاجرت کنید .
پیشنهاد من به شما این است که ازدواج خودتون رو اعلام نکنید و تا زمان گرفتن گرین کارت از شناسنامه اصلی که فاقد اسم همسرتان است استفاده کنید و به عنوان فرد مجرد مدارک را تکمیل و ارسال کنید چون این امکان برای آنها وجود ندارد که صحت این موضوع را متوجه شوند ، بعد از دریافت گرین کارت شما به ۱ سندِ ازدواج جدید با تاریخ بعد از دریافت گرین کارت خود احتیاج دارید و دیگر اینکه تاریخ جدید در شناسنامه اصلیِ شما و همسرتان ثبت شود تا تمامی مدارک دال بر ازدواجِ شما بعد از دریافت گرین کارت و نه قبل از آن باشد که این کار شدنیست ، به اینصورت شما بعد از ۵ سال از دریافت گرین کارت خود میتوانید همسرتان را با خود ببرید به این ترتیب که شما حدود ۴ سال دیگه گرین کارت خواهید گرفت و همسرتان ۳ تا ۵ سال بعد از آن یعنی بین ۷ تا ۹ سال دیگه هردو شما در آمریکا خواهید بود که البته تنها مشکل این کار دوری از همسر است که انتخاب با خود شماست .
با آرزوی موفقیت برای شما و همسرتان
با سلام
میدونم که برایه جواب دادن به این سوال خیلی خیلی دیره و امیدوارم کار ازکار نگذشته باشه اما من نمیونم که چرا بعضی از دوستان به شما توصیه کردن که اطلاع بدید ازدواجتونو !!؟؟ ( بنده خواهش میکنم برخی از دوستان اگر در مورد موضوعی اطلاع کافی ندارند چیزی نگن که طرف مقابل بعد از یک عمر انتظار پیچاره بشه )
کافیه این کارو انجام بدید تا بعد از این همه مدت انتظار کشیدن سریعا پروندتون کنسل بشه ( اصلا شک نکنید) و حداقل تا 15 ساله دیگه رویه امریکا رو نبینید تازه اگر همچی خوب پیش بره و .....
چون اگه قانون جدید تصویب بشه به هیچ وجه نمیتونید هر گز از طریق خانوادگی مهاجرت کنید ( به دلیل تغییرات احتمالی که قراره در کتگوری f3 اعمال بشه)
به هر حال عاقلانه ترین کار اینه که همون کاری رو که اقا سعید که از دوستان قدیمی و بسیار مطلع تایپیک مهاجرت خانوادگی هستند رو انجام بدید چون اگر این کارو انجام بدید بعدا میتونید برایه همسرتون تقاضا بدید و با توجه به پیشرفت هایه چشمگیره f2a در چند ماهه گذشته کار ایشون بیشتر از 2 سال طول نمیکشه و تو این مدت هم میتونید به مدت 2 سال پاس سفید بگیرید و بیاید ایران پیش همسرتون
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010