موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی اطلاعی از چگونگی اقدام برای گرین کارت آمریکا برای ورزشکاران با تجربه و دارای مقام و مدال ، دارد لطفا راهنمایی کند
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی دوست دارم در مورد مهاجرت ورزشکاران به آمریکا چیزی بدونم . آیا میتونین یک وکیل خوب به من تو این زمینه معرفی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم بیژن اسدی مخصوص همین کار وکیلی که یه بار تو ووآ اومده بود.اطلاعات خاصی ازش ندارم.البته عنوانها فکر کنم واقعا باید در حد کشوری حداقل باشن.چه رشته ای کار میکنی
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در رشته بدنسازی فعال هستم و در حال حاضر بالا ترین مدرک های مربی گری رو از فدراسیون جهانی و امضای شخص دکتر رافائل پریزیدنت ifbb دارم و سال گذشته هم یک سفر یک ماهه به آمریکا داشتم . لسانس عمران دارم و آیلتس 7.5 دارم و ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من هم مدرکهای زیادی در بدن سازی دارم ، از دوبی IFBB ، از مالزی و کلی مدرک از ایران، الان در آمریکا هستم و اینجا اصلا هیچ کدوم رو قبول ندران و اینکه بسیار از لحاظه اطلاعات ورزشی بالاتر از ما هستن و اینکه در اینجا حتما باید مدرک فدراسیونهای همین جرو بگیرید که بتونن قبول کنن، من که تحقیق کردم الان بالاترین و کاملترین فدراسیون اینجاNASM هستش
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-06 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 22:43 توسط nora.)
ویزای ورزشکاران همانEB1 میباشد.دایره پذیرش بسیار تنگ شده است. جدیدا" افراد ملی را نیز دیناید وریجکت می کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ورزشکار هستم . با چند تا وکیل صحبت کردم .
برای نیوزلند ، کانادا ، آمریکا ، سوئد ، مالزی . . . همه اوکی دادن . در صورتی که شنیده بودم مسیر سختی داره ، یه مقدار موضوع برام شَک برانگیزه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . از دیدن این تایپیک واقعا خوشحال شدم
من فوتسال بازی میکنم و میخوام برای یه تیم تست بدم .. البته برای شروع توقع ندارم تو بهترین تیم باشم .. انقدرم به خودم اطمینان دارم که میتونم تو تستم موفق باشم .. کشور مقصد هم برام خیلی مهم نیست که فقط امریکا باشه .. ولی بهتر از ایران باشه حداقل
میخواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه .. ممنون میشم .. لطفا برای من پیام ارسال کنید به محض راهنمایی به دلیل اینکه پیج رو میترسم گم کنم ..
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه اگه کسی از گرین کارت ورزشی برای آمریکا اطلاعی داره لطفا کمکم کنه ؟ یا یه وکیل خوب معرفی کنه؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
این ویزا هما ویزای EB1 است که به هنرمندان و ورزشکاران و... تعلق میگیرد؟؟