ايروان -خيابان شانزه ليزه
ايروان - پشت سفارت آمريكا
ايروان - پشت سفارت آمريكا
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
عكسهاي ارمنستان
|
ايروان -خيابان شانزه ليزه
ايروان - پشت سفارت آمريكا به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ،
2010-04-03 ساعت 00:14
ايروان -غرب سفارت آمريكا
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ،
2010-04-03 ساعت 01:00
ايروان مسجد جامع كبود
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: laili ، Ali Sepehr ، honareirani ، farzad24 ،
2010-04-06 ساعت 01:42
در این لینک هم عکسهای زیبایی از ارمنستان هست!
http://www.khavarmilad.com/education/per.../ارمنستان/ تشکر کنندگان: honareirani ، farzad24 ، hvm ، msar
2010-04-15 ساعت 02:09
با سپاس از محمد عزيز اين عكسها را هم از وبلاگ ايروان به اينجا منتقل كردم (كپي رايت هم ندارند)
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان: kavoshgarnet ،
2010-04-15 ساعت 12:55
استاد، این عکس که مثل تخت جمشید هست، کجاست؟
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، iranian1 ، msar
2010-04-15 ساعت 19:55
عكسهاي پست قبلي را خودم نگرفتم و همانطوري كه عرض شد از يك وبلاگ ارمني استفاده كردم
در مورد عكس آخري مطمئن نيستم اما فكر كنم در قره باغ باشه البته تحقيق ميكنم و بعدا جاي دقيق اون رو مينويسم اگه ساير دوستان بتوانند توضيح مناسبي در مورد اين عكس بدهند خيلي خوب ميشود به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید تشکر کنندگان:
2010-04-19 ساعت 10:55
خیلی قشنگ هستن.سفرنامه کاملتن رو هم خوندم.واقعا عالی بود و لحظه لحظه سفر رو میشد حس کرد
تشکر کنندگان: honareirani ، hvm ،
|