موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یک شرکت معتبرفرانسوی ازمن دعوت به عمل آورده وتمام مخارج منو درطول سفر یک هفته ای متقبل شده ولی سفارت فرانسه درتهران ویزا نمیده فکر می کنید علت چی باشه؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یک سؤال بچه ها،برادر من از دانشگاه اسپانیا پذیرش گرفته و ما ایران نیستیم، امروز که رفتیم در مورد مدارک ازشون سوال کنیم آب پاکی را رو دست ما ریختند که باید از ایران اقدام کنیم تا حالا کسی همچین چیزی شنیده؟واقعیت داره آیا؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امیدوارم کسی باشه که زودتر جوابم رو بده پیشاپیش ممنونم- من و همسرم و 1 بچه ی 6 ماهه قصد سفر توریستی به اروپا رو داریم می خواهیم خودمون اقدام کنیم واسه گرفتن ویزا یعنی به آژانس مراجعه نکنیم
چه مدارکی می خواد؟ اصلا کجا باید بریم؟ همسرم 31 و من 29 ساله هستیم سند ملکی هم نداریم فکر می کنید به هر دو همزمان ویزا میدن؟ گردش حسابی که گفته شده باید جداگانه هر کدوم داشته باشیم چون حساب به نام همسرم هست؟ راستی ماشین هم بعنوان ملک حساب میشه؟کدوم کشور سختگیری کمتری به نسبت بقیهی کشورهای اروپایی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...ببخشید من یک سوال داشتم.
من می خوام برای آمریکا اقذام کنم....اما برای بالا بردن درصد ویزا گفتن که یا ویزا شنگن بخوره بد نیست.
خوستم ببینم اگه من با تور برم اروپا ..ویزای شنگن تو پاسپورتم میخوره؟ یا باید به صورت انفرادی از طریق سفارت خودم اقدام کنم؟ آیا درسته که اگه با تور برم.. به صورت گروهی ویزا میدن و مهر شنگن تو پاس من نمیخوره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
من 9 اردیبهشت نوبت برای سفارت بلژیک دارم...منتهی برای اینکه سفارت در خواست ویزام رو قبول کنه میخوام درخواست21 روزه بدم و دعوتنامه دوستم هم که بلژیکی هست 21 روزه هست...ممنون می شم 2 سوالم رو جواب بدید
1. چون دعوتنامه دوستم هم 21 روزه هست آیا احتمال اینکه سفارت مهربون باشه و بیشتر از 21 روز ویزا بده هست؟
2. آیا میشه بعد از ورود به بلژیک ویزا رو تمدید کرد؟ شرایطش چیه و هزینش چقدره؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان اینجا کسی هست که بار اول شنگن گرفته باشه ولی بار دوم که اقدام کرده باشه رد کنن؟!!
من یه بار رفتم سوئد در سال 2010 و برگشتم الان برای بار دوم میخوام اقدام کنم احتمال دادن ویزا چغدر البته دفعه اولم خودم تعجب کردم بهم دادن چون 24 سالم بود نه متاهل بودم نه مدرک کاری داشتم 15 میلیونم تو حسابم بود اونم دقیقه 90 قبل از پرینت حساب واریز کردم خدایش خودم شاخ در آوردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-20 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-20 ساعت 02:55 توسط arashkochaki.)
مرسی از راهنمایی تون متاسفم که ویزا رو نگرفتی تو این که کارهاشون حساب کتاب نداره کاملا موافقم ولی سابقه و کار اون طرفی که برات دعوت نامه میفرسته و این که چغدر مالیات به دولت میده بسیار تاثیر داره من زن عموم برای مادرش دعوت نامه فرستاد بعد مادرش اومد سوئد درخواست اقامت کرد بعد نتونست طاقت بیاره برگشت ایران بعد پنج سال که زن عموم بچه دار شد دوباره براش دعوت نامه فرستاد دیگه نذاشتن بره نه مادرش نه خواهرش چون سابقش خراب شده بود حسابی.....
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزانی که به هر دلیل وارد کشوری میشن و درخواست اقامت به هر دلیلی میکنن ، اگه با اقامتشون موافقت نشه یا حتی متقاضی قبل صدور رای درخواستشو پس بگیره با توجه به قوانین هر کشوری مدت خاصی وارد بلک لیست میشه و گرفتن ویزا حتی ویزای توریستی یا بازدید از خانواده براش غیر ممکن میشه .