موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
لطفاً شما هم اظهار نظر نماييد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-07 ساعت 07:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-07 ساعت 07:52 توسط ALIREZA205.)
۱. خونه خریدن و اجاره دادن اینجا به اون پر سودی که تو ایران هست نیست . برای اینکه مالیات زیادی باید بعدی بد هم انقد خونه تو مارکت هست که گاهی ماهها خونه خالی میمونه .
۲. اینجا معمولا بد از هر دفعه که خونه خالی میشه باید خونه رو کاملا رنگ کنید و مراتب کنید . (خیلی از جاها که من دیدم حتا کفپوش خونه رو بد از هر مستاجر جدید کرده بودن )
۳. اصولاً پول تو بانک گذاشتن و سودش رو به آمریکا فرستادن اصلا کار عاقلانه ای نیست .برای نرخ برابری دلار و ریال. و هزینه ارسال پول به اینجا با توجه به عدم وجود روابط بانکی
۴. free_free عزیز لطفا اگه توجیهی برای این پیشنهادت داری به من بگو که منم روشن بشم چون تا جای که من تو این ۶ ماه تحقیق کردم اصلا کار پور سودی نیست . چه بسا کار پر ریسکی هم باشه ، شاید خرید خونه برای مسکن خود خانواده توجیه داشته باشه اما برای یه محل در آمد برای خانواده زیاد توجیحی نداره .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان کسی هست در مورد کار تو زمینه کشاورزی یا دامپروری تو آمریکا اطلاعاتی داشته باشه؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-22 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-22 ساعت 10:38 توسط Amin@2.)
سلام دوستان خوبم. من فوق دیپلم تربیت بدنی دارم و کارشناسی هم قبول شدم که شهریور (1 ماه دیگه) کلاس هام شروع میشه..یه چند وقتی هم هست که تو هتل، قسمت مسئول پذیرش(Reception) کار میکنم (به خاطر پاره وقت بودنش) ،مدرک تور لیدری را هم از فنی حرفه ای گرفتم اما تجربه کاری ندارم،زبانمم در حد Interchange 3هستش،(میدونم دارید بهم می خندید اما تا همین حد را هم خودم خوندم و کلاس نرفتم،عاشق زبانم)، یه زمانی هم پرش ارتفاع به صورت تقریباُ حرفه ای کار میکردم که به خاطر مصدومیت گذاشتم کنار، حالا به نظر شما من کدوم یکی از این رشته ها را به صورت حرفه ای دنبال کنم که اونجا راحتر کار پیدا کنم؟ اصلا این رشته ها اونجا ، رشته به حساب میاند، یا از آش رشته هم کمترند؟
Amin From Nesfe Jahan
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2010-07-22 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-23 ساعت 02:23 توسط nicole.gemini.)
بنظر من همان تربیت بدنی را دنبال کنید، در آمریکا بازار کار خوبی دارد. ضمنا سعی کنید لغاتی که مربوط به رشته تون میشه را هم تمرین کنید و یاد بگیرید..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام
می خواستم از کسانی که امریکا تشریف دارند سئوال کنم :
رشته من که بهداشت محیط از دانشگاه تهران هست و اونجوری که شنیدم در دانشگاههای خارج کشور، واحد های پاس کرده ما به محیط زیست شبیه تر هستش و یا hse )health,safety and environment) ،حالا با این تفاسیر اصولاً کاری برای این رشته ها پیدا میشه؟ و در چه سطحی و حقوقی؟ و در چه مناطقی بیشتر ؟
الان که من 1-1.5 سال دیگه ایران هستم و بعدش اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد بتونم بیام، بنظر شما در حال حاضر چه اقدامی برای کار در امریکا (از نظر شرکت در کلاس برای اخذ مدارک تخصصی یا رزمه کاری یا هر چیز دیگه ) انجام بدهم بهتر خواهد بود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان ... من با خانمم قصد داریم تا 1 سال آینده بیایم دالاس . ا
چند تا سوال داشتم ...
1. من مهندس مکانیک هستم . 3 سال نمایندگی سونی داشتم ( به اسم خودم ) و مدیر فروش بودم الانم در شرکت ملی حفاری کار می کنم ... اطلاعاتم و مهارتم هم در کامپیوتر و الکترونیک خیلی زیاده ... زبانم هم خیلی خوبه تافل هم دارم ... چه پیشهادی برای کار برای من دارین ؟ چه اقداماتی لازمه انجام بدم ؟
2. من شدیدا از آمدن به آنجا می ترسم ... البته فقط و فقط به خاطر کار ... امنیت شغلی چطوره ؟
3. ما توی دالاس دوست و آشنا داریم ... آیا کمک خاصی هست که بهتر باشه از الان یا قبل رفتن ازشون بخوایم ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب و بامحبت
من فوق ديپلم حسابداري دارم و سابقه كاري در همين زمينه.همينطور آشنايي با تعميرات سخت افزاري لپ تاپ.
همسرم هم تخصص در تعميرات لپ تاپ و PC داره.
ميخوام بدونم كه آيا در همين زمينه مي تونيم كار پيدا كنيم؟حدود درآمد چه قدره؟
براي اينكه بتونيم بهتر كار پيدا كنيم به نظرتون چه مداركي رو بگيريم؟از سازمان فني و حرفه اي چطوره؟
اگر كمكم كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-09 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-09 ساعت 20:36 توسط loveusa2010.)
سلام دوستان
در مورد کارهای مثل تراشکاری/فرز کاری/تعمیرات ماشین های cnc واین تیپ کارا اگه اطلاعاتی داری ممنون میشم ما رو هم بهرمند کنید.
من 6 سال سابقه تعمیرات ماشین های CNC رو دارم.( Maintanance machine cnc ) .
با سپاس