موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک کمپانی فلورینگ در دی.سی. به دنبال تعدادی نیروی کار آقا مسلط به زبان انگلیسی، آشنا به کار فلورینگ در زمینه فروش و استیمیت، کامپیوتر، اینترنت، نرم افزارهای آفیس (اكسل، ورد، ...) و همچنین یک نیروی مسلط به نرمافزار، آی تی و طراحی سایت می باشد.
برای اطلاعات بیشتر با شماره 2899-660-202 تماس بگیرید.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای امتحان FE/EIT مهندسین کسی هست که به تازگی این امتحان رو داده باشه و بتونه یکم تطاتعاتی در مورد اینکه برای خوندنش از کجا باید شروع کرد ، چه منابعی داره و کتابهای مناسب کدومه داشته باشه؟ موسسه خوبی رو میشناسید ؟ حدوداد چقدر باید زمان بداریم؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فوق ليسانس مهندسي معدن دارم و الان دالاس زندگي ميكنم لطفا اگر كسي از دوستان در ارتباط با پيدا كردن كار تو اين زمينه تو هر ايالتي اطلاعاتي داره در اختيارم بذاره خيلي ممنون ميشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک کمپانی معتبر فلورینگ در واشینگتن دی.سی. به دنبال تعدادی نیروی کار مسلط به نقشه خوانی و کار با نرم افزارهای طراحی(مانندAutocad,Measure Square), آشنا به زبان انگلیسی، کامپیوتر، اینترنت، نرم افزارهای آفیس (اكسل، ورد، ..)می باشد. متقاضیان لطفا رزومه خود را به آدرس capitalcarpetdc@gmail.com ارسال نمایند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک کمپانی معتبر فلورینگ در واشینگتن دی.سی. به دنبال تعدادی نیروی کار مسلط به نقشه خوانی و کار با نرم افزارهای طراحی(مانندAutocad,Measure Square), آشنا به زبان انگلیسی، کامپیوتر، اینترنت، نرم افزارهای آفیس (اكسل، ورد، ..)می باشد. متقاضیان میتوانند رزومه خود را به آدرس capitalcarpetdc@gmail.com ارسال نمایند یا با شماره 1998-437-(202) تماس بگیرند.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...عذر میخوام میخواستم بپرسم وضعیت کار دوربین های مدار بسته و اطفاء حریق در آمریکا به خصوص لس آنجلس چطور هست؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من میلاد هستم از آبادان- یک سوال داشتم
تحصیلات دانشگاهی من مهندسی الکترونیک از دانشگاه ازاد هست. تخصص اصلی من تعمیرات سیستم های الکترونیکی جدید ماشین آلات سنگین و صنعتی مانند جرثقیل های تناژ بالاو خط تولید و ماشین آلات راه سازی میباشد. در چه ایالتی شغل مناسب تخصص من پیدا میشه؟؟؟ برای تاسیس یک شرکت فنی مهندسی خدماتی در آمریکا به چه صورت است؟؟؟ ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان ایرانی کسی تاحالا برای کار توی آمریکا، بکگراند چک از ایران کردن ؟ اگر این پروسه رو انجام بدن به نظرتون ممکنه مشکلی برای رفت و آمد به ایران پیش میاد ؟ یا وقتی سفر کنم به ایران بخوان پرس و جو کنند؟ یا حساس بشن رو من ؟
کسی تا حالا این شرایط رو داشته یا در موردش میدونه. هر نظری دارید لطفا بگید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
salam
az dustane Aziz agar kasi juyaye kar dar shahre Los Angeles hast va tajrobeye kare fani va mohithaye sanati ro dare mitune ba man az tarighe hamin site tamas begire.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان بنده مهندس برقم با 10 سال سابقه بر روی سکوهای حفاری نفت و گاز خلیج فارس. یه ماه دیگه ارمنستان مصاحبه دارم. برای ویور نیاز به جاب آفر دارم کسی میتونه کمک کنه؟