موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا بی بی جانم هنوز زنده هستند . بهشون گفتم . گفتند آره همون پیرزن غر غرو هه که عشقش آدامس لاویز بود ؟ گفتم آره . گفت یادش بخیر از بس از این آدامس ها خرید آخرش تبدیل شد به آدامس لاویز و ما دیگه ازش خبری کسب نکردیم. پس شمایید ؟
موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
دوستان فقط مي خواستم نظرتونو در مورد آواتار خودم بدونم . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
به نظر من آواتار شیک و قشنگیه آقای معماری و کاملا مرتبط با این تالار ، اما باید یک تفسیر قشنگ براش پیدا کنیم.
مثلا می تونه نماد کسی باشه که می خواد آمریکا رو تمثیل کنه یا مثل یو اس آ لاور تمام فکر و ذهنش شده آمریکا بعد این فکر از تو صورتش زده بیرون!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
معماری جان دماغ آواتارت خیلی پهنه انگار کسی با مشت کوبیده توش یا بو گوشت کوب لهش کردند .
دهنش هم خیلی گشاده.چشماش هم رنگیه که از قدیم گفتند از چشم رنگی ها و کوتاه قد ها بترسید .
بعد این بنده خدا اومده پرچم آمریکا رو روی صورتش کشیده که عیبهاش رو بپوشونه غافل از اینکه این پرچم خوئدش نماد شیطان و کفر و ظلم و ستم هست . و بسیار سفارش شده دشمن را به هلاکت برسانید . خلاصه نماد شما نماد دشمنی با اهل معرفت هست . خدا بخیر بگذرونه
موضوعها: 0
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-04-18 ساعت 12:00)NAV!D نوشته: معماری جان دماغ آواتارت خیلی پهنه انگار کسی با مشت کوبیده توش یا بو گوشت کوب لهش کردند .
دهنش هم خیلی گشاده.چشماش هم رنگیه که از قدیم گفتند از چشم رنگی ها و کوتاه قد ها بترسید .
بعد این بنده خدا اومده پرچم آمریکا رو روی صورتش کشیده که عیبهاش رو بپوشونه غافل از اینکه این پرچم خوئدش نماد شیطان و کفر و ظلم و ستم هست . و بسیار سفارش شده دشمن را به هلاکت برسانید . خلاصه نماد شما نماد دشمنی با اهل معرفت هست . خدا بخیر بگذرونه
نويد جان ممنون بخاطر نظرت كاملا درست گفتي
لازم به توضيح كه اين تصوير هيچگونه شباهتي به من نداره ، فقط نويد جان همون برقي رو كه تونگاهش ديدي ( نگاهش ، برق خاصي داشت) يادت اومد كدوم برقو ميگم نگاه من هم اونجوريه . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من آواتار Sh-b از همه بهتره..یه کودکی و معصومیت خاصی داره و انرژی تو چشماش موج میزنه...آواتاره ساشا هم خیلی جالبه.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
محمد من آواتارت یادمه ولی نمونه اش را جایی پیدا نکردم.
چهار جوابی بزار تا بگم.