2010-05-19 ساعت 17:40
(2010-05-19 ساعت 14:48)giantboy94 نوشته:(2010-05-19 ساعت 13:15)jayjay نوشته: دوستان من يه چيزي خيلي فكرمو مشغول كرده و اونم اينه كه ظاهرا كساني كه موقع ثبت نام ادرس خارج از كشور و به خصوص ادرسي در امريكا موقع ثبت نام ميدن اينطور كه من دارم ميبينم از شانس بيشتري براي برنده شدن برخوردارن
ميگيد چطور؟؟
خب من 2 سال پيش اسم 5 نفر از اشناهام و دوستامو كه واقعا از نظر من مستحق رفتن بودن رو ثبت نام كردم و ادرس يكي از اونها رو در امريكا دادم و در كمال تعجب اسم اون دوستم كه ادرسش امريكا بود در اومد و الان به سلامتي اونجاست
و اما پارسال...
پارسال من و يه عده از دوستان و اشناها همه با هم ثبت نام كرديم البته من فقط 3 نفر رو نوشتم و بقه شون راسا اقدام كردن و كلا 10 نفر ميشديم ولي فقط يه نفرمون ادرسي در امريكا اداده بوديم و امروز صبح هموني كه ادرس امريكا رو موقع ثبت نام داده بود و برادر داماد دايي من ميشد(چه فاميل نزديكي) بهم زنگ زد و گفت كه نامه قبوليش رفته در خونه خالش اينا تو امريكا توي شهر اتلانتا كه ادرسشو داده بود و قراره به زودي شماره كيس نامبرش رو بگيرم بزارم تو مهاجر سرا تا شايد مارو به يه نتايجي برسونه
و اما من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه كاش پارسال ادرس اونجا رو داده بودم
و نميدونم كه ايا اين توي روند قرعه كشي تاثير داره يا نه اما اگه از من يكي بپرسيد كه داره بهتون ميگم كه باور كنيد كه بي تاثير نيست
jayjay جان مثل اینکه دستت شفاست جون من بیا اگه امسال خدای نکرده قبول نشده بودم برای سال بعد تو برام ثبت نام کن آدرس امریکا هم دارم
(2010-05-19 ساعت 17:10)idn نوشته: اقاااا من می دونم امسال قبول نمیشم(10000% مطمئن)
شما واسه 2012 برای من ثبت نام کن ، برنده که شدم حق شما رو هم میدم
والا يه مثل هست كه ميگه "تو اگر طبيب بودي سر خود دوا نمودي"
ما مخلصه همه بچه هاي مهاجر سراييم اما ما اگه از اين هنرها بلد بوديم كه يه فكري واسه خودمون ميكرديم اما اي به چشم خدا كنه واسه شما جواب بده
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
من اکنون...
به نان و آزادی.