موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بلاخره این سه ماه اقای وکیل تمام شد به طور خلاصه براتون مینویسم که چی شد
آِقای وکیل سفارت سو کرد روز تشکیل داد گاه اول بلاخره این وضعیت پرونده ما تو سایت ابوظبی تغییر کرد . و نوشتن که مدیکال جدید می خوان البته لازم به ذکره که این دفعه سوم که من می رم مدیکال میدم . مدیکال رو سفارت گرفت گفت از طریق وکیلت خبر میدیم البته کاملا با دیالوگ نا محترمانه فقط کتک نخوریم !!!!!!
در دادگاه دوم هم ۴ ماه دیگه زمان خواستند به گفته وکیل کروت از سفارت خواسته که منع قانونی ندادن ویزا رو بدن و سفیر هیچ چیزی برای گفتن نداشته
به هرحال این بلایی که سفارت ابوظبی سرهمه میاره من دم سفارت حداقل از ۳۰ نفری که دیدم ۲۵ نفر این شکلی بودن
حالا منتظرم که این ۴ ماه بگذره و بازی جدید سفارتو ببینم فکر کنم که تازه دارم وارد راند ۴ میشم تا راند ۱۵ خیلی راهههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!! و معلوم نیست کی ناک اوت میشه !؟!؟!؟!؟؟!
تاریخ مصاحبه : 2008 - 16 FEb
تاریخ کلیرشدن : 2011 20 feb
تاریخ دریافت ویزا : 2011 27 FEB
سفارت : ابوذبی
تاریخ پرواز: 2011- 15 jun
نوع کیس : EB3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اخرین جوابیه سفارت ابوظبی البته این جواب عینا ۳ ماه پیشم هم به هم دادن ( جونممممممممممم کپی پیست )
Dear Mr. Ghoroghchian,
Thank you for your email. Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. (شایدم ۵۰ سال)Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html.
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/sv
Privacy/PII
This email is UNCLASSIFIED.
From: agh [mailto:varozhan@yahoo.com]
Sent: Sunday, January 16, 2011 2:54 PM
To: Abu Dhabi, IV
Subject: Fw: imegrant visa case number FRN20055xxxxxxxx
Hi
It is more than 24 months that I am waiting for a response from your end, 4 month before when I was checking the embassy's official website looking for updates about my case, I have realized that another medical examination should be performed, so I did it and the results has been delivered to embassy. It would be highly appreciated if I could know a posture from the progress of the process,
Thank you in advance
Alireza Ghoroghchian
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام Varozhan عزیز
برای من هم همیشه همین نامه رو ارسال و خودشون رو راحت میکنن.
Dear Mr. Amini,
Thank you for your email. Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html.
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
4 بهمن 1389 کلیر شدن بعد از 8 ماه و 2 روز
17 بهمن 89 تحويل پاسپورتها و آزمایشات جدید
تاريخ دريافت ويزا 21/11/ 89
تاریخ پرواز و ورود به آمریکا 22/12/ 89
تاریخ دریافت نامه خوشامدگویی 28/12/ 89
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ۴ ماه سفارت در حال اتمام وکیل من تو امریکا در حال تنظیم شکایت جدید هست که درست در تاریخ اتمام ۴ ماه به دادگاه بده .
نکته جالب اینه که ۲ شنبه پیش من سایب چک کردم و با یه بهانه احمقانه موجه شدم براتون میزارم تا شما هم ببنید (جونم نخود سیاه )
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
* Please email abudhabiiv@state.gov with the following requested information: Please provide us with information regarding your military service. In your email please include which branch of the military you served in and your duties/position.
این درصورتی که من ترجمه و کپی کارت پایان خدمت روز مصاحبه تحویل دادم البته این احتمال که روش انواع خوراکی جات مایع ریخته باشه زیاده )
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
سفارت آمریکا در تاریخ 24 ژانویه (4 بهمن 1389 ) وضعیت پرونده ام رو از Administrative processing به More Information Requierd تغییر داده و به احتمال زیاد بعد از 8 ماه و 2 روز کلیر شدم چون درخواست تحویل پاسپورتها و آزمایشات پزشکی جدید کردن.یکشنبه 17 بهمن ساعت 1ونیم بعدازظهر قراره اونارو تحویل بدم.اگه گفتن ویزا آماده است شرح و تفصیل کامل ویزا گرفتنمو براتون مینویسم.
--------------------------------------------------------------------------------
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
•Please submit passports and medical exams performed by an Embassy panel physician to the U.S. Embassy in Abu Dhabi on any working Sunday at 1:30pm
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اقا خوش خبر باشین .و موفق
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از ارسال مجدد کارت پایان خدمت بازهم انتضار
جواب ایمیل من از سفارت
Dear Mr. GHOROGHCHIAN,
Thank you for your email. We have received your email. Your case now will be forwarded to the consular officer for further review. Please check the website for any update on your case.
:O
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-06 ساعت 15:58)varozhan نوشته: بعد از ارسال مجدد کارت پایان خدمت بازهم انتضار
جواب ایمیل من از سفارت
Dear Mr. GHOROGHCHIAN,
Thank you for your email. We have received your email. Your case now will be forwarded to the consular officer for further review. Please check the website for any update on your case.
:O
سلام .با توجه به اين ايميل به احتمال زياد ظرف دو سه هفته اينده وضعيتتون كاملا" تغيير ميكنه و كلير مي شويد.
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN