موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها البته اینم در نظر بگیرید شاید حدود یک درصد از قبولی های ایرانی اینجا تو مهاجرسرا عضو هستند که من فکر می کنم اگه همه از این سایت خوشگل و مامانی باخبر بودند حداقل نصفشون (یعنی 50 درصد از قبولی هایی که الان حدود یک درصدند) اینجا عضو می شدند. من دو سال پیش اولین بار با وبلاگ سعید آشنا شدم. دقیق تر بگم شاید دی ماه 87 بود میدونم 10 روز بود که ثبت نام 2010 تموم شده بود . اونجا همه سفرنامه ها رو خوندم! بعد از لینک های وبلاگ سعید با مهاجرسرا آشنا شدم مدت ها مهمان میومدم و میرفتم. میدونم اینجا جاش نیست این حرف رو بزنم ولی به نظر من همه ما در وهله اول به سعید و در وهله دوم به Admin خودمون مدیون هستیم. کاش می تونستیم به نوعی زحماتشون رو جبران کنیم. باری برگردم به یکی دو جمله اولم خواستم بگم الانه که از روز پنج شنبه خبری از قبولی نیست به نظر من بیشتر برمی گرده به این که خبرها به دست ما نمیرسه نه این که کسی تو ایران نامه نمیگیره. حالا اگه بگیم واسه شهرستان ها یکی دو هفته طول میکشه ولی نامه های تهران دیگه باید توضیعش شروع شده باشه. کاش میشد آمار بهتری و دقیق تری از قبولی ها داشت. بازم من به نوبه خودم برای همه آرزوی برنده شدن دارم. مدیریت اشکان عزیز رو هم تبریک میگم. مخلص همتون مهران
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امیدوارم تمامی بچه های سایت برنده بشن . ایکاش مدیران بیان و یک تاپیک جداگانه برای برندگان شهرستانی باز کنند دوستانی که موافقند با تشکر موافقت خودشون رو اعلام کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان رفته بودم بیرون دیدم یه پاکت زرد رنگ کی سی سی دم دره ولی خب مال یکی از همسایه ها بود!!!! خودم آدرس یکی از بستگان رو تو انگلیس دادم، اینو می دونستم ولی تا پاکت رو دیدم ضربان قلب رفت بالا!!!!
ما در منطقه پستی 14 تهران هستیم.
به امید موفقیت خودم و بقیه دوستان!
فقط یک سوال داشتم. شماره کیس هر کدوم از بچه ها رو که می بینم 2011AS هستش در حالی که مال من 20111O، کسی می دونه قضیه چیه؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-24 ساعت 13:50)uxmalgator نوشته: همین الان رفته بودم بیرون دیدم یه پاکت زرد رنگ کی سی سی دم دره ولی خب مال یکی از همسایه ها بود!!!! خودم آدرس یکی از بستگان رو تو انگلیس دادم، اینو می دونستم ولی تا پاکت رو دیدم ضربان قلب رفت بالا!!!!
ما در منطقه پستی 14 تهران هستیم.
به امید موفقیت خودم و بقیه دوستان!
فقط یک سوال داشتم. شماره کیس هر کدوم از بچه ها رو که می بینم 2011AS هستش در حالی که مال من 20111O، کسی می دونه قضیه چیه؟
مطمئن هستید شما هم کانفیرمیشن نامبر رو با کیس نامبر اشتباه نگرفتید ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
مطمئن هستید شما هم کانفیرمیشن نامبر رو با کیس نامبر اشتباه نگرفتید ؟!
[/quote]
راس می گید، تصحیح می کنم کانفرمیشن نامبر
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید همه این سوالات تو سایت جواب داده شده. اما خلاصه خدمت شما عرض کنم که اون شماره ای که بعد از ثبت نهایی اسمتون دریافت می کنید کانفیرمیشن نامبر اسمشه و فقط به درد پیگیری قبولی یا عدم قبولی از طریق سایت از تاریخ 10 تیر به بعد داره. اما کیس نامبر شماره ایه که به کسانی که برنده شدند تعلق میگیره و شماره هایی که شما تو سایت می بیندشون همگی کیس نامبر هستند نه کانفیرمیشن نامبر. در کانفیرمیشن نامبر مربوط به هر کس بعد از عدد 2011 ممکنه هر حرف یا عددی قرار گرفته باشه و فرد به فرد تفاوت داره اما دو حرف بعد از عدد 2011 در کیس نامبر مشخص کننده محل تولد فرد شرکت کننده در لاتاریه مثلاً AS به معنی آسیا AF به معنی آفریقا و ... است. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-24 ساعت 14:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-24 ساعت 14:46 توسط mohajerusa2011.)
سلام دوستان امروز این مطلب را دیدم و وقتی خواندم خیلی امیدوار شدم که این صبری که ما به خرج میدیم تا نامه ها مون بدستمون برسه خیلی برامون مفید است
امیدوارم شما هم با خوندن این مطلب همون حس منو پیدا کنید
"او در جایگاه پالاینده و خالص کننده نقره خواهد نشست"
این آیه برخی از خانمهای کلاس انجیل خوانی را دچار سردرگمی کرد. آنها نمیدانستند که این عبارت در مورد ویژگی و ماهیت خداوند چه مفهومی میتواند داشته باشد. از این رو یکی از خانمها پیشنهاد داد فرایند تصفیه و پالایش نقره را بررسی کند و نتیجه را در جلسه بعدی انجیل خوانی به اطلاع سایرین برساند.
همان هفته با یک نقرهکار تماس گرفت و قرار شد او را درمحل کارش ملاقات کند تا نحوه کار او را از نزدیک ببیند. او در مورد علت علاقه خود، گذشته از کنجکاوی در زمینه پالایش نقره چیزی نگفت.
وقتی طرز کار نقره کار را تماشا میکرد، دید که او قطعهای نقره را روی آنش گرفت و گذاشت کاملاً داغ شود. او توضیح داد که برای پالایش نقره لازم است آن را در وسط شعله، جایی که داغتر از همه جاست نگهداشت تا همه ناخالصیهای آن سوخته و از بین برود.
زن اندیشید ما نیز در چنین نقطه داغی نگه داشته میشویم. بعد دوباره به این آیه که میگفت: «او در جایگاه پالاینده و خالص کننده نقره خواهد نشست» فکر کرد. از نقرهکار پرسیدآیا واقعاً در تمام مدتی که نقره در حال خلوص یافتن است، او باید آنجا جلوی آتش بنشیند؟
مرد جواب داد بله، نه تنها باید آنجا بنشیند و قطعه نقره را نگهدارد بلکه باید چشمانش را نیز تمام مدت به آن بدوزد. اگر در تمام آن مدت، لحظهای نقره را رها کند، خراب خواهد شد.
زن لحظهای سکوت کرد. بعد پرسید: «از کجا میفهمی نقره کاملاً خالص شده است؟» مرد خندید و گفت: «خوب، خیلی راحت است. هر وقت تصویر خودم را در آن ببینم.»
اگر امروز داغی آتش را احساس میکنی، به یاد داشته باش که خداوند چشم به تو دوخته و همچنان به تو خواهد نگریست تا تصویر خود را در تو ببیند.
خدا در حال نگریستن به ماست و ما در حال گذراندن هر شرایطی که باشیم، در نهایت فردی بهتر خواهیم بود. «زندگی چون یک سکه است. تو میتوانی آن را هر طور که بخواهی خرج کنی، اما فقط یک بار.»
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-24 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-24 ساعت 15:10 توسط N.D.)
دوستان یه خبر بدم که امیدوار بشین
امروز یکی از دوستان نامه قبولیش اومده
کیس نامبر 41000
اینجور اگه باشه امسال خیلی برنده داریم
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
تف به این شانس، من که رفتم ...
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]