موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2010-05-13 ساعت 13:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-13 ساعت 14:00 توسط Ali Sepehr.)
شادی جان مدیرای سایت باید دائم آماده باش باشند تا توهین های مهاجر رو چک کنند. این شیوه شایسته شخصیت یک ایرانی نیست.
موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-13 ساعت 13:44)Mohajer_USA نوشته: چرا کامنت ها رو پاک میکنید شما با من لج شدید با اطلاعات چی کار دارید بذار دوباره تا بچه ببینند
اون همه اطلاعات جمع اوری کردم همه به باد رفت واقعا برای این مدیریت متاسفم
ببخشید چرا باید با شما لج بشه؟! مگه کسی شما رو می شناسه!؟
عضو محترم شما تشریف می برید توی تاپیک های دیگه و مطالبی رو که صدها نفر روش زحمت کشیدند کپی می کنید و به اسم خودتون پیست می کنید. فکر نمی کنید با این کار به شعور و شخصیت اعضای گرامی مهاجرسرا توهین می کنید؟ به نظرتون بهتر نیست یه کم تجدید نظر کنید؟
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اگر واقعاً به ما ثابت بشه که شما سهواً مرتکب این کارها شدید مطمئنم که توی یه مدت کم نظر هممون عوض میشه.
من که شاهدم مدیرای محترم سایت چند بار دوستانه بهتون تذکر دادند ولی متاسفانه شما توجهی نکردید. اصلاً اگه قصد لجبازی با شما بود خیلی راحت می تونستند عضویتتون رو کنسل کنند. پس شما هم باید متوجه شده باشید که تو این سایت چقدر جو دوستانست و همه حسن نظر نسبت به همدیگه دارند. ظاهر رفتار شما (گفتم ظاهرش) جوریه که انگار برای هیچ کسی احترام قائل نمی شید. خودتون به خاطر من 5 دقیقه فکر کنید مطمئنم به یه جاهایی می رسید
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
امیدوارم که همه شاد باشید من که امروز خیلی خوبم نمیدونم چرا ولی حس میکنم خبرهای خوبی برام در راه است
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-14 ساعت 12:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-14 ساعت 12:47 توسط mohajerusa2011.)
دوستان عزیز الان که قرعه کشی تمام شده فقط دعا جواب میده
و خداوند در قران می فرماید ادعوني استجب لكم یعنی از من بخواهید تا اجابت کنم شما را
پس همه با هم دعا کنیم برای قبولی تمامی اعضاء مهاجرسرا ، اون وسطای دعاتون هم اگه وقتی بود یه دعا هم برای من کنید که منم قبول بشم
آمین یا رب العالمین
انشالله
کانفرمیشن 2013
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من همش زیر در و جایی که نامه هارو میزارن میبینم صندوق پستی خودمون را هم ورداشتم بزرگ روش شماره واحد و کدپستی زدم و هرروز از خواب که بیدار میشم دعا میکنم که امروز بیاد تازه خانومم خواب دیده که نامه از kcc اومده برای هر دو ما یعنی جفتمون قبول شدیم
من هرجا تو هر مکانی فقط دعا میکنم نامم بیاد تازه فرمهای DS122 و Ds230 پر کردم و همین روزا میخوام برم کارت واکسن هم بگیرم از پاستور
یه نقشه آمریکا هن تعیه کردم زدم تو اتاقم که هرروز از خواب پا میشم اونو اول میبینم
خدایا هر کاری از دستم بر میومده انجام دادم از نذر تا کمک و مثبت اندیشی
ای خداوند ابراهیم خلیل الله حاجتم را روا ساز و چشمم را به نامه قبولی که بی صبرانه منتظرش هستم روشن گردان
آمین یا رب العالمین
کانفرمیشن 2013
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود: