(2010-08-03 ساعت 20:10)silia نوشته: سلام دوستان.خسته نباشيد.من اين تاپيك را از اول خوندم ولي بعد از خوندن 14 صفحه هنوز مطمنئن نيستم كه مدرك تحصيليم رو كه فوق ديپلم حسابداريه چي بنويسم.موقع ثبت نام زدم SOME UNIVERSITY COURSES.الانم همونو بزنم؟يا شما چيزه بهتري رو پيشنهاد ميكنين؟
سوال بعدي اينكه من ديپلم تجربي دارم.چي بايد بنويسم؟
آخرين سوال اينه كه من گواهينامه پايان تحصيلات دارم.كافيه؟يا اينكه برم دانشنامه را البته اگه حاضر باشه بگيرم؟
ممنون ميشم اگه زود جواب سوالمو بدين.چون منم جزو كساني هستم كه نامه را نگرفتم و بهم گفتن كه بدون كيس نامبر فرمها را بفرستم.
دوست عزیز مدرک فوق دیپلم متاسفانه در استاندارد جهانی جایی ندارد ولی عناوین دیگری نیز از قبیل Associated Degree و Joniur College Diploma نیز برای آن بکار میبرند که انتخاب آن با شماست.
با توجه به این که گواهینامه موقت نیز قابل ترجمه می باشد از لحاظ ارزش یایستی با دانشنامه هم ارز باشند.
در مورد دیپلم تجربی و دیپلم های دیگر نیز به کرات در این تاپیک و تاپیک های مشابه (2010) توضیح داده شده است.
با آرزوی پیروزی و کامیابی
(2010-08-03 ساعت 23:11)mahmood_eng نوشته: هر چه سريعتر بايد بفرستين هر چه ديرتر ارسال بشه زمان كارنت شدن هم تاثير ميزاره
(2010-08-03 ساعت 22:31)MHM نوشته: سلام
این فرمها تا چه تاریخی باید ارسال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
دوستان عزیز تاریخ فرستادن فرم ها در فرآیند کارنت شدن تاثیری ندارد ولی در بقیه موارد از قبیل کلیرنس و دیگر پردازش های مربوطه تاثیر گذار است.در واقع برنده با ارسال بموقع و صحیح فرم های اولیه شانس خود را در گرفتن ویزا افزایش می دهد.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)