موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام در مورد فرم 122 چند تا سوال دارم ممنون ميشم دوستان پاسخ بدهند:
1. آيا شماره كيس نامبر رو بايد حتما بالاي صفحه جداگانه نوشت چون در آيتم دو وجود داره و به نظرم نمياد الزامي باشه.
2. در قسمت 6 بعد از دانشگاه، پيش دانشگاهي رو بنويسم يا دبيرستان و يا هر دو تا رو؟ و ضمناً بفرمائيد معادل انگليسي هر كدام چي ميشه (قسمت اول كه احتمالا نام مدرسه هستش و بفرمائيد در قسمت آخر يعني مدرك براي پيش دانشگاهي رشته رياضي فيزيك و همينطور ديپلم رياضي فيزيك چي بنويسم)
3. در بخش 7 بعد از عنوان شغلي بايد توضيحات كامل بديم درباره شغلمون يا همون عنوان كافيه؟
با سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز sarfarash
ممنون از راهنمایی خوبتون.
یه سوالی داشتم در رابطه با جوابی که به khayam در مورد هزینه ها دادین:
تو آیتم 2 گفتی ترجمه گواهی کار. ولی تو استپ 4 ثبت نام داخل خود سایت نوشته :Required DV Qualifying Education or Work Experience به خاطر کلمه OR این به نظرم بی ربط به همون ایتم 7 نیست من به نظرم یعنی یا مدرک تحصیلی یا گواهی کار و نه هر دوتاشون. اینطور نیست؟
تو ایتم 3 مگه باید مدرکی به انکارا ارسال بشه ؟
بازم ممنون.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام sarfarash جان من نمیدونم جای درستی دارم سوال میپرسم یا نه من رو ببخشید من هم 29/may نامه اول رو دریافت کردم نمیدونم با این فرمهای 122 و 230 چکار کنم یا مدارک گفته شده در step 3 رو چکار کنم ایا باید همه رو به ادرس کنسولگری پست کنم یا نه نیازی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن تبریک من رو بپذیرید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببین هم گواهی کار و هم مدرک تحصیلی رو ترجمه کن که کار از محکم کاری عیب نمی کنه
[/quote]
درسته اين كارو حتما مي كنم ولي تا اونجايي كه من مي دونم وقتي درخواست گواهي كار تو هر شركتي كه هستم بخام بدم بايد بگم كه براي كجا مي خام. به نظر شما درخواست گواهي كار رو بگم محل كارم براي كجا بنويسه؟
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 10:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 10:36 توسط Shervindv.)
سلام
براي فرستادن فرمهاي مرحله اول هنوز فرصت داري ديگه؟
من الان سرباز هستم، شغل فعليمو چي بزنم؟ اصلا بزنم يا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان سرباز هستم، شغل فعليمو چي بزنم؟ اصلا بزنم يا نه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 17:00)baharehz نوشته: سلام. من یک سوال دارم. اشکالی نداره که فرم PDF رو تغییر بدیم تا بتونیم توش تایپ کنیم؟ شاید باید اصلا دستی بنویسیم . اگه این طور بود که فایل WORD رو از اول می ذاشتند تو سایت برای دانلود!
نظرتون چیه؟
با سلام. نه اشکالی نداره اگه فرمت صفحه ها و جداول عوض نشه. اگه فایل word بود فرمت ها عوض می شد.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند