کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
به امید روزهای خوب برای رایان عزیزSmile
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، mitr.p ، Sooshians ، javidk ، elena ، mml
سلام دوستان
اگر با یک شانه بانداژ شده بریم سفارت برا گرفتن ویزا بهمون گیری چیزی نمیدن که چی شده دستت رو بستی ؟
ممکنه به علت جراحی رو شانه ویزارو ندن ؟
چون من چند وقت پیش تصادف داشتم و تا حدود زیادی باید دستم رو عمل کنم .

با سپاس

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان:
یه سوال از دوستان خوبم دارم : دارالترجمه ماندگار تو خیابون تخت جمشید رفتم و اونجا گفت که خیلی بهتره که پاسپورتم هم ترجمه بشه و به تایید وزارت خارجه و دادگستری برسه نزدیک 12500 تومن هم فقط هزینه همین یه قلمه . از دوستان با تجربه کسی میتونه راهنماییم کنه؟ با تشکر فراوان
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: Linspire
(2011-02-26 ساعت 07:31)loveusa2010 نوشته:  سلام دوستان
اگر با یک شانه بانداژ شده بریم سفارت برا گرفتن ویزا بهمون گیری چیزی نمیدن که چی شده دستت رو بستی ؟
ممکنه به علت جراحی رو شانه ویزارو ندن ؟
چون من چند وقت پیش تصادف داشتم و تا حدود زیادی باید دستم رو عمل کنم .

با سپاس

خیر. پرسیدن سابقه جراحی ها هم برای اطلاع از گذشته پزشکی و وضعیت سلامت شماست و هم مطلع شدن از بیماری های احتمالی مثل مشکل کلیه، قلب، ریه یا ..

سابقه نداشته که به کسی صرفا به دلیل داشتن تجربه جراحی ( چه بیماری و چه تصادف) ویزا ندهند. فقط بهتره مدارک پزشکی مربوط به جراحی ها رو همراه ببرید تا به دکتر ارائه دهید.

(2011-02-26 ساعت 10:06)gladiator نوشته:  یه سوال از دوستان خوبم دارم : دارالترجمه ماندگار تو خیابون تخت جمشید رفتم و اونجا گفت که خیلی بهتره که پاسپورتم هم ترجمه بشه و به تایید وزارت خارجه و دادگستری برسه نزدیک 12500 تومن هم فقط هزینه همین یه قلمه . از دوستان با تجربه کسی میتونه راهنماییم کنه؟ با تشکر فراوان

پاسپورت یک مدرک بین المللی است و نیازی به ترجمه، یا تایید وزارت خارجه یا هیچ کجای دیگر ندارد. متاسفانه برخی دارالترجمه ها از عدم آشنایی مراجعین خود با این موضوع، سوء استفاده می کنند.

تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، loveusa2010 ، satusa ، User ، armido ، usa ، mml ، arshida ، gladiator ، امیر مهاجر
(2011-02-25 ساعت 15:00)saint نوشته:  مدارک انکارا رو کی باید به سفارت بفرستیم ؟ اگر خیلی زود مثلا بلا فاصله بعد از دریافت تاریخ مصاحبه بفرستیم مشکلی پیش میاد ؟

خود سفارت اعلام كرده حداقل 15 روز قبل از زمان مصاحبه.
حالا لزومي هم نداره خيلي خيلي زود بفرستيد. اگر مي خواهيد زودتر بفرستيد بين 30 تا 20 روز هم خوبه ولي ديگه زودتر از اون فكر نميكنم فرقي داشته باشه. ضمن اينكه اگر گواهي مالي هم داشته باشيد نبايد خيلي كهنه باشه و از اينرو خيلي زود فرستادن هم زياد خوب نيست.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mml ، arshida ، Linspire
سوال دوست عزيزمون tatepito رو به اينجا منتقل كردم تا دوستان با تجربه ايشون رو راهنمايي كنن:

سلام
من زمانی که فرم رو پر میکردم مجرد بودم (اما نامزد داشتم) ولی توی فرم زدم که متاهل هستم
حالا هم ازروی شانس یا هرچی برنده ویزای گوناگونی شدم
حالا نمیدونم بخاطر اون اشتباهی که کردم آیا ممکنه برام مشکلی پیش بیاد مثلا پروندمو رد کنند؟
لطفا دوستانی که تجربه دارند یا مورد مشابهی دارند کمکم کنند
ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین خیلی نگرانم...

اصلا حالا اگه قبل از اینکه مدارکم رو بفرستم ازدواج کنم آیا بازم امکانش هست که مشکلی پیش بیاد؟
بازم ممنونم که زود جوابمو میدین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: armido
(2011-02-24 ساعت 19:40)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 21:47)jilibo نوشته:  با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم. همسر من حدوداً 5 سال پیش به مدت 4 سال در دبی زندگی کرده و میخوستم ببینم لازمه گواهی سوء پیشینه بگیره؟ (در ضمن من کیس هستم و ایشون همراه) خیلی ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز؛
تا اونجایی که من یادم می یاد تو سایت مربوط به KCC توضیح داد بود سوء پیشینه یرای ایران و دبی نیاز نیست. می تونین اینو تو سایت چک کنین.
دوست عزیز مرسی از پاسختون. دوستان دیگه آیا کسی اطلاع داره، که دبی سوء پیشینه میخواد یا نه؟ چون خانم زررابی عزیز گفتند نمی خواد.
تشکر کنندگان:
(2011-02-26 ساعت 12:50)frozen mind نوشته:  سوال دوست عزيزمون tatepito رو به اينجا منتقل كردم تا دوستان با تجربه ايشون رو راهنمايي كنن:

سلام
من زمانی که فرم رو پر میکردم مجرد بودم (اما نامزد داشتم) ولی توی فرم زدم که متاهل هستم
حالا نمیدونم بخاطر اون اشتباهی که کردم آیا ممکنه برام مشکلی پیش بیاد مثلا پروندمو رد کنند؟

اصلا حالا اگه قبل از اینکه مدارکم رو بفرستم ازدواج کنم آیا بازم امکانش هست که مشکلی پیش بیاد؟

مشكل اصلي در اينچنين مواردي زماني بروز مي كند كه برنده در زمان ثبت نام اينترنتي نام يكي از همراهان (فرزند يا همسر) را ننوشته باشد و بعد از برنده شدن بخواهد افرد همراه را به كيس اضافه كند. در چنين مواقعي كيس رد مي شود. نمونه آن هم كيس Trane@amini بود كه با وجود همه تلاش هايش اما در نهايت كيس رد شد.

اما اگر به واسطه ازدواج تغييري در تعداد افراد واجد شرايط ايجاد شود، معمولا سفارت با درخواست سند رسمي ازدواج، تغيير را مي پذيرد و ويزا به فرد جديد تعلق مي گيرد.
مثلا:
فردي مجرد بوده، در ثبت نام مجرد اعلام كرده، بعدا ازدواج كرده و تا پيش از مصاحبه مدارك ازدواج را ارسال كرده. اين حالت هيــچ مشكلي نخواهد داشت.

يا اينكه فردي متاهل بوده، در زمان ثبت نام نيز متاهل اعلام كرده، اما بعد از آن و تا پيش از مصاحبه به هر دليلي متاركه كرده و در تاهل او تغييري ايجاد شده، در اين حالت نيز مشكلي بوجود نخواهد آمد. سفارت از فرد در اين حالت سند رسمي طلاق را درخواست مي كند.

اما اگر فردي هنگام قبت نام مجرد باشد و با پيش بيني ازدواج گزينه متاهل را انتحاب كند، و تا پيش از مصاحبه نيز نتواند ازدواج كند، اين كيس به احتمال خيلي زياد رد مي شود. البته بستگي به نظر آفيسر بررسي كننده كيس ممكن است با ارائه مداركي شايد بشود كيس را نجات داد. اما اصل اول رد شدن يك كيس يعني ارائه اطلاعات غير واقعي در اين كيس باعث رد شدن آن مي شود.

حال اين كيس دوست ما از اين حالت ها خارج نيست:
ايشان مجرد بوده اند اما متاهل اعلام كرده اند:
اكنون اگر ازدواج كنند و سند ازدواج را به همراه مداركي دال بر نامزد بودن در زمان ثبت نام اينترنتي ارائه دهند دريافت ويزا براي هر دو بسيار محتمل است.
اما اگر ازدواج نكنند و همچنان مجرد باقي بمانند تا زمان مصاحبه، از نظر بنده و شايد بسياري از دوستان كيس رد خواهد شد.
هرچند در نهايت آفيسر بررسي كننده پرونده، تصميم نهايي را خواهد گرفت.

پ.ن. ارسال خودم رو كه خوندم ديدم شبيه پرسش و پاسخ هاي شرعي شده! فقط بايد بالاش بنويسم دفتر استقتائات يوزر عليه رحمه!!!
تشکر کنندگان: usa ، frozen mind ، mml ، satusa ، Sooshians ، javidk ، arshida
(2011-02-26 ساعت 13:54)jilibo نوشته:  
(2011-02-24 ساعت 19:40)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 21:47)jilibo نوشته:  با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم. همسر من حدوداً 5 سال پیش به مدت 4 سال در دبی زندگی کرده و میخوستم ببینم لازمه گواهی سوء پیشینه بگیره؟ (در ضمن من کیس هستم و ایشون همراه) خیلی ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز؛
تا اونجایی که من یادم می یاد تو سایت مربوط به KCC توضیح داد بود سوء پیشینه یرای ایران و دبی نیاز نیست. می تونین اینو تو سایت چک کنین.
دوست عزیز مرسی از پاسختون. دوستان دیگه آیا کسی اطلاع داره، که دبی سوء پیشینه میخواد یا نه؟ چون خانم زررابی عزیز گفتند نمی خواد.
برای سفارت ابوظبی که لازم ندارهSmile
کشورایی که توی سایت سفارت ابوظبی گفته شده که برای ویزای مهاجرتی (لاتاری رو هم شامل میشه )سو پیشینه لازم ندارن، ایران و امارات هستن .
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
7. A police clearance certificate from the countries in which the visa applicant lived for more than one year after the age of 16. Please note this is not needed for the UAE or Iran;
پس دبی که در اماراته هم لازم نداره دیگه.

برای سفارت آنکارا هم توی این لینک یه مطلبی رو آورده:
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=3698
Police Records

Available, only if applicant is physically present in the UAE.

Police certificates may be obtained by any person, regardless of nationality, by personally appearing at the Central Police Headquarters located in the emirate of residence or former residence. When appearing to request a police certificate, the applicant should provide recent photographs, a letter from the requesting authority, the date of residence in the emirate, and their passport.

Not available by mail. Post recommends that consular officers waive the general requirement to obtain police certificates unless the applicant lives in the UAE.
من برداشتم از مطلبی که نوشته اینه که فقط کسانی که الان در امارات حضور فیزیکی دارن ، میتونن سو پیشینه رو دریافت کنن و با پست براشون نمیفرستن . حالا اینکه اینجا توی ایران سفارت امارات میتونه به شما سو پیشینه بده یا نه رو نمیدونم.
اگه من اشتباه برداشت کردم یا دوستان اطلاعات دیگه ای دارن ، لطفا دوستمونو راهنمایی کنن . ممنون
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: mml ، satusa ، javidk ، arshida ، jilibo
بچه ها تلفن و آدرس هتل سگمن رو دارید به من بدید لطفاً.

راستی من چهارشنبه دارم میرم آنکارا. 11 اسفند ماه با ایران ایر. کسی نبود؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2011-02-26 ساعت 14:38)User نوشته:  
(2011-02-26 ساعت 12:50)frozen mind نوشته:  سوال دوست عزيزمون tatepito رو به اينجا منتقل كردم تا دوستان با تجربه ايشون رو راهنمايي كنن:

سلام

مشكل اصلي در اينچنين مواردي زماني بروز مي كند كه برنده در زمان ثبت نام اينترنتي نام يكي از همراهان (فرزند يا همسر) را ننوشته باشد و بعد از برنده شدن بخواهد افرد همراه را به كيس اضافه كند. در چنين مواقعي كيس رد مي شود. نمونه آن هم كيس Trane@amini بود كه با وجود همه تلاش هايش اما در نهايت كيس رد شد.

اما اگر به واسطه ازدواج تغييري در تعداد افراد واجد شرايط ايجاد شود، معمولا سفارت با درخواست سند رسمي ازدواج، تغيير را مي پذيرد و ويزا به فرد جديد تعلق مي گيرد.
مثلا:
فردي مجرد بوده، در ثبت نام مجرد اعلام كرده، بعدا ازدواج كرده و تا پيش از مصاحبه مدارك ازدواج را ارسال كرده. اين حالت هيــچ مشكلي نخواهد داشت.

يا اينكه فردي متاهل بوده، در زمان ثبت نام نيز متاهل اعلام كرده، اما بعد از آن و تا پيش از مصاحبه به هر دليلي متاركه كرده و در تاهل او تغييري ايجاد شده، در اين حالت نيز مشكلي بوجود نخواهد آمد. سفارت از فرد در اين حالت سند رسمي طلاق را درخواست مي كند.

اما اگر فردي هنگام قبت نام مجرد باشد و با پيش بيني ازدواج گزينه متاهل را انتحاب كند، و تا پيش از مصاحبه نيز نتواند ازدواج كند، اين كيس به احتمال خيلي زياد رد مي شود. البته بستگي به نظر آفيسر بررسي كننده كيس ممكن است با ارائه مداركي شايد بشود كيس را نجات داد. اما اصل اول رد شدن يك كيس يعني ارائه اطلاعات غير واقعي در اين كيس باعث رد شدن آن مي شود.

حال اين كيس دوست ما از اين حالت ها خارج نيست:
ايشان مجرد بوده اند اما متاهل اعلام كرده اند:
اكنون اگر ازدواج كنند و سند ازدواج را به همراه مداركي دال بر نامزد بودن در زمان ثبت نام اينترنتي ارائه دهند دريافت ويزا براي هر دو بسيار محتمل است.
اما اگر ازدواج نكنند و همچنان مجرد باقي بمانند تا زمان مصاحبه، از نظر بنده و شايد بسياري از دوستان كيس رد خواهد شد.
هرچند در نهايت آفيسر بررسي كننده پرونده، تصميم نهايي را خواهد گرفت.

پ.ن. ارسال خودم رو كه خوندم ديدم شبيه پرسش و پاسخ هاي شرعي شده! فقط بايد بالاش بنويسم دفتر استقتائات يوزر عليه رحمه!!!

دوست عزیز
منم با این دوست محترم موافقم. در اصل شما دروغ نوشتید نه اینکه اشتباه کرده باشید. خیلی براشون مهمه که زمان ثبت نام دروغ ننوشته باشید. در ضمن شما اگر در حال حاضر ازدواج هم بکنید تاریخ ثبت در عقدنامه رو چی کار میکنید؟
یکی از دوستان من دچار همین اشتباه شما شد و متاسفانه رد شد.
باز هم انشاا... که آفیسر چشم پوشی کنه و موفق بشید.

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، لیلا ج ، zohreh36
(2011-02-27 ساعت 11:40)javidk نوشته:  بچه ها تلفن و آدرس هتل سگمن رو دارید به من بدید لطفاً.

راستی من چهارشنبه دارم میرم آنکارا. 11 اسفند ماه با ایران ایر. کسی نبود؟
سلام جاوید خان.
کلیرنس شما ما رو خیلی خوشحال کرد. این هم مشخصات هتل. فقط تو سایت تریپ ادوایزر قیمتش رو زده 130 یورو!!!!!!! لطفا به ما بگین که شما هتل رو شبی چند میگیرین.
Büklüm Sokak No:13 Kavaklıdere ANKARA / TURKEY
Tel: (312) 417 53 74 (13 Hat)
Fax: (312) 417 28 59
فقط نمی دونم که کد ترکیه چنده. 0091 بود یا 0090 . حتما خودتون میدونید دیگه.
E-mail: segmenotel@segmenotel.com

راستی این هم سایت خود هتل: http://www.segmenotel.com
[عکس: segmen_harita.jpg]
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: javidk ، mml ، Sooshians ، لیلا ج ، sorooshii
با سلام ، خدمت شما .من به تازگی با این سایت آشنا شدم و زیاد وارد نیستم،پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم اگر هرگونه اشتباهی‌ داشتم .. من از برندگان لاتاری هستم ، و در ماه "می"مصاحبه دارم در کشور "ترکیه". و الان مشغول جم آوری مدارک خواسته شده هستم . اما چند تا سوال داشتم . ممنون میشم اگر من رو کمک کنید.من در حال حاضر ایران نیستم ، یعنی‌ از ساله ۲۰۰۵ ایران رو ترک کردم . به مدت ۲ سال ارمنستان بودم و بعد از اون اومدم مالزی و الان مالزی هستم . برای گرفتن عدم سوؤ پیشینه همونطور که در فرم اشاره شده از اپلیکنت‌های از ایران نمیخوان ..اما در جای دیگه اشاره شده که شما باید پلیس سرتیفیکت رو از کشوری که اخیرا زندگی‌ می‌کنید اگر بیشتر از ۶ ماه زندگی‌ کردید باید سابمیت کنید .که در مورد من می‌شه مالزی ، اما اینجا قابل ذکر هست که با توجه به اینکه من ۲ سال هم ارمنستان بودم ، باید از اونجا هم پلیس سرتیفیکت بگیرم ..چون در جای دیگه فرم نوشته شده که اگر در کشور دیگری برای بیشتر از ۱۲ ماه زندگی‌ کردید بد از سن ۱۶ سالگی ، هم ، باید پلیس سرتیفیکت سابمیت کنید..من خواستم نظر شما رو بدونم که چی‌ هستش ..به نظرتون برای محکم کاری از ایران هم پلیس سرتیفیکت بگیرم ؟ و اینکه من کلا الان توی شک افتادم ... به نظرتون من باید هم از ایران ، هم از مالزی و هم از ارمنستان پلیس سرتیفیکت بگیرم ؟ لطفا این سوال من رو جواب بدین ،،خیلی ممنون میشم ... لطف می‌کنید اگر از سون از پاسیبل جواب بدید...چون راستش خیلی‌ الان ذهنم مشغوله..مرسی‌

تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-27 ساعت 19:37)f.r نوشته:  با سلام ، خدمت شما .من به تازگی با این سایت آشنا شدم و زیاد وارد نیستم،پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم اگر هرگونه اشتباهی‌ داشتم .. من از برندگان لاتاری هستم ، و در ماه "می"مصاحبه دارم در کشور "ترکیه". و الان مشغول جم آوری مدارک خواسته شده هستم . اما چند تا سوال داشتم . ممنون میشم اگر من رو کمک کنید.من در حال حاضر ایران نیستم ، یعنی‌ از ساله ۲۰۰۵ ایران رو ترک کردم . به مدت ۲ سال ارمنستان بودم و بعد از اون اومدم مالزی و الان مالزی هستم . برای گرفتن عدم سوؤ پیشینه همونطور که در فرم اشاره شده از اپلیکنت‌های از ایران نمیخوان ..اما در جای دیگه اشاره شده که شما باید پلیس سرتیفیکت رو از کشوری که اخیرا زندگی‌ می‌کنید اگر بیشتر از ۶ ماه زندگی‌ کردید باید سابمیت کنید .که در مورد من می‌شه مالزی ، اما اینجا قابل ذکر هست که با توجه به اینکه من ۲ سال هم ارمنستان بودم ، باید از اونجا هم پلیس سرتیفیکت بگیرم ..چون در جای دیگه فرم نوشته شده که اگر در کشور دیگری برای بیشتر از ۱۲ ماه زندگی‌ کردید بد از سن ۱۶ سالگی ، هم ، باید پلیس سرتیفیکت سابمیت کنید..من خواستم نظر شما رو بدونم که چی‌ هستش ..به نظرتون برای محکم کاری از ایران هم پلیس سرتیفیکت بگیرم ؟ و اینکه من کلا الان توی شک افتادم ... به نظرتون من باید هم از ایران ، هم از مالزی و هم از ارمنستان پلیس سرتیفیکت بگیرم ؟ لطفا این سوال من رو جواب بدین ،،خیلی ممنون میشم ... لطف می‌کنید اگر از سون از پاسیبل جواب بدید...چون راستش خیلی‌ الان ذهنم مشغوله..مرسی‌

سلام دوست عزیز
شما باید از پلیس ارمنستان و پلیس مالزی گواهی عدم سوء پیشینه یا همون سرتیفیکیت بگیرید.
این هم از جواب ASAP شما.
لطف کنید اطلاعاتتون رو که شامل شماره کیس بدون رو رقم آخر، میزان تحصیلات شما و احیانا همراهانتون و تعداد مسافرتهای خارجی هستش رو برای free-free پیام خصوصی بزنید که در جدول ثبت بشه. اصلا هم لازم نیست از سون از پاسیبل باشه. با خیال راحت و با آرامش و سر وقت و حوصله این کار رو بکنید. مرسی.
پی نوشت: به جمع ما خوش آمدید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: tamanna ، User ، f.r ، hasti_banoo ، mml ، maaref ، clear ، لیلا ج ، free_free
خیلی‌ خیلی‌ ممنونم ، لطف کردید .....

الان داشتم سوالات بقیهٔ عزیزان رو نگاه می‌کردم ، که یک سوال جدید برای خودم پیش اومد ، و اون هم اینه که با توجه به فرم، برای مدیکال گزارش باید همون ترکیه قبل از مصاحبه باید انجام بدم دیگه ؟ که در فرم هم اسامی چند دکتر و بیمارستان ذکر شده... و با توجه به اینکه ایران نیستم آیا دیگه نیازی نیست که به انستیتو پاستور و یا جای دیگه توی ایران برم ؟؟؟؟ببخشید اگر سوالام زیاد هستش ... مرسی‌
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، maaref ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان