موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-21 ساعت 23:32)sarfarash نوشته: (2010-05-21 ساعت 23:02)laili نوشته: یکی از سوالات دوستانی که قبول شده اند دونستن زمان خروجشون از کشور بعد از گرفتن ویزاست. و اینکه آیا میشه همراهها با شخص برنده وارد بشن یا نه؟
مرسی از شما لیلی جان،
یه سوال هم من بپرسم، (البته این صرفا از سر کنجکاویه وگرنه واسه ما ترم اولی ها خیلی زوده از این حرفا بزنیم!) بیمه هم نیازه برای سفر به آمریکا؟
سوال بعدی اینکه توی وبسایت وزارت خارجه نوشته که باید از پل.ی.س ایران باید گواهی عدم سوء پیشنه دریافت کنیم. اما توی مدارکی که اشکان عزیز تیتروار برای من نوشته بود، حرفی از سوء پیشنه نبود؟! و حتا یک جای دیگه هم خوندم که سوء پیشینه پل.ی.س اران رو قبول ندارن.
همچین چیزی صحت داره؟
نه بیمه نیازی نیست.
اونم نیازی نیست.درست خوندید اصلا گزارش پلیس ایران رو قبول ندارند چون ممکنه بعضی ها به دلیل بدحجابی و رفتن به مهمونی مورد لطف قرار گرفته باشند و براشون سوءپیشینه درست شده باشه که از دید اونها این جرمها مسخره است.فقط اگه بیشتر از 6 ماه در یک کشور خارجی اقامت داشتید باید از پلیس اون کشور عدم سوء پیشینه بگیرید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از جواب سوالها ممنونم
شماره کیس:**2011AS000012
تاریخ دریافت نامه اول:چهارشنبه29اردیبهشت تهران19 می
محل مصاحبه:ابوظبی
با توجه به شرایط کاری خودم وخانمم وتحصیل فرزندم میتونم طوری برنامه بریزم که چه موقع وارد امریکا بشم مثلا تابستان سال اینده؟
در ضمن بعد از دریافت گرین کارت مجبورم تو امریکا بمونم یا میتونم برم وبیام؟
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نامه بچه های تهران اکثرا چهارشنبه 29 می به دستشون رسیده برا باقی بچه ها که در شهر های دیگه زندگی مکنند شما چه تخمینی می زنید ؟
شهراهای بزرگ منظورم مثل شیراز -مشهد-اصفهان و....
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 13:20)ashoury نوشته: (2010-05-22 ساعت 13:10)drmahmoodi نوشته: با تشکر از جواب سوالها ممنونم
شماره کیس:**2011AS000012
تاریخ دریافت نامه اول:چهارشنبه29اردیبهشت تهران19 می
محل مصاحبه:ابوظبی
با توجه به شرایط کاری خودم وخانمم وتحصیل فرزندم میتونم طوری برنامه بریزم که چه موقع وارد امریکا بشم مثلا تابستان سال اینده؟
در ضمن بعد از دریافت گرین کارت مجبورم تو امریکا بمونم یا میتونم برم وبیام؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم ویزایی که به شما میدن یک اعتباری دارد که تا قبل از تمام شدن اعتبار باید وارد خاک امریکا شده باشید و همچنین شما میتوانید وقتی گرین کارت را دریافت کردید به ایران یا کشورهای دیگر سفر کنید فقط مشروط به اینکه جمعا 6 ماه + 1 روز در سال را در خاک امریکا باشید
در غیر اینصورت به دادگاه مهاجرتی فرستاده میشید و اگر نتوانید ثابت کنید که مشکل حادی داشتید که نتنستید به امریکا برگردید
گرین کارت شما را باطل خواهند کرد
در صورت موفقيت آميز بودن مصاحبه و درج ويزا در پاسپورت شما ، اين ويزا 6 ماه از تاريخي كه شما ويزا را دريافت كردين اعتبار دارد. شما مي بايست تا قبل از تمام شدن ويزا حتما وارد خاك آمريكا بشين. البته تاريخ مصاحبه رو خودتون مي تونيد عوض كنيد . طي نامه اي با سفارتي كه معرفي كردين براي مثال ابوظبي شما اعلام مي كنيد كه در تاريخ اعلام شده مشكل دارين و درخواست تغيير اونو ميدين. شما ميتونين بگين از فلان تاريخ به بعد من مي تونم بيام ولي تاريخ فيكس شده اي نمي تونين اعلام كنيد. خود سفارت براتون تاريخ جديد رو مي فرسته.
رهايي آرزو و گير ندادن به آن! با همه وجود، رويا را به كاينات دادن و منتظر سخاوت بيكران روزگار بودن، راز بيبديل به آرزو رسيدن است.[/quote]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ببخشید یک سوال داشتم. کجا نوشته که غیر از 2 فرم 122و 230 عکس هم لازمه؟ دوم اینکه باید برای زن و شوهر 2 تا فرم 122و 2تا فرم 230 پر بشه ؟ برای هر نفر چند تا عکس باید بفرستیم؟ و اینکه فایل عکس را بفرستیم یا عکس چاپ شده را؟
ممنون اگر کسی جواب بده.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 17:39)baharehz نوشته: سلام. ببخشید یک سوال داشتم. کجا نوشته که غیر از 2 فرم 122و 230 عکس هم لازمه؟ دوم اینکه باید برای زن و شوهر 2 تا فرم 122و 2تا فرم 230 پر بشه ؟ برای هر نفر چند تا عکس باید بفرستیم؟ و اینکه فایل عکس را بفرستیم یا عکس چاپ شده را؟
ممنون اگر کسی جواب بده.
تو سايت توقسمت توضيحات عكس اورده مثلاگفته بايد 5در5سانت باشه اگه عينكي هستين با عينك باشه ودرصورت داشتن حجاب فقط سر پوشيده باشه يعني تمام صورت و گوشها!:
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[
[/quote]
خیلی ممنون از پاسختون. یه سوال دیگه هم دارم. اگه تو فرم 230 بند 11 آدرسی تو امریکا الان نداشته باشیم که بدیم چه کار باید بکنیم؟ میشه الان N/A بزنیم بعد تو مصاحبه آدرسی پیدا کنیم بدیم؟مرسی از راهنمایی تون.
[/quote]
تبریک من را هم پذیرا باشید اما در مورد سوالتون باید حتما یه ادرس در امریکا بدید حتی اگر نخواهید انجا زندگی کنید تا انها بتوانند گرین کارت و سوشال را بفرستند
اما بعد در روز مصاحبه و حتی در فرودگاه می توانید ان را تغییر بدید اما فرم باید کامل باشه