موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-26 ساعت 06:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-26 ساعت 06:59 توسط psy**.)
سلام دوستان،
بچهها کسی میدونه که اگر برنده لاتاری ویزا بگیره و بره آمریکا، بعد برگرده و تو کشور دیگهای بچه داربشه، و بد از به دنیا اومدن بچه دوباره برگرده آمریکا، وضعیت ویزای بچه تازه به دنیا اومده چی میشه؟
با تشکر
سلام دوستان،
بچهها کسی میدونه که اگر برنده لاتاری ویزا بگیره و بره آمریکا، بد برگرده و تو کشور دیگهای بچه در بشه، و بد از به دنیا اومدن بچه دوباره برگده آمریکا، وضعیت ویزا بچه تازه به دنیا اومده چی میشه؟
با تشکر[/code]
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به خاطر کارم ساکن یکی از شهرهای جنوبی هستم، و از این لحاظ برای رفتن به مصاحبه سفر به ابوظبی نسبت به آنکارا هم از نظر زمانی و هم از نظر مالی برام به صرفه تره
میخواستم بدونم آیا در نحوه عملکرد این سفارت تفاوتی وجود داره یا خیر؟ چون اینجور که پیداست سفارت آنکارا فعالتر از ابوظبیه و رفتارشون هم به نظر بهتر میاد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 09:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 10:19 توسط final destination.)
(2011-08-26 ساعت 06:58)psy** نوشته: سلام دوستان،
بچهها کسی میدونه که اگر برنده لاتاری ویزا بگیره و بره آمریکا، بعد برگرده و تو کشور دیگهای بچه داربشه، و بد از به دنیا اومدن بچه دوباره برگرده آمریکا، وضعیت ویزای بچه تازه به دنیا اومده چی میشه؟
با تشکر
سلام دوستان،
بچهها کسی میدونه که اگر برنده لاتاری ویزا بگیره و بره آمریکا، بد برگرده و تو کشور دیگهای بچه در بشه، و بد از به دنیا اومدن بچه دوباره برگده آمریکا، وضعیت ویزا بچه تازه به دنیا اومده چی میشه؟
با تشکر[/code]
بايد واسه ويزاي گوگولي اقدام بكنه كه فكر نكنم سخت باشه.ولي بهتره گوگولي تو امريكا به دنيا بياد تا امريكايي باشه هم واسه خودش خوبه هم واسه ننه باباش
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
براي مصاحبه وقتي نامه دوم برام آمده بازم بايد به سفارت ابوظبي نامه زد و تائيديه مصاحبه رو در تاريخي كه براي نامه دوم زده گرفت يا همون نامه دوم بسه؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. یه سوال دارم. من یکی از مدارکمو دیرتر دادم ذارالترجمه. حیلیم طولش دادن. به خاطر تعطیلیای اخیر 2 هفته طول کشید. مجبور شدم ریسک نکنم بقیه مدارکمو بفرستم که همه الان رسیده به موقع. امروز مدرکم بالاخره حاضر شد. به نظرتون میشه فکس کنم؟ یا بازم باید DHLکنم؟ کسی از دوستان تا حالا مدرکش ناقص بوده فکس کرده؟ یا اینکه همون روز مصاحبه ببرم ؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 02:22)مهسا ح نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. من یکی از مدارکمو دیرتر دادم ذارالترجمه. حیلیم طولش دادن. به خاطر تعطیلیای اخیر 2 هفته طول کشید. مجبور شدم ریسک نکنم بقیه مدارکمو بفرستم که همه الان رسیده به موقع. امروز مدرکم بالاخره حاضر شد. به نظرتون میشه فکس کنم؟ یا بازم باید DHLکنم؟ کسی از دوستان تا حالا مدرکش ناقص بوده فکس کرده؟ یا اینکه همون روز مصاحبه ببرم ؟
با سلام
جواب شما به چند عامل بستگی داره:
1 - مصاحبه شما چه روزیه و مدارک چند روز قبل از مصاحبه به دستشون می رسه؟
2- چه مدرکیه؟ اگه فکر می کنید مدرک چندان مهم و تاثیرگذاری نیست می تونید روز مصاحبه با خودتون ببرید.
در هر صورت شخصا فکر می کنم که عدم ارسال یک مدرک نمی تونه تاثیر چندان مهمی روی پروسه شما بگذاره . ولی خوب اگه بخواین خیلی حساسیت نشون بدید و در صورت اطمینان از اینکه مدرک شما به موقع بدستشون می رسه می تونید اونا و پست کنید.در نهایت تصمیم با خودتونه
موفق باشید.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک آدرس می خوام برای زمان مصاحبه چه کنم ؟