موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پسر من باید در تاریخ ۲۹ نوامبر برای مصاحبه به آنکارا برود ولی در حال حاضر در دورهٔ آموزشی سربازی به سر میبرد . برای گرفتن پاسپورت با اعتبار ۶ ماه چه راه حالی وجود دارد . ضمنا ایشان لیسانس دارد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-22 ساعت 22:36)صغری صدیقی نوشته: پسر من باید در تاریخ ۲۹ نوامبر برای مصاحبه به آنکارا برود ولی در حال حاضر در دورهٔ آموزشی سربازی به سر میبرد . برای گرفتن پاسپورت با اعتبار ۶ ماه چه راه حالی وجود دارد . ضمنا ایشان لیسانس دارد
سلام
فکر وی کنم می شه از طریق ویزا زیارتی برای سوریه اقدام کرد
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم ،
يه سوال داشتم كه اگه كسي ميدونه به اون پاسخ بده . از بين مصاحبه شوندگان كسي بوده كه آفيسر از بچه 8 ، 9 سالش سوال كرده باشه ؟ يعني بوده مواردي رو كه آفيسر از بچه يه سري سوالات خاص كرده باشه ؟ سوالهاش چي بوده ؟ آخه دختر من اگه كسي ازش سوالي بكنه ديگه ول بكن نيست . براي همين ميخوام يه كم سيستم كاريش رو تغيير بدم . ميترسم اون آفيسر بدبخت يه سوالي بكنه اين بره رو منبر حالا حالاهم پايين نياد بعد هم آفيسر بگه كه شرمنده مردم ما مخ اضافه ندارن كه خرج دختر شما كنن . اينم برگه قرمز خير پيش !!!!! شوخي كردم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
1ماه پیش من همراه با پدر و مادرم برای مصابه لاتاری که پدرم برنده شده بود رفتیم ابوظبی . به والدینم دادن ولی به من گفتن 20 روز بزرگتری " چون روز مصابه بالای 21 سال داشتم و این شانس بد من بود که اسمم فریز نشده بود... وقتی با نا امیدی امدم بیرون تمام ایرانیهایی که اونجا حضور داشتن به ما گفتن هر وقت والدینت رفتن امریکا سریع برن حقوق بشر اقدام کنن واست زیر یکسال میتونی بری... اگر کسی وکیل یا اشنایی در این رابطه دارد از صمیم قلب تشکر میکنم به من اطلاعات بدید ... راستی هرگونه سوالی در مورد لاتاری دارید از اول تا اخر من در خدمتتونم .....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پشت پاكت زردي كه به من دادن مهر نخورده مال كسي هم هست كه اينطوري باشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 08:33)mjh نوشته: پشت پاكت زردي كه به من دادن مهر نخورده مال كسي هم هست كه اينطوري باشه؟
مهرررررررررررر؟؟؟؟پاکت منم مهر نداره!
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه کسی بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا پاسپورتش گم بشه چی می شه؟ باید چیکارکنه؟ این سوال و برا یکی از آشناهامون پرسیدم خانوم و آقای مسنی هستند برنده 2011 ود ر 8 سپتمبر مصاحبه داشتند و 28 ویزاشونو گرفتند و همون روز پاسپورتشونوگم کردند.