کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
ما جواب خودمونو مي ديم. شوخي يا جدي كاري نداريم. فرض مي كنيم درسته.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: free_free ، Ali Sepehr ، OMID_R ، اليزا ، Sooshians ، User ، HOMAYON53 ، alirezagh
(2010-08-04 ساعت 13:17)Ashkan78 نوشته:  ما جواب خودمونو مي ديم. شوخي يا جدي كاري نداريم. فرض مي كنيم درسته.

با تشکر از اشکان عزیز که همه جا برای کمک به بجه ها حضور دارن
این پست یه شوخی بود چون همه میومدن میگفتن کیس نامبر من بالاتره .
البته وقتی آقا اشکان پست گذاشتن اون قسمت (این پست من باب شوخی بود) رو هنوز من نگذاشته بودم . بعدش اصلاح کردم

امیدوارم همیشه خوشحال باشید.
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، Ashkan78 ، Sooshians
با سلام
از کجا و کی می شه فهمید 2011 برندگان 2011 کی کارنت می شن من در سایت visa bullten چیزی سر نیاوردم . قبلا از راهنمائی تان کمال تشکر را دارم
خدا نگهدار
تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 15:08)parvin_in@yahoo.com نوشته:  با سلام
از کجا و کی می شه فهمید 2011 برندگان 2011 کی کارنت می شن من در سایت visa bullten چیزی سر نیاوردم . قبلا از راهنمائی تان کمال تشکر را دارم
خدا نگهدار

داداش نگران نباش وقتش شد تو این سایت با خبر میشی
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-04 ساعت 15:13)hamid1243 نوشته:  
خدا نگهدار

داداش نگران نباش وقتش شد تو این سایت با خبر میشی

نوشته پروین اون وقت شما میگی داداشBig GrinCool
تشکر کنندگان:
آبجیBig GrinTongue
تشکر کنندگان:
Sad
سلام
یه خبرهایی توو ویزا بولتن دیدم.چی چی شده؟؟؟؟؟!!!
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان:
خدا نگهدار

پروین خانم

اینطور که من فهمیدم شما هنوز در مفهوم کارنت شدن و نحوه آن کمی مشکل دارید
در صفحه ویزا بولتن که میتونید اون از این لینک باز کنیدhttp://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html قسمتی است با عنوان This month's visa bulletin که جدیدترین شماره ای کارنت شده در آن قسمت اعلام میشود.

بعنوان مثال اگر ویزا بولتن August 2010 رو از تو سایت نگاه کنید از بالای صفحه جدول چهارم مربوط به کارنت شدن کیس نامبرها هست.
شما میتونید کلمه کارنت رو جلوی نام هر قاره ببینید و این به این معنی هست که تمام کیس نامبرهای همه قاره ها (بجز کشور اتیوپی در قاره آفریقا ) بطور کامل کارنت شدن.
خوب حالا اگه شما به آرشیو کارنت شده ها در صفحه قبل مراجعه کرده و ماه قبل از آگوست رو انتخاب کنید و به همون جدولی که گفتم مراجعه کنید میبینید که جلوی قاره آسیا عدد 23,500 درج شده است .
خوب مفهوم این عدد این عدد اینه که تا ماه جولای در آسیا تا شماره 23500 کارنت شدن ، بعبارت دیگه هر کی کیس نامبرش تا 23500 هستش در واقع کارنت شده و میتونه با تماس با kcc زمان مصاحبه رو سوال کنه.

امیدوارم تونسته باشم مطلب رو باز کنم
بازم سوالی داشتین بپرسید تا جایی که بتونیم با کمال میل جواب میدیم
Smile.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsupermax ، User ، WIKIMAN ، cky
(2010-08-04 ساعت 13:17)Ashkan78 نوشته:  ما جواب خودمونو مي ديم. شوخي يا جدي كاري نداريم. فرض مي كنيم درسته.

اشکان جان؛ حالا این عدد شوخی...ولی در جدول اعلام کیس نامبرها کاربری با نام sosol شماره کیسش بالای 50000 هست. امیدوارم عزیزانی نباشند که برای مزاح در جداول آماری سایت مشارکت کرده باشند.
تشکر کنندگان: Sooshians ، Ashkan78 ، moeen
Free-free عزيز من يك سوال داشتم.
مي خواستم ببينم كه اين Visa buletin براي چه سالي هستش؟
يعني براي قبولي هاي پارساله؟
چه جوري ميشه فهميد كه برا كدوم ساله؟يعني براي قبولي هاي كدوم ساله؟
براي قبولي هاي جديد كي اعلام مي كنه؟يعني براي ماها كه براي سال 2011 هستيم كي اعلام ميشه؟
براي قبولي هاي جديد كي اعلام مي كنه؟يعني براي ماها كه براي سال 2011 هستيم كي اعلام ميشه؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 13:22)Vahidn نوشته:  Free-free عزيز من يك سوال داشتم.

داداش خواهشن یک زحمتی بکش همرو بخون تو صفحه های گذشته
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-06 ساعت 14:21)hamid1243 نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 13:22)Vahidn نوشته:  Free-free عزيز من يك سوال داشتم.

داداش خواهشن یک زحمتی بکش همرو بخون تو صفحه های گذشته

اگر هم حوصله خوندن صفحات قبل را ندارید؛ در مقابل اسم هرماه در صفحه visa bulletin یه عدد چهار رقمی نوشته شده که نشان دهنده سال می باشد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians
(2010-08-03 ساعت 20:59)مهسا ح نوشته:  پس نوشته های من کوش؟ غیب شد!؟
(2010-08-03 ساعت 17:30)ahmadzareii نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 16:52)Sooshians نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 16:39)b!ta نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 14:16)hamid1243 نوشته:  4XXX مردیم از انتظار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما دیگه چرا؟ شما که سری اول کارنت میشید.
پس من که کیس نامبرم 4 برابر شماست چی بگم؟Sad16xxx
ولی واقعا خیلی سخته.و مثل اینکه این سخن نغزٍ نابرده رنج گنج میسر نمی شود توی لاتاری هم مصداق داره و لاتاری هم بی دردسر به دست نمیاد!!!!!!!

حالا من که کیس نامبرم 3 برابر b!ta و 10-11 برابر Hamid چی؟؟؟Big Grin
42xxxCool
من 43*** ام!

***44 تا نبوووووووود. راستي من فكر ميكنم بالاترين شماره رو من دارم. كس ديگه اي هست كه رو دست من بلند شه؟

دست بالای دست بسیار است!
نظرتون در مورد 453xxچطوره!من قراره نتیجه تلاش همه رو ببینم وباهمتون شادی کنم و با این کیس نامبرم حسابی حرص بخورم!!
بالاتر نبود؟!!!!Big Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، User ، Sooshians ، HOMAYON53
بچه ها اینقدر هی کیس نامبرهاتونو اینجا ننویسید Wink (در حال گزیدن لب پایینی با 5 دندان فک بالا و چشمای از حدقه دراومده )! الان دوباره دوستان بی/کیس/نامبر میان و عرض حال می کنند! دونقطه دی! اونوقته که عذاب وجدان اینها میاد سراغمون! شب خوابمون نمی بره! Sad

اینطور که معلومه ما کیس پایینی ها هم قراره جاده صاف کن بشیم! ما با دست خالی از اطلاعات روند 2011 میریم تو دهن شیر بعد اگه زنده موندیم میاییم بیرون میگیم چه خبر بوده!
تشکر کنندگان: alirezagh ، Ashkan78 ، Sooshians ، moeen ، loveusa2010
(2010-08-07 ساعت 12:39)User نوشته:  بچه ها اینقدر هی کیس نامبرهاتونو اینجا ننویسید (در حال گزیدن لب پایینی با 5 دندان فک بالا و چشمای از حدقه دراومده )! الان دوباره دوستان بی/کیس/نامبر میان و عرض حال می کنند! دونقطه دی! اونوقته که عذاب وجدان اینها میاد سراغمون! شب خوابمون نمی بره! Sad

اینطور که معلومه ما کیس پایینی ها هم قراره جاده صاف کن بشیم! ما با دست خالی از اطلاعات روند 2011 میریم تو دهن شیر بعد اگه زنده موندیم میاییم بیرون میگیم چه خبر بوده!

داداش موافقم
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان