کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
ما همچنان منتظر یه جهش استثنایی هستیم .
38200
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
من دیروز ایمیل زدم و لی هنوز جوابی نیومده... تو ایمیل تاریخ مصاحبه رو هم پرسیدم
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، Hornet ، آمریکا ، آرتين ، farnaz82 ، sepinod
پیش بینی من برای زمان آپدیت بولتن: 9 may
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، آمریکا ، Hornet ، coming soon ، mghdv2011 ، آرتين ، farnaz82 ، sepinod
سلام به همه دوستان،
اول به همه اونايي كه كارشون درست شده تبريك ميگم. كيس نامبر ما كه ٤٣ هزاره ته صف منتظريم.
مي خواستم بدونم وقتي يك نفر برنده ميشه به بچه هاش هم گرين كارت ميدن؟ يا فقط ويزا؟  
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: sorooshii ، mghdv2011 ، آرتين ، khabaloo ، Hornet ، آمریکا
من فکر می‌کنم جولای همه آسیا کارنت می‌شه.

لاتاری امسال مثل سال ۲۰۰۹ هستش ..
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: alirezagh ، gadfly ، coming soon ، free_free ، آمریکا ، آرتين ، farnaz82 ، Hornet ، sepinod ، moeen
(2011-05-05 ساعت 18:46)gadfly نوشته:  
(2011-05-05 ساعت 18:18)Mojtabacazi نوشته:  سلام به همه دوستان،
اول به همه اونايي كه كارشون درست شده تبريك ميگم. كيس نامبر ما كه ٤٣ هزاره ته صف منتظريم.
مي خواستم بدونم وقتي يك نفر برنده ميشه به بچه هاش هم گرين كارت ميدن؟ يا فقط ويزا؟  
دوست عزیز سلام
ضمن خوشامدگویی به شما ، برای تمام فرزندان زیر 21 سال برنده اصلی پس از طی مراحل قانونی ، گرین کارت صادر خواهد شد . ضمناً یادآور می شوم محل پرسیدن سوال در تاپیک سوالات مطرح شده برندگان 2011 می باشد .
موفق باشید
من يك ماه پيش ٢١ سالم شد ولي. زماني كه شركت كرديم كمتر إز ٢١ بودم. به من هم گيرين كارت ميدن؟

تشکر کنندگان: Hornet
(2011-05-05 ساعت 23:42)Mojtabacazi نوشته:  
دوست عزیز سلام
ضمن خوشامدگویی به شما ، برای تمام فرزندان زیر 21 سال برنده اصلی پس از طی مراحل قانونی ، گرین کارت صادر خواهد شد . ضمناً یادآور می شوم محل پرسیدن سوال در تاپیک سوالات مطرح شده برندگان 2011 می باشد .
موفق باشید
من يك ماه پيش ٢١ سالم شد ولي. زماني كه شركت كرديم كمتر إز ٢١ بودم. به من هم گيرين كارت ميدن؟

lموقع مصاحبه نبایستی از 21 سال بشتر باشی پس به شما هم گیرین کارت میدن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: آمریکا ، Hornet
(2011-05-05 ساعت 23:47)free_free نوشته:  
(2011-05-05 ساعت 23:42)Mojtabacazi نوشته:  
دوست عزیز سلام
موفق باشید

lموقع مصاحبه نبایستی از 21 سال بشتر باشی پس به شما هم گیرین کارت میدن
من متولد ١٩٨٩ هستم پس گرين كارت نميدن بهم؟
تشکر کنندگان: Hornet
سلام به همه دوستان
هیچ خبری نیست هیچ کس برای کارنت شدن پیشگوئی نمی کنه خیلی این دفعه سرد شدن دوستان من فکر کنم فردا اعلام کنند
امیدوارم که اینطور باشه Rolleyes
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، آمریکا
(2011-05-06 ساعت 02:03)آرتين نوشته:  سلام به همه دوستان
هیچ خبری نیست هیچ کس برای کارنت شدن پیشگوئی نمی کنه خیلی این دفعه سرد شدن دوستان من فکر کنم فردا اعلام کنند
امیدوارم که اینطور باشه Rolleyes

مطمئن باشید که یک جهش خوب خواهیم داشت! پس آماده باش تا ۱۰هومِ می ... ۴۵،۰۰۰+ Smile
مطمئن باشید که یک جهش خوب خواهیم داشت! پس آماده باش تا ۱۰هومِ می ... ۴۵،۰۰۰+Wink
مطمئن باشید که یک جهش خوب خواهیم داشت! پس آماده باش تا ۱۰هومِ می ... ۴۵،۰۰۰+
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، matin2257 ، farnaz82
سلام دوستان جوابِ -میل من امروز اومد مثل اینکه فعلا هیچ خبری نیست....

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of June below 28,600. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، farnaz82 ، sepinod ، free_free
سلام به همه دوستان که همه یک راه رو داریم ، من هم از منتظرانم و شمارم ...40 هستش اما فکر میکنم جولای تا 38000 بیاد بالا پون سیر سعودی داره
خدایا برسون سریعتر اون ویزا قشنگرو ، شاد باشید
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، zohre61 ، Hornet ، farnaz82 ، sepinod ، free_free ، میناسیان ، aghdam
دوستان میخوام بدونم نامه دوم کارنت های جون تا حالا بدستشون رسیده؟ من که مردم از چشم انتظاری. هر چی هم به kcc میل میزنم اصلا جواب نمیدن. تا حالا چند بار هم تلفن زدم همش میگن باید 4 هفته صبر کمی اگه نیومد بعد ایمیل بزن
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، samadi2050 ، Hornet ، sepinod ، free_free
(2011-05-06 ساعت 10:52)obama نوشته:  دوستان میخوام بدونم نامه دوم کارنت های جون تا حالا بدستشون رسیده؟ من که مردم از چشم انتظاری. هر چی هم به kcc میل میزنم اصلا جواب نمیدن. تا حالا چند بار هم تلفن زدم همش میگن باید 4 هفته صبر کمی اگه نیومد بعد ایمیل بزن

نامه من دیروز به دستم رسید
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، samadi2050 ، Hornet ، farnaz82 ، sepinod ، free_free ، mim ، میناسیان
(2011-05-06 ساعت 11:58)NavidNavid نوشته:  
(2011-05-06 ساعت 10:52)obama نوشته:  دوستان میخوام بدونم نامه دوم کارنت های جون تا حالا بدستشون رسیده؟ من که مردم از چشم انتظاری. هر چی هم به kcc میل میزنم اصلا جواب نمیدن. تا حالا چند بار هم تلفن زدم همش میگن باید 4 هفته صبر کمی اگه نیومد بعد ایمیل بزن

نامه من دیروز به دستم رسید
بله دوست من. نامه دوم ما رسیده و چند نفر دیگه ای رو هم سراغ دارم که نامه هاشون رو دریافت کردن .اگه میخوای بدونی به تاپیک مربوط به نامه دوم برید تا اطلاعات بیشتری رو بدست بیارید. Smile

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: gadfly ، ramin_ad ، آرتين ، آمریکا ، Hornet ، farnaz82 ، sepinod ، free_free ، mim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان