کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-12 ساعت 00:19)free_free نوشته:  
(2011-05-12 ساعت 00:04)alirezagh نوشته:  
(2011-05-11 ساعت 23:55)ali.8888 نوشته:  
(2011-05-11 ساعت 23:35)alirezagh نوشته:  بعد از تماس تلفنی، به من گفتند کیست کارنت شده و وقتی پرسیدم تا چه شماره ای برای این ماه کارنت اعلام میشه، گفتند تا 33500 (البته امیدوارم درست شنیده باشم)
پس؛
هوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

alirezagh عزیز
امیدوارم که اشتباه شنیده باشی
این ماه این همه انتظار کشیدم فقط برای 5000 کیس
امیدوارم که بالاتر از این حرفها باشه
امیدوارم....
یادم رفت کارنت شدنت را هم تبریک بگم

باور کن من چند بار پرسیدم، اما باز هم به نظر من این امکان وجود داره که عدد دیگه ای اعلام بشه. خودم هم بعد ناراحت شدم، اگه ببینی سریع هورامو برداشتم.

خوشخبر باشی

وقت مصاحبه رو چی سوال کردین؟

در ضمن من هم کارنت شدم هـــــــــــــــــــــورا.....

البته از قبل هم معلوم بود

free free جان تبریک! درباره زمان مصاحبه هم اومدم سیریش بازی در بیارمBig Grin که دیدم گفت "باور کن!!! هنوز مشخص نشده" و تاکید کرد بعد از 7 روز کاری می تونی برای تاریخ دقیق پیگیر شی.

تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، tanya ، najibi ، matin2257 ، میناسیان ، farnaz82 ، free_free
(2011-05-09 ساعت 14:58)planetearth نوشته:  سلام

این جریان بولتن و کلرنس اولش هیجان انگیز بود ولی‌ الان داره میره روی روح و روان من یکی‌ شما را نمیدونم

لاتری امسال از نظر شماره‌ها شبیه سال ۲۰۰۹ هست پس به اشتبهخدتون را با سال ۲۰۱۰ مقایسه نکنید که گمراه میشید

سال ۲۰۰۹:

آوریل :۱۷۴۰۰

می: ۲۲۸۰۰ (+۵۴۰۰ شماره اعلام شد)

جون: ۳۰۳۵۰ (۷۵۵۰+)

ژولای: همه کارنت

۲۰۱۱:

آوریل : ۱۹۲۵۰

می: ۲۳۵۰۰ (=۴۲۵۰)

جون :۲۸۶۰۰ ( +۵۱۰۰)

از نظر مقایسه ایی باید دارف ماه ژولای یا همه کارنت بشن یا اینکه تعداد زیادی را اعلام کنند ( مثلا ۳۸۰۰۰ که حدود +۸۰۰۰ نفر جدید باشه)

فراموش نکنید که حدود ۱۰۰ هزار نفر را اعلام کردند یعنی‌ اینکه مثلا ما شماره ۹۵۰۰۰ یا بالاتر هم داریم و وقتی‌ که همه کارنت میشند باید به همه وقت مصاحبه داده بشه.

امیدوارم که این قضیه زودتر تموم بشه و ماراتن به اتمام برسه.من یکی‌ که دیگه دلم اینجا به کار نمیره

سلام :
شما مطمین هستین که currentبه معنای current شدن همه است یا اینکه فقط شمارهایی که نوشته میشه؟
تشکر کنندگان:

نقل قول:سلام :
شما مطمین هستین که currentبه معنای current شدن همه است یا اینکه فقط شمارهایی که نوشته میشه؟

کارنت وقتی‌ میگه یعنی‌ اینکه به همه وقت مصاحبه خواهند داد البته با توجه به زمان‌های اعلام شده از طرف سفارت‌های آمریکا در هر منطقه.

الان دوستان میگن که تا ۳۳۰۰۰ را اعلام کردند ولی‌ روی وب سایت چیزی نزده و من تماس گرفتم بهم گفتن که ما اطلاعی از بولتن ویزا‌ها نداریم و وقتی‌ که وقتش بشه میتونین از روی اونجا ببینین.

همون جوری که گفتم لتری امسال از نظر عدد کیس‌ها شبیه سال ۲۰۰۹ هست و اگه بولتن ۲۰۰۹ را ببینید متوجه میشید که برای ژولای همه کارنت شدند ولی‌ باز هم احتمال داره که مثلا ۵۰۰۰ نفر برای ژولای اعلام کنند .
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: coming soon ، میناسیان
alirezagh اميدوارم زبانت خوب نباشه حداقل تو listening
چون براي 300 تا زور داره كارنت نشم Wink
تشکر کنندگان: coming soon ، nima.nabizadeh ، farnaz82 ، REZA1390 ، alirezagh ، Sooshians ، najibi
(2011-05-12 ساعت 01:34)فردين نوشته:  alirezagh اميدوارم زبانت خوب نباشه حداقل تو listening
چون براي 300 تا زور داره كارنت نشم Wink
ساعت ۲:۰۸ از امشبهم که دیگه گذشت،علیرضا جان منم دعا می‌کنم که اشتباه شنیده باشی‌ چون منم فقط ۳۰۰ تا با اون عددی که شما گفتین فرق دارم،خیلی‌ زور داره اینجوری...!

تشکر کنندگان: REZA1390 ، alirezagh ، najibi
شب سختي بود اين ماه هم كارنت نشيم تبريك به همه بچه هايي كه كارنت شدن اميدوارم همتون زود ويزا بگيرد بريد
تشکر کنندگان: farnaz82 ، reza12 ، REZA1390 ، alirezagh ، najibi ، matin2257
عجب داستانيه بخدا
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon
تبریک به همه کارنت شده ها
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: farnaz82 ، REZA1390 ، alirezagh ، elena ، آرتين ، najibi
منم به همه کارنت شده ها به خصوص free free عزیز که خیلی زحمت میکشند تبریک میگم به امید ویزای یک ضرب واسه همه
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: REZA1390 ، alirezagh ، آمریکا ، free_free ، آرتين ، najibi
من به دوستانی که کارنت شدن تبریک می گم امیدوارم 1 ضرب ویزا بگیرن به خصوص به فری فری عزیز هم تبریک می گم که حقیقتا خیلی زحمت می کشه و به دوستانی که ناراحت شدن که چرا بیشتر اعلام نکردن می گم که باید واقع بین باشیم ما خیلی دست بالا گرفته بودیم ولی در صورتی که اگر واقع بینانه نگاه کنیم این شماره منطقی است و تازه از پیشگویی دوستان پیشگو هم بالاتر است پس یعنی روند سریع است و همه به امید خدا کارنت می شویم می ریم مصاحبه و یک ضرب ویزا می گیریم می ریم... فقط دیر و زود داره... پس اصلا نگران نباشید من قول میدم ... فقط باید صبر کنیم .... به امید موفقیت برای همه (توکل بر خدا)
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
در خصوص اینکه می فرمایید ممکنه من اشتباه شنیده باشم، باید خدمت دوستان خوبم عرض کنم، من تقریبا از عدد اعلام شده مطمئن هستم چراکه خودم برای اطمینان تکرار کردم 33000 که ایشان تصحیح کردند 33500، حالا از اینکه دوست ما planerearth می فرمایند به ایشان اطلاعی درباره بولتن نداده اند خیلی تعجب نمی کنم چون بار اول هم که من تماس گرفتم با همین پاسخ مواجه شدم و برای خود من مسجل است که برخورد و پاسخ گویی اپراتور ها در KCC متفاوت است.

اما مطمئن باشید که حتما دلیلی وجود دارد که بولتن تا الان روی سایت update نشده، امیدوارم این دلیل به علت افزایش مجدد تعداد کارنت شده های این ماه باشد.
تبریک به همه دوستانی که کارنت شدند.به امید موفقیت همه دوستان.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezagh ، ahmadzareii ، free_free ، آرتين ، reza12 ، najibi ، coming soon ، shitili ، farnaz82
اگه 33500 که دوستمون میگه درست باشه پس برای بار دوم پیشگویی من به طور دقیق درست از آب در اومد.دوستان بعد از اطمینان از صحت این عدد لطفا جایزه اینجانب فراموش نشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: آرتين ، aghdam ، reza12 ، najibi ، matin2257 ، alirezagh ، coming soon ، farnaz82
سلام دوباره به دوستان خوش شانس این ماه
به اون دسته از دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق باشند و اون دسته که همچنان منتظر هستند ( مثل خودم ) برای کارنت ماه جولای انشاالله که همه کارنت بشن . Big Grin

رحمت خداوند ممكن است تاخير داشته باشد اما حتمي است. Smileآنتوني رابينز
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Sooshians ، آمریکا ، free_free ، میناسیان ، coming soon ، farnaz82
من خودم فكر ميكردم حداقل 35000 تا اعلام بشه سابقه نداشت براي جولاي كمتر از ماه جون اعلام كنند.
براي ماه سپتامبر كه 2روز فقط براي مصاحبه اختصاص ميدن با اين حساب براي ماه اگوست حداقل 10000 تا بايد اعلام كنند
تشکر کنندگان: najibi ، میناسیان ، farnaz82 ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان