موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
اونها خودشون نامه ی دوم رو میفرستند ولی معمولا دوستان منتظر نمی مونند و از طریق ایمیل نامه ی دوم و روز و ساعت مصاحبه رو از کی سی سی دریافت میکنند.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اونطور که من متوجه شدم هر ماه میلادی یه تعدادی از شماره ها کارنت میشن که زمان ارسال فرمهای اولیه در اون هیچ نقشی نداره اما به عنوان مثال اگر برای ماه اکتبر کارنت شدین اینجاست که ترتیب بندی برای تعیین زمان مصاحبه بر اساس زمانیه که فرمها به دستشون رسیده.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من شمارم نزدیک 35000هستش خیلی استرس دارم.کسی می تونه بگه چقدر احتمال داره قبول بشم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان میشه یکی راهنمایی کنه که از کجا باید بفهمیم کیس نامبرمون کارنت شده؟؟ اخه من امروز رفتم به همون سایت که معرفی کردین و در قسمت بولتن ویزا. اما چیزی نفهمیدم... اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم..
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-05 ساعت 01:36)اليزا نوشته: (2010-06-05 ساعت 01:22)kaveh1979 نوشته: سلام به همگی
دوستان میشه یکی راهنمایی کنه که از کجا باید بفهمیم کیس نامبرمون کارنت شده؟؟ اخه من امروز رفتم به همون سایت که معرفی کردین و در قسمت بولتن ویزا. اما چیزی نفهمیدم... اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم..
هنوز پرونده لاتاری 2010 بسته نشده، تا آخر ماه سپتامبر به لاتاری 2010 رسیدگی میشه . البته اولین بولتن 2011 در سپتامبر اعلام میشه و از ماه بعدش برای 2011 وقت مصاحبه تعیین میشه. بنابراین شما باید در نیمه اول سپتامبر بولتن ویزا را چک کنید.
ممنونم اما میخواستم بدونم وقتی نیمه اول سپامبر برم قیمت بولتن ویزا چه جوری باید بفهمم کیس نامبرم کارنت شده؟؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
الیزا شما از برنده های 2010 هستین؟؟؟؟ امسال از اونایی که کیس 20 هزار تا 29 هزار داشتن کسی برای مصاحبه رفته؟؟؟؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اگه یه mail با متن زیر بزنید به آدرس listserv@calist.state.gov هر ماه بولتن ویزاها برای شما mail میشه.
Subscribe Visa-Bulletin First name/Last name
مثال: Subscribe Visa-Bulletin Saman saeidi
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-06 ساعت 16:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-06 ساعت 16:31 توسط hamid1243.)
يكي مي تو نه بگه بولتن ویزا و کارنت شدن يعني چي؟
كسي مي دونه من تا كي وقت دارم بفرستم مدارك و كسي ميدونه كي وقت سفارت بهم مي دن ؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این مرورگر موبایل من یکم گیج بازی در میاره
نوشته های منو ارسال نکرد!
دوباره:
کارنت در یک خط:
یعنی پرونده شما برای بررسی و مصاحبه با شما به سفارت فرستاده شده و ظرف یک ماه تاریخ مصاحبه اعلام می شود.
من که از روی موبایل دارم سایتو میخونم، تونستم بگردم و معنی کارنت رو بفهمم. مطمءنا اد
ز روی کامپیوتر جستجوی بی نهایت ساده تر است.
موفق باشید دوستان گل من
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اگر امكان دارد به تمام سوالات پاسخ بدين
؟