موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
human papiloma virus يك نوع ويروس هست كه اگر در سرويكس يا دهانه رحم مشاهده بشه خطر سازه و رابطه مستقيم با سرطان داره. در ايران واكسني واسش نيست ولي در اروپا و امريكا موجوده و استفاده ميشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فکر میکنم یه سو ء تفاهم پیش اومد بعدشم خودتون بهش دامن زدید.
بی خودی خودتون رو ناراحت نکنید.
همه ی بچه های مهاجرسرا به جفت شما دوستان عزیز نیاز دارن و از تجربه هاتون استفاده میکنن( البته با اعصاب آروم )
صلوات بفرستین.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به قول قدیمیا: صلوات..... بابا جان-ما 2011 داریم از استرس میمیریم(البته خودمو میگم) شما دارین برای سرطان دعوا میکنید.لطفا از حالا دنبال دارویی مهر و محبت برای جناب سفیر باشین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما 6 ماه اعتبار آزمایشاتم تموم شده و از سفارت بهمون نامه دادن تا بیاییم واسه بررسی مجدد پرونده(نمیدونم واسه چی)و اگه همه چیز ok بود ویزامونو با upsبفرستن البته گفتن که آزمایشات باید جدید باشه. با دکتر اونگان مکاتبه کردیم ایشون گفتند که آزمایش خون لازم نیست چون 12 ماه اعتبار داره اما عکس قفسه سینه و معاینه پزشکی لازمه سوال من از ایشون در مورد کارت واکسن ها بود که این کارت در دست ما نیست و موقع مصاحبه ازمون گرفتن آیا باید دوباره واکسن ها رو بزنیم یا اینکه دیگه به کارت احتیاجی نیست و ایشون پاسخ دادن که اگه واکسنی لازم بود ما براتون تزریق میکنین من میخواستم از دوستان بپرسم آیا کسی تا حالا به این مساله برخورد کرده که واسه بار دوم بره معاینه . ممنون میشم کمکم کنید.