کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-03-02 ساعت 10:54)satusa نوشته:  
(2011-03-02 ساعت 10:11)abig نوشته:  سلام،
ایمیلمو امروز جواب دادند که پروسه ی ادمین من تموم شده و ویزای من آماده ست ولی برای همسرم هنوز مونده.
با این که من کار دولتی داشتم و سفرهای خارجی بیشتری رفته بودم حدس می زنم چند دلیل داشت:

- مدرک ایشون کارشناسی ارشد در یک از رشته های تحقیقاتی وابسته به کشاورزی از نوع کنترل بیولوژیکه.
-6-5 ماهی رو در فرانسه زندگی کرده و درس خونده بود که با اینکه بالای 6 ماه نبود ولی یه کنترلی میشه که واقعا" اونجا درس میخونده یا یه سر پوش بوده صرفا"(در چند سال گذشته ظاهرا" تعدادی از هموطنهای ما رو تو همین شرایط گرفتن که به وظیفه و رسالت خطیر ج.ا.س.و.س.ی اشتغال داشتند و چوبشو متأسفنه ماها هم می خوریم)
- مقاله ی چاپ شده ی بین المللی داره که احتمالا" اسامی سوپروایزرها هم چک میشه. (من هم مقاله داشتم ولی بدون سوپروایزر بود و تحقیق انفرادی)

سلام
اينطور كه شما توضيح داديد و بر اساس اطلاعاتتون توي جدول كيس شما شامل يك مهندس عمران و يك فوق ليسانس كشاورزي هست و عمران كلير شده و اون يكي هنوز نه.
درست متوجه شدم؟ اگر اينطوري هست لطفا به free_free اطلاع بديد كه جدول رو درست كنه چون الان جابجا هست.

ممنون و موفق باشيد.

بله،همینطوره و اطلاع دادم به ایشون.
تشکر کنندگان: free_free
[font=Times New Roman]هورا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! هورا اااااااااااااااااااااااااااااااااااا![/font]
[font=Times New Roman]
هیپ هیپ هورا !
[/font]

ایمیل زدند که پروسه ی ادمین ما تموم شده و بزودی اون ستاره ی ما از آسمون وبسایتشون رخت بر می بنده.

به امید کلیر شدن هر چه سریعتر دوستان منتظر.

امریکا ،امریکا، ما داریم می آییم.

تبریــــــــــــــــــک میگم!

امیدوارم در عوض ستاره زندگیتون همیشه درخشان باقی بمونه Smile
تشکر کنندگان: abig ، arshida ، emankh101 ، farzad.s ، satusa ، silia ، free_free ، javidk ، najibi
laleh 2011 ، Abig و سوپرمكس عزيز تبريك مي گم
به اميد كلير شدن دوستان كهنه كار كليرنس و تازه كاران آن: دكتر محمودي، DLT و ديگر دوستان منتظر
60 روز انتظار براي كلير شدن...
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، farzad.s ، Linspire ، free_free ، Ehsan2011 ، Sooshians ، javidk ، najibi
(2011-03-04 ساعت 15:00)User نوشته:  تبریــــــــــــــــــک میگم!

امیدوارم در عوض ستاره زندگیتون همیشه درخشان باقی بمونه Smile

ممنون،برای شما هم همینطور.
تشکر کنندگان: free_free ، javidk
(2011-03-04 ساعت 14:42)abig نوشته:  [font=Times New Roman]هورا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! هورا اااااااااااااااااااااااااااااااااااا![/font]
[font=Times New Roman]
هیپ هیپ هورا !
[/font]

ایمیل زدند که پروسه ی ادمین ما تموم شده و بزودی اون ستاره ی ما از آسمون وبسایتشون رخت بر می بنده.

خیلی خیلی تبریک می گم.
صبر کنید ما ها را با خودتون ببرید.Big Grin

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: free_free ، javidk
سلام؛
آنكارا آپديت كرده، Case Number ما هم هست ولي يك ستاره جلوش هست حالا بايد چيكار كنم؟ لطفا منو راهنمايي كنيد مرسي
تشکر کنندگان: farzad.s ، rokmita ، satusa ، free_free ، mml ، naeiji1974 ، Sooshians ، javidk
سلام
من هم تقریباً بعد از دو هفته کلیر شدم. هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه دوستان
منتطرم مدارک اسپانسرم بیاد تا برم انکارا ویزا بگیرم.
تشکر کنندگان: abig ، frozen mind ، emankh101 ، farzad.s ، rokmita ، satusa ، drmahmoodi ، free_free ، mml ، naeiji1974 ، DLT ، Sooshians ، success ، javidk ، najibi
دوستان سلام
به نظر شما اگر یکشنبه بلیط ایران ایر بگیریم و دوشنبه اونجا(سفارت) باشیم، تا چهار شنبه صبح امکان داره UPS پاسپورتها رو بیاره یا نه؟
یا باید آمار ترکیش ایرو بگیریم؟
(2011-03-04 ساعت 19:41)hooman421 نوشته:  سلام
من هم تقریباً بعد از دو هفته کلیر شدم. هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک ، موفق باشین
(2011-03-04 ساعت 18:25)arshida نوشته:  
(2011-03-04 ساعت 14:42)abig نوشته:  [font=Times New Roman]هورا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! هورا اااااااااااااااااااااااااااااااااااا![/font]
[font=Times New Roman]
هیپ هیپ هورا !
[/font]

خیلی خیلی تبریک می گم.
صبر کنید ما ها را با خودتون ببرید.Big Grin

مرسی، البته ما میریم و برمی گردیم.
ولی میزو می چینیم شماهم بیاین.
تشکر کنندگان: hooman421 ، free_free ، mml ، javidk
(2011-03-04 ساعت 19:47)abig نوشته:  دوستان سلام
به نظر شما اگر یکشنبه بلیط ایران ایر بگیریم و دوشنبه اونجا(سفارت) باشیم، تا چهار شنبه صبح امکان داره UPS پاسپورتها رو بیاره یا نه؟
یا باید آمار ترکیش ایرو بگیریم؟
(2011-03-04 ساعت 19:41)hooman421 نوشته:  سلام

تبریک ، موفق باشین

مرسی
شما هم همچنین
(2011-03-04 ساعت 19:38)star نوشته:  سلام؛
آنكارا آپديت كرده، Case Number ما هم هست ولي يك ستاره جلوش هست حالا بايد چيكار كنم؟ لطفا منو راهنمايي كنيد مرسي

مبارك باشد!
شما بايد صبر كنيد تا در آپديت هاي بعدي آن ستاره از شماره پرونده تان پاك شود و بعد به سلامتي تشريف ببريد آنكارا و ويزايتان را بگيريد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: star ، emankh101 ، User ، satusa ، free_free ، mml ، DLT ، success ، najibi
(2011-03-04 ساعت 19:58)frozen mind نوشته:  

مبارك باشد!
شما بايد صبر كنيد تا در آپديت هاي بعدي آن ستاره از شماره پرونده تان پاك شود و بعد به سلامتي تشريف ببريد آنكارا و ويزايتان را بگيريد.

مرسسسسسسي و ممنون از جواب ديگه لازم نيست به سفارت ايميل بزنم ؟
(2011-03-04 ساعت 20:03)star نوشته:  

مبارك باشد!

خواهش مي كنم.
نه لازم نيست ايميل بزنين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: star ، emankh101 ، mml ، free_free ، najibi
(2011-03-04 ساعت 20:09)frozen mind نوشته:  

مبارك باشد!

خواهش مي كنم.

ممنون از پاسختون.ولی توی خود سایت گفته contact us.این به این معنی نیست که براشون ایمیل بزنیم؟و یک سوال دیگه:میشه ویزای همین یک نفر رو گرفت؟یا صبر کنیم مال 2 نفر بیاد؟

تشکر کنندگان: free_free ، mml
(2011-03-04 ساعت 20:20)ali.sh نوشته:  
(2011-03-04 ساعت 20:09)frozen mind نوشته:  

مبارك باشد!

خواهش مي كنم.

ممنون از پاسختون.ولی توی خود سایت گفته contact us.این به این معنی نیست که براشون ایمیل بزنیم؟و یک سوال دیگه:میشه ویزای همین یک نفر رو گرفت؟یا صبر کنیم مال 2 نفر بیاد؟

شما به همون contact us عمل کن، لا اقل با جواب اونه می فهمین ویزای کدومتون مونده هنوز،ممکنه حتی زودتر از آپدیت جدول بهتون بگن.
تشکر کنندگان: mml ، satusa ، free_free ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان